Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Sambutan Penganten

Sambutan Penganten

Ratings: (0)|Views: 12 |Likes:

More info:

Published by: Encep Iman Hadi Sunarya on Oct 26, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/08/2013

pdf

text

original

 
PENERIMAAN PENGANTENASSALAMU ALAIKUM WR.WB.Sampurasun!Bapa/ibu sadayana anu ku sim kuring dipihormat,wabilkhusus ka rombongan calon paqnganten pemeget anuparantos sumping rurumpaheun ka ieu tempat anudimulyakeun allah SWT.Ti payun,sumangga urang sami-sami nyanggakeun pujisinareng syukur ka gusti anu maha agung,anu nyiptakeu ieualam miwah sapangeusina ,kalasyan ridho mantena urangdipaparin kasehatan,kakiatan,kanikmatan kalayan tiasasilaturahmi di haplah mubarokah ieu mugia pamaksadanurang sadayana aya dina ginulur karahayuan.Sholawat sareng salam mugia salaminadilungsurkeun,dilimpahkeun ka panutan agung Nabi BesarMuhammad SAW,ka keluargana,pasa sahabatna miwah kaurang sadayana sareng sadayana umatnya anu tetep ajeg turpanjeg dina nanjeurkeun risalahna dugi ka akhir zaman.Bapa/Ibu wabil khusus calon panganten Pamegat miwahkeluarga anu dimulyakeun Allah SWT.Purwa pamaksadan sim kuring kedal lisan panampian calonpanganten pameget,ti payun neda hapunten ka para sepuhhormateun sim kuring anu weruh di tempatna anu reugreug
 
dipageuhna ,wirehna sim kuring kenging pancen nampi ieucalon panganten.Dupi kesang tukangna jigana pun Paman teh ngaraos loma.Kieu babasaanana
,” Mantri ,
pangnarimakeun calonpenganten dina poe Kemis, tanggal 6 September 2012,atanapi dinten Kemis kaping 13 syawal
1433 H “. Ka simkuring anjeuna nyebat sadidintena Mantri atanapi Guru.
Sim kuring bangga disebut Mantri atanapi guru margi dinakondisi ayeuna Pa Mantri sareng Pa Guru gajihnapanggedena upami ukuran PNS Daerah mah.Salajengna,upami di Dustan sim kuring aya anu nyebat Pa RWsareng aya anu nyebat Ketua. Nyebat Pa RW sim kuringpernah jadi RW kirang langkung tahun 1997. Mung disebatKetua mah, margi sim kuring janten Ketua Koperasi PokmasMekar Jaya. Alhamdulillah masyarakat Dustan upami anuperyogi tambutan artos tos tiasa ditangani. Alhamdulillahayeuna nuju ngabangun gedungna.Wargi-wargi sadaya anu dipihormat,Tadi kasakseni pamaksadan ki tamu anu didugikeun kuwawakilna,kahartos pisan suantena halimpu,runtuyanbahasana merenah,jembar pedaranana sareng atra anudimaksadna.Bapa/Ibu sareng sadayana anu dipihormat,
 
Paingan aya kila-kila si jalak ngelak si kate beger,kukupu ngierngiberan,sihoreng baris cunduk tamu nu ditunggu tunggu tikapungkur,didago-dago ti bareto,undur tahun datang bulanayeuna ugana datang . Kabingah sesah bangsana,pari paossuka ati pilih tanding, bingah amar watasuta bingah ka giri-giri.Insya Allah ,pamaksadan ki Tamu ditampi kalayan dinawaktos ieu keneh,sabada ieu acara bade diwalimahan.Alhamdulillah bapa Naib parantos sumping .Salajengna,panyerenan kanggo kalancaran ieu acara,insyaallah ditampi kalayan dimanfaatkeun kanggo lumangsungnyaieu acara sareng pibekelen rumah tangga kapayun.Bapa/Ibu anu dipihormat,Hatur uninga,Bapa Iri teh kagungan putra teh sadayana3,Neng Ria kalebet anu pang alitna atanapi bungsu. Kalihna tieta, kalebet putra istri hiji-hijina, Dupi anu dua na,anu pangageungna /cikal parantos rumah tangga,dupi anu kadua mahmasih lajang keneh.Bapa titip, upami ditingal tina raga mah ageung, atanapidewasa,tapi kaayaan kamampuan rumah tangga mah pastikosong molongpong,teu acan gaduh pangalaman. Bapa titipsareng masrahkeun ka ujang,pang binakeun ahlakna ,bapateu acan sempet,titip ragana paripaos daharna singseubeuh,bajuna sering weuteuh,imahna sing pageuh,jalan- jalan sering kadayeuh, kalawan sing jarang reuneuh.

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->