Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
3. Pompe, Vase de Expansiune

3. Pompe, Vase de Expansiune

Ratings: (0)|Views: 7 |Likes:
Published by Csiszer Robert

More info:

Published by: Csiszer Robert on Nov 06, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/23/2014

pdf

text

original

 
99
 
3.
POMPE, VASE DE EXPANSIUNE
 
100pompe, vase de expansiune
O informare simplã bazatã pe un calcul complex.
Etichetarea consumului de energie este folositã pentru a arãtaclienþilor cât mai simplu eficienþa energeticã a fiecãrui produs.Acum Grundfos introduce acest sistem ºi în industria pompelor.Clasificarea energeticã foloseºte o scalã de la A pânã la G: clasaA corespunde unor pompe foarte eficiente, în timp ce clasa Gconsumã mult mai multã energie decât media. Calculele acesteiclasificãri sunt foarte complexe: ele iau in considerare condiþiilediferite din mai multe þãri ºi multe alte aspecte. Rezultatul estefoarte simplu: un autocolant pe fiecare cutie a pompelor, auto-colant care poate fi uºor recu-noscut ºi înþeles.
Ce înseamnã efectiv clasele de consumenergetic?
O pompã din clasa A consumã cu cel puþin 60 % mai puþin decâtcele existente în prezent pe piaþã. Clasa B economiseºte cu 40%pânã la 60% iar clasa C de la 20 pânã la 40 %. Acest lucru setranspune ºi în cât de repede o pompã poate sã îºi plãteascãcostul cu cât economiseºte mai mult cu atât îºi plãteºte singuracostul de achiziþie!
Noile pompe de circulaþie cu clasificare energeticã:
Electropompe Grundfos
 
101Pompele de circulare tipice funcţionează în mod continuu, la turaţie maximă.Noua pompă ALPHA2 de la Grundfos seadaptează la cerinţele variabile a locuinţei,fără a scăpa din vedere comfortul Dvs-tră. Astfel se economiseşte o cantitateconsiderabilă de energie şi în consecinţăse reduce emisia de CO2.Puterea absorbită de pompa de circulareALPHA2 din clasa energetică A, este denumai 5 W. Eficienţa ei este asigurată prinfuncţia AUTOADAPT, respectiv funcţiasetare de noapte.Această pompă compactă, este compatibilă cu fiecare pompă Grundfos din seria UP, iar gabaritul redus face posibilă montarea ei şi în spaţii relativ înguste.Utilizarea ei, cu ajutorul butoanelor prin atingere, este foarte simplă, iar datorită displayului cu LED, utilizatorul este informat în modcontinuu, despre valoarea puterii electrice absorbite.
Alpha2 – pregăteşte-te să fi uimitAlpha+ economisire de energie în cel mai scurt timp
Cu 5 ani în urmã Grundfos a introdus pe piaþã primele pompe ALPHA. De atunci aceste dispozitive reprezintã un etalon în gama largãa pompelor de circulare pentru uz domestic. Noua pompã Alpha + mai economic, de categorie B poate înlocui cu succes mai multde 400 de modele de pompe de circulaþie tradiþionalã. ªi acest lucru este numai unul dintre motivele pentru care este mai simlu cuAlpha +. ªuierãturile ºi valve de radiator zgomotoase sunt deja trecute cu noua pompã Alpha Pro. Pompa regleazã automat debitulºi presiunea conform condiþiilor cerute eliminând zgomotul din sistem.
Caracteristici
Pompele Alpha Pro se caracterizezã prin:• ax ceramic ºi lagãr radial ceramic• carcasã rotor, armãturã inel ºi rotor din oþel inoxidabil• carcasa pompei din fontã• presiune maximã de funcþionare: 10 bar• nu este nevoie de protecþie externã la motor: clasa de protecþieIP42• prizã de conectare electricã exterioarã: nu se deschide cutia decomandã• led luminos care aratã când funcþioneazã pompa

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->