Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
14Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Cv- Rufi Osmani, Shqip 2008

Cv- Rufi Osmani, Shqip 2008

Ratings:

4.33

(3)
|Views: 3,248|Likes:
Published by a.jeton
CV-ja zyrtare e Rufi Osmanit
CV-ja zyrtare e Rufi Osmanit

More info:

Published by: a.jeton on Jan 25, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC or read online from Scribd
See more
See less

10/07/2013

 
 
CV-CURRICULUM VITAE
 
Mbiemri :
OSMANI
Emri :
RUFI
Gjendja familjare :I martuar ,prindë i dy fëmijëveAdresa:Çajlë Nr.34, 1230 Gostivar, MaqedoniLinjat e kontaktit :rufi.osmani@see-university.edu.mk, gv_ro @yahoo.com , 0038942286818Mosha :48 ( katërdhje t e tetë )Identiteti kombëtar :Shqiptarë nga Maqedonia
Gjuhët
Gjuhët ShkëlqyeshëmPërvojëpuneBazikePërvojëpuneBazike JoMaqedonishtE folur PoPoE shkruar PoShqip E folur PoPoE shkruar PoAnglishtE folur PoPoE shkruar Po Të tjera E folur
1
 
Kualifikimet
Shkollimi /Kolegj/UniverzitetiKoha e realizimitPrejDeriKualifikimet e fituara1.Universiteti IPrishtinës , Fakulteti IEkonomisë1979/801983Ekonomist i diplomuar drejtimi I Financave21.Universiteti IPrishtinës , Fakulteti IEkonomisë1997/982002Magjistër I shkencave ekonomike Teza : FMN dhe politikat ekonomike të IJR të Maqedonisë3.Universiteti IPrishtinës , Fakulteti IEkonomisë2002/032005Doktor I shkencave ekonomike (PhD) Teza : Bashkëpunimi I Maqedonisë dhe Shqipërisë meFMN dhe Bankën Botërore , një analizë krahasimore
Aftësit kompjuteristike
Niveli I shkathtësive (aftësive) Niveli :Shkëlqyeshëm , Bazike , I Ulët Certifikat , Përvojë puneMicrosoft WordShkëlqyeshëm Certifikat , Përvojë puneMicrosoft Excel ShkëlqyeshëmCertifikat , Përvojë puneMicrosoftPowerPointShkëlqyeshëmCertifikat , Përvojë puneMicrosoft Access Shkëlqyeshëm Certifikat , Përvojë pune
Përvoja e punës
Emëri I punëdhënësitAdresaPeriudha epunësimitPrej deriVendi i punës / Arritjet1.,,NPK,, Kompanipublike locale ,GostivarGostivar1985-1989Menaxher Financiar2. ,Ardian, kompaniprivate për financa dhekontabilitet ,Gostivar1990-1994Drejtor I përgjithshëm
2
 
1.Deputet nëParlamentin eMaqedoniaShkup 1994-1996Anëtar Parlamenti dhe kryetar Ikomisionit për financa dhe buxhet IParlamentit të Maqedonisë2.Kryetari I komunës GostivaritGostivar1997-1998Kryetar I komunës së Gostivarit3.Univerziteti I Tetovës ,Fakulteti I Ekonomisë Tetovë,1999 -2002Dy vjet Asistent (1999-2000) dhe dyvite (2001-2002) Ligjërues IKontabilitetit Financiar3. UEJL , Fakulteti IAdminsitrimit Biznesit Tetovë2003 -2008
Profesor
I Asocuar I :- Kontabiliteti Menaxherial ,- Kontabilitetit Financiar ,- Ekonomit tranzicion ,- Zhvillimi ekonomik local ,- Analiza e Raporteve Financiare,- Tregjet dhe institucionetfinanciare
Pjesëmarja në seminare dhe konferenca
Institucioni AdresaPeriudha eaktivitetitPërshkrimi I aktivitetit1. UEJL ,FAB Mavrovë2005Trajnimi për dizajnimin e planprogramevemësimore në FAB2. UEJL ,FABOhri 2006Trajnimi për dizajnimin e planprogramevemësimore në FAB3. London Southbank UniversityLondra 2007Trajnimi për sigurimin e cilësis dheakreditimin e institucioneve të arsimit të lartë
3

Activity (14)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Aida liked this
Armeilda Sula liked this
Gresa Jahja liked this
Besnik Lokaj liked this
Merjona Varfaj liked this
Armeilda Sula liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->