Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
PO DIBRËS! JO SKAVICËS

PO DIBRËS! JO SKAVICËS

Ratings: (0)|Views: 166 |Likes:
Published by Fjalaelire Lire

More info:

Published by: Fjalaelire Lire on Jul 13, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/17/2012

pdf

text

original

 
 Abdurahim Ashiku
PO DIBRËS! JO SKAVICËS!
Publicistikë 
 Njerëz që i dua - 4
 
Abdurahim Ashiku
 PO DIBRËS! JO SKAVICËS!
Tiranë, 2010
 Publicistikë 
 Njerëz që i dua - 4
 
Abdurahim Ashiku
PO DIBRËS! JO SKAVICËS!
 Njerëz që i dua - 4
Publicistikë Redaktor 
: Bujar KAROSHI
Në kompjuter 
: Indrit ASHIKU 
ISBN: 978-99956-04-46-2
© T
ë gjitha të drejtat e autoritFotogra
 fi 
të janë nga arkivi fotogra
 fi 
k i autorit dhe nga interneti.
Për kontakt me autorin: a_ashiku@yahoo.gr
Libri botohet me kursimet nga pensioni të autoritdhe bashkëshortes së tij,
 NATASHA ASHIKU 
Shtypur në shtypshkronjën “Mirgeeralb”, Tiranë 2010
Formati: 
140 x 205 mm;
Tirazhi: 
300 kopje
Botimet “m&b”  Adresa: 
Rr. “Zenel Baboçi”, Pallati “Ferar”, Tiranë
Tel: 
+355 4 2233 283 Cel: 069 20 68 603
 E-mail: 
mbbotime@gmail.com

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->