Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Grundfos Circulator Pumps

Grundfos Circulator Pumps

Ratings: (0)|Views: 10 |Likes:
Published by coloane85U

More info:

Published by: coloane85U on Aug 19, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/26/2012

pdf

text

original

 
GRUNDFOS
CIRCULATOR PUMPS 
POMPE cu randament energetic sifiabilitate ridicata pentru sistemede incalzire si aer - conditionat -reprezinta O BUNA ALEGERE
 
Grundfos este unul din liderii mondiali intehnologia sistemelor de pompare. Numele nostruapare astazi pe fiecare a doua pompa de circulatievanduta in lume, astfel ca in compania lui Grundfossunteti pe maini bune. Noi asiguram acest inalt profil -renume -de-a lungul anilor printr-o intensiva cercetare sidezvoltare. Afirmarea obligatiei de a avea un produsde cea mai buna calitate si de a sustine un inalt nivelde aplicatii tehnice garanteaza mentinerea Grundfospe aceasta pozitie.
Fara compromisuri de la calitate
Fiecare pompa Grundfos a fost conceputa pentru aoferi maximum de adaptabilitate si de a feri,pe cat este posibil, instalatia si service-ul deprobleme. Lipsa de compromisuri fata de caliateaproductiei este rezultatul unei indelungi urmariri aintregii game de pompe ce deservesc fara defecteinstalatii de incalzire sau de climatizare ani si ani.
 
Pompele de circulatie Grundfos pot acoperiorice cerinta de asigurare a necesarului decaldura/ incalzire, apa calda si aerconditionat dupa necesitati.Noua gama extinsa de pompe asigura celemai eficiente solutii, acoperind toate cerinteledvs.In acelasi timp, domeniul optim de utilizare alfiecarei pompe a fost extins astfel incat sausureze acoperirea necesitatilor dvs. cu opompa adaptabila.
Patru familii de pompe - prezentare
In viitor vom construi patru game - patrufamilii de pompe cu caracteristici individuale:
Pompele Alpha
Secretul pompelor Grundfos Alpha consta inautocontrolul acestora care asigura un reglajconstant al presiunii si debitului pompei inconcordanta cu necesitatile curente, indiferentde anotimp, vara sau iarna, fie noapte sau zi.Economia de energie combinata cu nouaconceptie a pompelor Grundfos Alpha nu vaconduce doar catre reducerea costurilor, darva fi si un castig pentru mediul inconjurator.Intr-un mod foarte simplu poti obtine multeavantaje.
Pompele UPS Seria 100 si Seria 200
Tipul de pompe clasice, cu rotor umed,cunoscute acum sub numele de UPS,prezinta o serie de modificari. Pompele UPScontin un regulator cu trei turatii pentru aasigura permanent turatia optima necesara.
Pompele UPE Seria 2000 (Magna)
Pompele UPE se regleaza automat functiede presiunea diferentiala si corelat cunecesitatile curente. Intr-un mod simplu,automat, pompa isi va reduce usor turatia intimpul verii, in zilele calduroase si in timpulnoptii cand caloriferele sunt inchise.
Pompele TP
TP este noua gama pentru pompele decirculatie cu motor uscat. Prin includerea inacest moment a unei noi constructii hidraulices-a obtinut o crestere a randamentuluienergetic al acestor pompe. Aceste pompenu se pot autoregla si functioneaza la turatieconstanta.
Pompele TPE Seria 2000
Aceasta este o noua serie de pompe decirculatie cu motor uscat controlate electronic.Pompele TPE ofera performante mult sporite,debit pana la 110 mc / ora si inaltimea depompare de 24 m.
Pompele LM/LP
Pompele LM si LP acopera domeniul largit alpompelor de circulatie, special concepute saasigure furnizarea unei mari cantitati de apasi alte lichide cu vascozitate scazuta.Capacitatile sunt de pana la 180 mc / oraintr-un domeniu de temperaturi de la -15grd.C pana la 120 grd.C.
Tipurile cu rotorumed (Rosii)AlphaUPSSeria 100Seria 200
TPLM/LP
MagnaUPESeria 2000TPESeria 2000
   P  o  m  p  e  c  u   t  u  r  a   t   i  e  v  a  r   i  a   b   i   l  a   P  o  m  p  e  c  u   t  u  r  a   t   i  e  c  o  n  s   t  a  n   t  a
Tipurile cu motoruscat (Negre)
GRUNDFOS ofera o gama intreaga depompe de cea mai buna calitate.

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->