Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Plan de Afaceri

Plan de Afaceri

Ratings: (0)|Views: 8 |Likes:
Published by stratus02

More info:

Categories:Types, Maps
Published by: stratus02 on Sep 14, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/05/2013

pdf

text

original

 
 Managementul intreprinderilor mici si mijlocii 1
Cuprins
:
Sumarul planului de afaceriCapitolul 1 – Obiectul studiuluiCapitolul 2 - Prezentarea activitatii societatii comerciale2.1. Date generale despre solicitant2.2. Cifra de afaceri2.3. Management si resurse umane2.4. Descrierea activitatii curente2.5. Situatia patrimoniuluiCapitolul 3 – Descrierea proiectului3.1 Prezentarea proiectului de investitii3.2. Personal3.3. Costuri investitionaleCapitolul 4 – Piata agentului economic4.1 Evolutia in domeniul preparatelor din carne4.2. Piata specificaCapitolul 5 – Analiza economico-financiara in perspectiva5.1 Analiza costurilor5.2. Planul de rambursare a credituluiCapitolul 6 – Proiectii financiare pe urmatorii 3 aniCapitolul 7 – Indicatori economico-financiari preconizatiCapitolul 8 – Concluzii
 Academia de Studii Economice – Bucuresti - 2003
 
 Managementul intreprinderilor mici si mijlocii 2
Sumarul planului de afaceri
SC KARMA SRL este o societate comerciala cu capital integral privat, ce are ca obiectde activitate productia, prelucrarea si conservarea carnii (exclusiv carnea de pasare), obiect deactivitate care a fost pastrat pana in present.SC KARMA SRL se afla in continua dezvoltare, investitiile efectuate pana in presentconferindu-i societatii stabilitate si siguranta in obtinerea rezultatelor economico-financiare, propulsand societatea intre primele societati din Tara Fagarasului.Implementarea noului proiect va determina schimbari structurale in modul de realizare aobiectului societatii asigurandu-i acesteia competivitate in conformitate cu cerintele actuale aledezvoltarii economiei romanesti, pe linia integrarii in Uniunea Europeana.Eficienta finala a realizarii acestei investitii se va manifesta atat in beneficiul societatii(cresterea profitului) cat si a zonei rurale (cresterea veniturilor bugetului local, a gradului deocupare a fortei de munca, in contextul permanentei imbunatatiri a mediului), precum si inridicarea standardului de viata al locuitorilor zonei prin cresterea veniturilor.Fata de activitatea prezenta, realizarea investitiei conduce la imbunatatirea performantelor  productiei, tehnic si calitativ. Din prezentarea proiectului tehnic rezulta achizitionarea unor utilaje si linii tehnologice moderne si competitive. Produsele finite au un nou mod de prezentaresi promovare. Pe linia imbunatatirii calitative a produselor se va realiza un laborator propriu decontrol permanent al calitatii produselor. Implementarea noului proiect va tine seama de cerintele protectiei mediului.Din analiza financiara a eficientei investitiei rezulta indicatori economici superiori fata decei existenti: profit net ridicat, reducerea costurilor pe unitatea de produs, cresterea rateirentabilitatii generale si pe produs, cresterea rentabilitatii capitalului investit, asigurarea unei rateinterne de rentabilitate superioare, realizandu-se o durata de recuperare a investitiei mica.Rezultatele economice preconizate consideram a fi realiste si realizabile, avand in vedere sidisponibilitatea aprovizionarii cu materii prime, cat si asigurarea desfacerii contractuale. Acesteasunt bazate pe relatiile comerciale existente cat si pe orientarea spre noi parteneri de afaceri. Necesitatea finantarii investitiei este determinate de insuficienta fondurilor proprii alesocietatii pentru realizarea proiectului in conformitate cu scopurile propuse.
Capitolul I – Obiectul studiului
SC KARMA SRL are ca obiect de activitate productia, prelucrarea si conservarea carnii(exclusiv carnea de pasare).Activitatile curente desfasurate de firma sunt:cresterea animalelor; prelucrarea si conservarea carnii;cultura plantelor de nutret..Societatea si-a inceput activitatea in anul 1993 cu 4 produse: salam Bucuresti, parizer,cremwursti, carnati Trandafir. In decursul celor 9 ani de functionare, gama sortimentala s-adiversificat continuu, ajungand in prezent la 93 de produse comercializate in mod current. Dinevolutia numarului de sortimente reiese ca exista o serioasa preocupare de a ne incadra inexigentele pietei si de a raspunde cerintelor unor categorii cat mai diverse de consumatori.Specialistii nostrii sunt mereu in contact cu toate noutatile din domeniu, urmarind continuucresterea calitatii produselor, marirea termenelor de valabilitate si imbunatatirea modului de
 Academia de Studii Economice – Bucuresti - 2003
 
 Managementul intreprinderilor mici si mijlocii 3
 prezentare, ambalare-etichetare. Toate acestea au determinat conducerea firmei sa infiinteze unabator mixt porcine, ovine, bovine si o sectie de procesare carne.Scopurile urmarite prin realizarea studiului sunt in principal urmatoarele:Determinarea fezabilitatii proiectuluiEvaluarea rentabilitatii afaceriiObtinerea daca afacerea este fezabila, a unui credit de la o banca.
Capitolul II – Prezentarea activitatii societatii comerciale
2.1. Date generale privitoare la solicitant
Numele solicitantului:
SC KARMA SRL
Numar inmatriculare la Oficiul Registrului Comertului
J08/3456 din 08.11.1993
Codul fiscal si autoritatea fiscala tutelara:
R4893810 Ministerul Finantelor – Directia Generala a Finantelor Publice prin CircaFiscala Orasul Sibiu.
Forma juridica
:SC KARMA SRL este o societate comerciala cu raspundere limitata (SRL), infiintata in bazalegii nr. 31/1991. Societatea a fost infiintata in anul 1993, avand ca obiect principal de activitate productia, prelucrarea si conservarea carnii (exclusiv carnea de pasare), obiect de activitate care afost pastrat pana in present.Firma nu a suportat fuziuni, dizolvari, diviziuni sau cesiuni de parti sociale in perioada defunctionare 1993-2002.
Structura capitalului social si evolutia acestuia de la infiintare
SC KARMA SRL este firma cu capital 100% privat.Capitalul social initial subscris si varsat a fost de 500.000 lei, impartit in 100 de partisociale egale si indivizibile, avand o valoare nominala de 5000 lei fiecare, repartizate astfel:
Popescu Liviu
Tudorache Mihai
Vasile OctavianPe parcursul desfasurarii activitatii, societatea comerciala si-a majorat capitalul social inmai multe etape:
 Noiembrie 1998 societatea comerciala si-a majorat capitalul social la 900.000 leisubscris si varsat;
Decembrie 1998 – societatea comerciala si-a majorat capitalul social la 1.300.000 leisubscris si varsat;
 Academia de Studii Economice – Bucuresti - 2003

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->