Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
14999622 eBook Shqip Albanian Ismail Kada

14999622 eBook Shqip Albanian Ismail Kada

Ratings: (0)|Views: 820|Likes:
Published by Perdylek Pikcom

More info:

Published by: Perdylek Pikcom on Oct 16, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/08/2012

pdf

text

original

 
ISMAILKADARE
GJAKFTOHTËSIA
NOVELA
SHTËPIA BOTUESE «NAIM FRASHËRI»
 
 Redaktor 
 
s
Silva e kaloi me shpejtësi sheshin e ministrive, me-gjithatë, kur mbërriti te hyrja e ministrisë së saj, ishtepak vonë.Pa e ngadalësuar ecjen, rshëndeti pusin eshërbimit, fytyra e të cilit mezi dallohej pas xhamït tëportinerisë dhe ashtu, gjysmë me vrap, nisi të ngjisteshkallët.Në korridorin e katit të dytë desh u përplas me tënjohurin e saj të dikurshëm Viktor Hilën, të cilin s'e ki-shte takuar prej kohësh.

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->