Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
NJERËZ QË I DUA

NJERËZ QË I DUA

Ratings: (0)|Views: 452 |Likes:
Published by Fjalaelire Lire

More info:

Published by: Fjalaelire Lire on Jul 13, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/27/2013

pdf

text

original

 
1
Abdurahim Ashiku
 Njerëz që i dua
Tiranë, 2007
Botimet
 
2
Botimet “m&b”
Abdurahim Ashiku
 Njerëz i dua
Publicistikë Redaktor: Bujar KaroshiKorrektore: Miranda Goleci
ISBN 978-99956-04-08-0
© T
ë gjitha të drejtat e autorit
Shtypur në shtypshkronjën “albPAPER”, Tiranë 2007
Formati:
140 x 205 mm;
Tirazhi:
300 kopje
 
3
Përkushtim!
Këto radhë ua kushtoj prindërve të mi,
Hajredinit
dhe
Defes
,që më mbushën çantën me bukë misridhe më vunë t’udhëtoj rrugës së bukurtë dijeve dhe dashurisë për njerëzit...
 Abdurahim Ashiku

Activity (3)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Mejdi Musliu liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->