Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
2Activity
P. 1
Television Across Europe (2008) - Albanian Translation

Television Across Europe (2008) - Albanian Translation

Views: 28|Likes:
Published by OSFJournalism
Televizioni në Europë: Raportet vijuese 2008 -- Shqipëria
Televizioni në Europë: Raportet vijuese 2008 -- Shqipëria

More info:

Categories:Types, Research
Published by: OSFJournalism on Oct 24, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/28/2013

pdf

text

original

 
 Televizioni nëEuropë:Raportet Vijuese 2008
SHQIPËRIA 
OPEN SOCIETY INSTITUTEEU MONITORING AND ADVOCACY PROGRAMMEDIA PROGRAM
 
MONIOIMI I ELEVIZIONI NË EUROPË
OPEN SOCIETY INSTITUTE 2008
2
Botuar nga 
OPEN SOCIETY INSTITUTEOktóber 6. u. 12.H-1051 BudapestHungary 400 West 59th StreetNew York, NY 10019USA © OSI/EU Monitoring and Advocacy Program, 2008Të drejta të rezervuara.TM dhe Copyright © 2008 Instituti i Shoqërisë së HapurEU MONITORING AND ADVOCACY PROGRAMOktóber 6. u. 12.H-1051 BudapestHungary  Website<www.eumap.org><www.mediapolicy.org>Design & Layout: Instituti Shqiptar i Medias
 
3
FALENDERIME
EU MONITORING AND ADVOCACY PROGRAM (EUMAP)MEDIA PROGRAM
Falenderime
Ky raport u përgatit si pjesë e një sërë raportesh monitoruese me titullin ‘elevizioni në Europë:Raportet Vijuese 2008’. Kjo seri paraqet një rifreskim të gjendjes në nëntë nga njëzet vendete origjinës të mbuluara në serinë e raporteve të 2005 “elevizioni në Europë: rregullimi,politikat dhe pavarësia”. Vendet e përfshira në serinë e vitit 2008 janë: Shqipëria, Bullgaria,Republika Çeke, Italia, Lituania, Maqedonia, Polonia, Rumania dhe Sllovakia.ë dyja seritë e raporteve janë përgatitur nga Programi për Monitorim dhe Avokaci tëBE(EUMAP) i Institutit të Shoqërisë së Hapur dhe nga Media Program i Fondacionit përShoqëri të Hapur, në bashkëpunim me ekspertët vendas. EUMAP dhe Media Program dotë donin të falenderonin personat e mëposhtëm, të cilët patën rol kryesor në kërkimet dhehartimin për raportin e këtij vendi.Përgjegjësia përfundimtare për përmbajtjen e raporteve i mbetet Programit.
“Televizioni në Europë – Raportet Vijuese 2008, Shqipëria”Redaktorët 
Marius Dragomir (Media Program)
 Menaxher Projekti dhe Redaktor 
Mark Tompson (Media Program)
Redaktor 
Reporter për vendin
Ilda Londo
Instituti Shqiptar i Medias 
Ekipi OSI
Gordana Janković (Media Program)
Drejtore Programi 
Biljana atomir (Media Program)
 Zëvendës Drejtor
Miriam Anati (EUMAP)
 Avokacia dhe Komunikimi 
 Andrea Gurubi Watterson (EUMAP)
Koordinatore Programi 
Csilla óth (EUMAP)
 Asistente Programi 
 Joost van Beek (EUMAP)
 Manaxher i website 
Sergey Shabanov (EUMAP)
Ndërtues i website 

Activity (2)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->