Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
0Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Feli i de Biscuit Icu Cio Cola Ta

Feli i de Biscuit Icu Cio Cola Ta

Ratings: (0)|Views: 2|Likes:
Published by Gabriela Raicu

More info:

Published by: Gabriela Raicu on Oct 27, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/04/2012

pdf

text

original

 
IngredientePentru aluat:
150 g făină,1 plic Praf de coptde la Dr. Oetker,125 g zahăr,1 plic Zahăr vanilat Bourbonde la Dr. Oetker,5 ouă,4 linguri de ulei,2 linguri de oţet.
Pentru umplutură:
2 conserve de mandarine(420 g mandarine ecare),4 foi de Gelatinăde la Dr. Oetker,2 plicuri Original Pudding cugust de vanilie de la Dr. Oetker,100 g zahăr,375 ml suc de mandarine(din compot),500 ml lapte.
Pentru ornat:
1 kg de frişcă,3 plicuri Zahăr vanilinatde la Dr. Oetker,3 pachete Întăritor de frişcăde la Dr. Oetker,2-3 linguri suc de lămâie,36 de biscuiţi cu glazură deciocolată.Se încălzeşte cuptorul la 180 °C.Pentru aluat, se amestecă într-un vas făina cupraful de copt. Se adaugă zahărul, zahărul vanilat,ouăle, uleiul şi oţetul. Cu ajutorul mixerului,compoziţia se amestecă la început la viteză mică,după care la viteză ridicată.Pe o tavă (30 x 40 cm, unsă) se aşază hârtiede copt, după care se întinde aluatul. Tava seintroduce în cuptorul încălzit în prealabil şi secoace în jur de 15 minute. Se scoate blatul dincuptor şi se lasă la răcit.Pentru umplutură, se lasă mandarinele la scurspe o sită şi se măsoară 275 ml suc. Se înmoaiegelatina, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Seamestecă praful de budincă împreună cu zahărulşi cu puţin suc. Laptele se erbe cu restul suculuişi se prepară budinca, urmând instrucţiunile de peplic, după care se adaugă gelatina înmuiată şi seomogenizează. Budinca rezultată se lasă la răcit.Mandarinele se distribuie în mod egal pe blat,păstrându-se câteva pentru decor. Peste ele se întinde budinca uşor călduţă, după care se punetava la frigider pentru 2 ore.Frişca se bate cu zahărul vanilinat, întăritorul defrişcă şi sucul de lămâie. Jumătate din frişcă se întinde bine peste budincă. Cealaltă jumătate sepăstrează pentru decorare. Se aşază biscuiţii, cuglazura de ciocolată în sus. Bucăţile de prăjitură seornează cu frişcă şi cu mandarine. Hârtia de coptse desprinde atent cu un cuţit şi se îndepărtează înainte de servire.
Pasul 1Pasul 2Pasul 3Pasul 5Pasul 4Pasul 6
Felii de biscuiţi cu ciocolată 

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->