Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
ECKHART TOLLE Puterea Prezentului

ECKHART TOLLE Puterea Prezentului

Ratings:
(0)
|Views: 17|Likes:
Published by Radu Stefan

More info:

Published by: Radu Stefan on Oct 07, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/29/2012

pdf

text

original

 
ECKHART TOLLE
Ghid de dezvoltare spiritualăTraducere de ALEXANDRA BORŞ
 
BUCUREŞTI, 2004
1
 
E
CKHART
T
OLLE
este considerat unul dintre cei mai originali şi maiinspiraţi călăuzitori spirituali ai timpului nostru. S-a născut în Germania,unde şi-a petrecut primii 13 ani din viaţă. După ce a absolvit Universitateadin Londra, a devenit cercetător şi îndnimător la Universitatea Cambridge.La 29 de ani, în urma unei transformări spirituale profunde, vechea saidentitate a fost literalmente dizolvată, şi viaţa i s-a schimbat radical.Următorii ani şi i-a dedicat înţelegerii, integrării şi aprofundăriiacestei transformări, care a marcat începutul unei intense călătoriiinterioare.Eckhart Toile nu s-a aliniat niciunei tradiţii sau religii, dar nici nu arespins vreuna. învăţăturile sale transmit un mesaj simplu şi în acelaşitimp profund, cu claritatea şi simplitatea vechilor maeştri spirituali: există ocale către eliberarea de suferinţă şi dobândirea păcii interioare. Înprezent, călătoreşte mult, răspândindu-şi învăţăturile în toată lumea. Din1996, locuieşte în Vancouver, Canada.Descrierea CIP a Bibliotecii NaţionaleTOLXE, ECKHARTPuterea prezentului/ Eckhart Toile trad.: Alexandra Borş Bucureşti:Curtea Veche Publishing, 2004232 p.; 20 cm (Bibliotcrapia; 2)Tit. orig. (engl): The powcr of NowISBN 973-669-055-5I. Borş, Alexandra (trad.) 159.9Coperta colecţiei de DINU DUMBRĂVICIANECKHART TOLLETHE POWER OF NOW A Guiile Io Spiritual EnlighlenmentCopyright © 1997 by Eckhart ToileOriginal English Languagc Publication 1997 by NamastePublishung, Inc.Vancouvcr, B.C. Canada.Rcviscd English Languagc Edition published 1999 by New WorldLibrary inCalifornia, USA.
Suntem aici pentru a-i permite scopului divin al universului să se îndeplinească. Aceasta estedimensiunea reală a importanţei noastre! 
Eckhart Toile© Curtea Veche Publishing, 2004, pentru prezenta versiune în limba românăSBN 973-669-055-5I&3BV
PREFAŢA EDITORULUI
2
 
O carte ca Puterea prezentului apare probabil o dată la un deceniu sau chiar o dala ogeneraţie. Este mai mult decât o carte; este energie pură, pe care probabil că o simţiţi în timp ceţineţi cartea în mână. Are puterea de a-i oferi cititorului o experienţă cu totul specială şi de a-ischimba viaţa în bine.
Puterea prezentului
a fost publicată pentru prima dată în Canada, iar editorul canadian,Connie Kellough, mi-a spus că a auzit în repetate rânduri poveşti despre schimbări pozitive şi chiar despre miracole care s-au produs după ce oamenii au început să citească această carte. „Cititoriitelefonau la editură", mi-a spus ea. „Şi foarte mulţi mi-au povestit despre vindecări şi transformăriminunate, despre bucuria din ce în ce mai mare pe care au trăit-o în timp ce citeau această carte."Cartea m-a făcut să conştientizez că fiecare moment al vieţii mele este un miracol. Acest lucrueste adevărat, indiferent dacă eu îl înţeleg sau nu. Şi Puterea prezentului îmi arată tot mai mult cumsă-l înţeleg. Incă de la prima pagină este clar că Eckhart Toile este un maestru contemporan. El nuaparţine unei anumite religii sau doctrine, nu este un guru; învăţăturile sale înglobează esenţatuturor tradiţiilor şi nu intră în contradicţie cu niciuna — fie creştină, hindusă, budistă, musulmană,indigenă sau oricare alta. El este capabil să facă ceea ce au făcut toţi marii maeştri spirituali: să nearate, într-un limbaj simplu şi clar, că adevărul, lumina călăuzitoare, se află în noi.Eckhart Toile începe prin a ne introduce în povestea vieţii sale — povestea unei depresiitimpurii şi a disperării, care a culminat cu o experienţă teribilă de trezire a conştiinţei, într-o noapte,la puţin timp după împlinirea a 29 de ani. În ultimii 20 de ani, a reflectat la această experienţă, ameditat şi şi-a aprofundat înţelegerea.
3

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->