Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Ingyenenergia?

Ingyenenergia?

Ratings: (0)|Views: 16|Likes:
Published by Laszlo Kantor
Valami tanulmány
Valami tanulmány

More info:

Categories:Types, Research
Published by: Laszlo Kantor on Nov 07, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/04/2012

pdf

text

original

 
Az 1880-as évek végén az elektronikai tudományokkal foglalkozó újságok ingyenenergiát jósoltak a közeljövőben. Az elektromosság természetével kapcsolatosfelfedezések közismertté váltak. Nicola Tesla bemutatta a "vezeték nélküli lámpát" ésmás, a nagyfrekvenciás árammal kapcsolatos csodákat. A jövővel kapcsolatosan sohanem látott lelkesedés lett úrrá az embereken.Húsz éven belül automobilok, repülőgépek, mozi, zenei felvevőgépek, telefonok, rádiók és kamerák lesznek. A Viktoriánus időkben valami teljesen új dolog kezdett terethódítani. A történelemben először bátorították a közönséges embert, hogy utópikusanlássa a jövőt, mely tele lesz a közlekedési és híradási eszközök gazdag választékával,rengeteg munkahely lesz és bőségesen jut élelem mindenkinek. A betegségek megszűnnek, akár csak a nyomor, a világ jobbá válik és mindenkinek jut "egy szelet atortából".De akkor mi történt?Ezen technológiai robbanás közepette hová tűnt az energetikai áttörés? Az"ingyenenergiával" kapcsolatos lelkesedés, mely a múlt század elején volt megfigyelhető,vajon csak egy vágyálom volt, melyet a "valódi tudomány" végül elvetett?A technológia jelenlegi állapotaNos, a válasz erre a kérdésre: NEM. Sőt, a tény az, hogy épp az ellenkezője igaz.Látványos energetikai technológiák lettek kifejlesztve más nagy áttörésekkelegyetemben.A mai napig rengeteg módszer lett kidolgozva arra, hogyan lehet hatalmas mennyiségűenergiát termelni rendkívül alacsony áron. De egyetlen ilyen technikai eszköz sem kerülta "nyílt" piacra. Hogy pontosan miért, azt rövidesen elmagyarázzuk.De először szeretnék dióhéjban ismertetni pár "ingyenenergia" technológát, amelyekről jelenleg tudok és melyek működőképessége minden kétséget kizáróan bizonyított.Minden ilyen találmány közös jellemzője, hogy az energia egyik formájának kismennyiségét használva nagy mennyiségű másik energiafajtát vezérel vagy bocsát ki.Közülük sok valamilyen módon az éteri mezőt - a "modern" tudomány általszándékosan figyelmen kívül hagyott energiaformát - csapolja meg.Sugárzó energiaNicola Tesla Nagyító Adókészüléke (Magnifying Transmitter), T. Henry Moray EnergiaSugárzó Készüléke (Radiant Energy Device), Edwin Gray EMA Motorja és PaulBaumann Testatika Gépe (Testatika Machine) a sugárzó energiát használja. Ezt atermészetes energiaformát közvetlenül a természetből lehet nyerni, amit hibásan"statikus" elektromosságnak neveznek, vagy a közönséges elektromosságból azúgynevezett "frakcionálás" segítségével.A sugárzó energia ugyanazokat a csodákat tudja produkálni, mint a közönségeselektromosság, és mindezt kevesebb, mint annak 1 százaléknyi áráért. Ez nem viselkedik pontosan úgy, mint az elektromosság, s ez hozzájárult ahhoz, hogy a tudományostársadalom ezt félreértelmezte.
 
A Methernitha közösségnek, mely Svájcban található, jelenleg öt vagy hat üzemanyag-meghajtás nélküli önműködő készüléke van, mely ezt a fajta energiát csapolja meg. (AMethernitha közösségről szóló cikket itt olvashatod el.)Állandó MágnesDr. Robert Adams Új-Zélandból az elektromos motorok, generátorok és fűtők bámulatos terveit dolgozta ki, melyek állandó mágnessel működnek. Az egyik ilyenkészülék 100 Wattot fogyaszt, 100 Wattot generál, hogy a fogyasztást kompenzálja ésmég ezen felül minden két percben 140 BTU hőt termel!Dr. Tom Bearden-nek az Egyesült Államokból két működő, állandó mágnessel felszereltelektromos generátor modellje van. 6 Watt elektromosságot használ a bementen, hogyaz állandó mágnesből kijövő mágneses mező irányát vezérelje. A mágneses mezőtmegvezetve - először az első kimeneti tekercsben, majd a második kimeneti tekercsbenés mindezt gyorsan és ismételgetve ping-pong labda módjára - a készülék 96 Wattenergiát termel mindenféle mozgó alkatrész nélkül. Bearden a készülékét MozdulatlanElektromágneses Generátornak (Motionless Electromagnetic Generator vagy MEG)nevezte el.Jean-Louis Naudin Franciaországból duplikálta Bearden modelljét. Az ilyen típusúkészülék elvét először Frank Richardson tette közzé 1978-ban az Egyesült Államokban.Troy Reed-nek - szintén az Egyesült Államokból - olyan működő, speciális mágnesesventillátor modelje van, mely a pörgése közben termel hőt. Pontosan ugyanannyienergiát használ fel hőgenerálás közben, mint mikor nem állít elő hőt.Ezeken a fejlesztéseken kívül számos feltaláló rendelkezik hasonló szerkezetekkel,melyeknél a motor nyomatékát állandó mágnes biztosítja.Mechanikai Fűtők Két típusú szerkezet létezik, mely kis mennyiségű mechanikai energiát nagy mennyiségűhővé alakít. Ezen tisztán mechanikai eszközök közül a legjobb a forgó hengerek rendszere, melyet Frenette és Perkins fejlesztett ki az Egyesült Államokban. Ebben aszerkezetben az egyik henger a másikban forog, míg a köztük lévő távolság úgy egynyolcad inch. A hengerek közötti rés folyadékkal van feltöltve, pl. vízzel vagy olajjal, ésez a munkafolyadék, ami felmelegszik, amint a külső henger forog.A másik módszernél mágnesek vannak felszerelve egy kerékre, mely nagy mennyiségűörvényáramot gerjeszt egy alumíniumlapban, amitől az gyorsan felmelegszik.Ezeket a mágneses fűtőket bemutatták Kanadában (Muller), Új-Zélandban (Adams) ésaz Egyesült Államokban (Reed). Mindegyik rendszer tízszer annyi hőt termelt, mint ahagyományos módszerek - ugyanannyi energia befektetésével.Szuper Hatékony ElektrolízisA vizet hidrogénra és oxigénra bonthatjuk az elektromosság segítségével.
 
A hagyományos kémia könyvek azt állítják, hogy ez a folyamat több energiát igényel,mint amennyit visszakapunk, mikor a gázok újra egyesülnek. De ez csak a legrosszabbesetben igaz. Amikor a vizet a saját molekuláris rezonancia frekvenciáján rezegtetik egykülönleges készülékkel, melyet Stan Meyers dolgozott ki (USA) és napjainkban az XogenPower cég is, akkor az nagyon kevés elektromos áram segítségével bontható hidrogénraés oxigénra.Különböző elektrolitok (olyan adalékok, melyek a víz vezetőképességét növelik) isdramatikusan megnövelhetik a folyamat hatásfokát. Az is ismeretes, hogy bizonyosgeometriai struktúrák és felületi szerkezetek jobb hatásfokot biztosítanak, mint mások.Következésképpen, korlátlan mennyiségű hidrogén gázt állíthatunk elő, melyetüzemanyagként használhatunk különböző motorok hajtásához (például az autódmotorjának a meghajtásához) - a víz áráért. Még meglepőbb az a tény, hogy egykülönleges fémötvözetet szabadalmaztattak 1957-ben az Egyesült ÁllamokbeliFreedman-ban, amely magától lebontja a vizet hidrogénra és oxigénra elektromosságnélkül - és eközben a fémben nem játszódik le semmiféle kémiai reakció. Ez azt jelenti,hogy ez a különleges fémötvözetet ingyen állít elő hidrogént a vízből - örökké.Zsugorodás/ÖrvénylésSzinte minden ipari motor, beleértve az autód motorját is, hőt bocsát ki aterjeszkedéshez és nyomáshoz, ami aztán a munkát végzi. De a természet éppen afolyamat ellenkezőjét végzi - hűtést és vákuumot használ a szívóhatás elérésére, amiaztán a munkát végzi. Ilyen például a tornádó.Viktor Schauberger Ausztriából használt először Zsugorodó Motort az 1930-as és 1940-es években. Ezt követően Callum Coats - Schauberger munkáit kibővítve - megjelentetteaz
 Élő Energiák 
(
 Living Energies
) című könyvét, melyet követően pár fejlesztő épített azsugorodó turbina motor elvén működő modelleket. Ezek üzemanyag nélküli motorok,melyek mechanikai munkát végeznek a vákuumból nyert energia segítségével.Ennél sokkal egyszerűbb szerkezetek is vannak, melyek örvénymozgást használnak agravitáció és a centrifugális erő megcsapolására, így érve el folyamatos mozgást afolyadékban.Hideg Fúzió1989 márciusában két kémikus a Utah állambeli Brigham Young Egyetemről (USA)bejelentették, hogy atomi szintű fúzió reakciókat hoztak létre egy egyszerű asztalikészülék segítségével. A bejelentés "hamisságát leleplezték" hat hónapon belül és anagyközönség elvesztette az érdeklődését.Ennek ellenére a hideg fúzió nagyon is valóságos. Nem csak a felesleges hőkibocsátástdokumentálták többszörösen, de alacsony energiájú atomi átalakulásokat iskatalogizáltak egy tucat különböző reakciónál!Ez a technológia valóban generálhat olcsó energiát és más fontos ipari folyamatok forrásául szolgálhat.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->