Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Rilindësit e kohës sonë

Rilindësit e kohës sonë

Ratings: (0)|Views: 294 |Likes:
Published by Fjalaelire Lire

More info:

Published by: Fjalaelire Lire on Jul 13, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/03/2014

pdf

text

original

 
1
Abdurahim Ashiku
 Rilindësit e kohës sonë 
Tiranë, 2008
Botimet
NJERËZ QË I DUAII
 Publicistikë 
 
2
Abdurahim Ashiku
RILINDËSIT E KOHËS SONË
 Njerëz i dua (II)
Publicistikë Redaktor:Korrektore:
ISBN
© T
ë gjitha të drejtat e autoritE-maili i autorit:
a_ashiku@yahoo.gr
Shtypur në shtypshkronjën “albPAPER”, Tiranë 2008
Formati:
140 x 205 mm;
Tirazhi:
300 kopje
Botimet “m&b”  Adresa:
Rr. “Zenel Baboçi”, Pallati “Ferar”, Tiranë
Tel:
+355 4 2233 283 Cel: 069 20 68 603 / 068 21 29 940
E-mail:
mbbotime@gmail.com
Botimet
 
3
Përkushtim! Përkushtim! Përkushtim! Përkushtim! Përkushtim! 
- Mësuesve të mi që aso kohe më vunë - Mësuesve të mi që aso kohe më vunë - Mësuesve të mi që aso kohe më vunë - Mësuesve të mi që aso kohe më vunë - Mësuesve të mi që aso kohe më vunë  përpara një pllakë dhe një laps guri dhe më  përpara një pllakë dhe një laps guri dhe më  përpara një pllakë dhe një laps guri dhe më  përpara një pllakë dhe një laps guri dhe më  përpara një pllakë dhe një laps guri dhe më  thanë: "Shkruaj gjuhën e bukur shqipe!"... thanë: "Shkruaj gjuhën e bukur shqipe!"... thanë: "Shkruaj gjuhën e bukur shqipe!"... thanë: "Shkruaj gjuhën e bukur shqipe!"... thanë: "Shkruaj gjuhën e bukur shqipe!"...- Mësuesve emigrantë, përkushtimi i të cilëve - Mësuesve emigrantë, përkushtimi i të cilëve - Mësuesve emigrantë, përkushtimi i të cilëve - Mësuesve emigrantë, përkushtimi i të cilëve - Mësuesve emigrantë, përkushtimi i të cilëve  ngjan si dy pika loti me atë Rilindësve  ngjan si dy pika loti me atë Rilindësve  ngjan si dy pika loti me atë Rilindësve  ngjan si dy pika loti me atë Rilindësve  ngjan si dy pika loti me atë Rilindësve  të dhenj Kombit Shqiptar... të dhenj Kombit Shqiptar... të dhenj Kombit Shqiptar... të dhenj Kombit Shqiptar... të dhenj Kombit Shqiptar...- Shoqes së jetës, Natasha Ashiku - mësuese - Shoqes së jetës, Natasha Ashiku - mësuese - Shoqes së jetës, Natasha Ashiku - mësuese - Shoqes së jetës, Natasha Ashiku - mësuese - Shoqes së jetës, Natasha Ashiku - mësuese  në se tri dekada ciklin e ulët dhe në  në se tri dekada ciklin e ulët dhe në  në se tri dekada ciklin e ulët dhe në  në se tri dekada ciklin e ulët dhe në  në se tri dekada ciklin e ulët dhe në  ushtrimoren e Shkollës Pedagogjike të  ushtrimoren e Shkollës Pedagogjike të  ushtrimoren e Shkollës Pedagogjike të  ushtrimoren e Shkollës Pedagogjike të  ushtrimoren e Shkollës Pedagogjike të Peshkopisë... në 60 Vjetorin e Lindjes.Peshkopisë... në 60 Vjetorin e Lindjes.Peshkopisë... në 60 Vjetorin e Lindjes.Peshkopisë... në 60 Vjetorin e Lindjes.Peshkopisë... në 60 Vjetorin e Lindjes.

Activity (3)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Leona Bardhaj liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->