Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Dokter Sunda

Dokter Sunda

Ratings: (0)|Views: 262 |Likes:
Published by YasfiMaziya

More info:

Published by: YasfiMaziya on Sep 11, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/13/2013

pdf

text

original

 
1
 
2PANGJAJAPPuji sinareng sukur urang panjatkeun ka Allah SWT anuparantos masihan nikmat ka urang sadayana. Sholawatmiwah salam mugia dicurah limpahkeun ka jungjunan urangMuhammad SAW.
Alhamdulillah buku anu dipasihan judul ‘HADITS JEUNGMÉDIS’ réngsé ogé. Sok sanaos tebih ti sampurna, nanging
ieu buku murni hasil pamikiran nu nulis. Sok sanaos dinanyusun na aya ogé bantosan ti nu sanésna. Ku kituna Kuringngahaturkeun nuhun ka Pa Teddi muhtadin M.Hum anuparantos ngaping oge ka Réréncangan sadayana Sastra Sunda2010.Ku ayana buku ieu, nu nulis gaduh pamaksadan pikeunkasadayana anu maos ieu buku tiasa sakedikna ayabongbolong ngeunaan kaséhatan ditilik tina kaagamaan. Ieubuku téh jauh tina kasampurnaan. Ku kituna nu nulis miharepka sawatara anu maos ieu buku saupamana aya kalepatantong asa-asa ngritik jang kamajuan jeung kasampurnaan ieubuku jeung kanggo salajengna. Ogé saupamana aya basaatawa carita anu teu ngeunah kana manah dina ieu bukumugia dihapunten.Nu Nulis
 
3

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->