Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
0Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Semnificatie Carti

Semnificatie Carti

Ratings: (0)|Views: 3|Likes:
Published by Andrée Eylene

More info:

Published by: Andrée Eylene on Nov 20, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/20/2012

pdf

text

original

 
6 de inima rosie (stelele)Cosmos, Univers, legile universului, aspiratii spirituale, eternitate.
Arata succesul, vointa, proiecte noi, reusita obtinuta prin rabdare si incredere in sine. Este o carte a reusitei, acalmului regasit, a pacii si reconcilierii. Indica imaginatia din inauntrul nostru, care are puterede clarviziune si de calauzire. Arata insa si pericolul ca aceasta imaginatie rau condusa sa produca neclaritati in perceperea corecta a realitatii.
7 de inima rosie (copacul)Cunoasterea binelui si raului, viata, sanatate, timp.
Reprezinta cunoasterea binelui siraului, viata, timpul, dezvoltarea, sanatatea sau boala. Arata o imbolnavire, daca este aproapede cartea personala. Reprezinta un timp mai indelungat, spre deosebire de Trifoi care esterapid. Poate arata ceva ce are radacini adanci in relatie, sau in munca. Copacul arata potentialin directia cresterii si dezvoltarii, legaturile familiale, radacinile unei probleme.
8 de inima rosie (luna)Magie, traditii, trecut, intuitie, cariera, teama.
Semnifica locurile sumbre, umede, precumsi inconstientul, visele date de imaginatie, feminitatea, intuitia, sensibilitatea, spiritualitatea,dar si iluzia. Uneori poate indica mama. Arunca o umbra asupra cartilor adiacente. Semnificasi ascensiunea sociala, celebritatea, aducand onoruri.
9 de inima rosie (calaretul)Ganduri, vesti, procese dinamice.
Aduce vesti, iar daca este departe de cartea personala(Barbatul sau Femeia) aceste vesti sunt de departe. Este o carte pozitiva, ce arata ca ceea cevrei sa realizezi are bune sanse de reusita. Poate arata o calatorie, in functie de cartile ce oinconjoara. Uneori poate fi vorba chiar despre o persoana, un calator ce vine de la maredepartare, sau poate un musafir ce-ti va sosi in casa. Daca este vorba despre o intalnire dedragoste, aceasta va fi intensa.
10 de inima rosie (cainele)Incredere, credinta, prietenie.
Este un simbol al fidelitatii, aratand un anturaj prietenos, ce protejeaza, chiar cu riscul vietii. Arata ca esti inconjurat de prieteni fideli, simbolizand cercul prietenilor, relatiile sincere si durabile. Este si cartea reuniunilor, placerilor impartasite,intalnirilor cu prietenii.
Regele de inima rosie (casa)Stabilitate, legaturi familiale, responsabilitate.
Reprezinta casa, stabilitatea, legaturilefamiliale, responsabilitatea, proiectele ce anunta un viitor mai bun. Mai poate arata soliditateasi stabilitatea afectiva in cuplu, sau in familie. Daca este inconjurata de carti rele, nu trebuie sate increzi in fericirea de moment, aceasta trebuie aparata impotriva agresorilor externi.
Dama de inima rosie (barza)Schimbare, mutare de domiciliu, venirea unui bebelus.
O carte ce arata in primul randschimbarea, faptul ca viata ta cotidiana se va transforma. Poate sa fie vorba de redecorarea
 
casei, de schimbarea activitatii, sau de sosirea unui copil, mai ales daca este prezenta si carteaCopilul. Poate fi vorba de calatorii indepartate, pe calea aerului, dar poate arata si fuga derealitate, dorinta de creatie, de visare, de a renova, de a face multe lucruri. Este perioadacorespunzatoare primaverii. Aduce cartii de dupa ea semnificatia cartii de dinaintea ei.
Valetul de inima rosie (inima)Dragoste, sentimente, inima, legatura, fericire.
Aceasta carte stapaneste zona emotionala,relatiile si orice domeniu in care sunt implicate emotii puternice. Depinde mult de cartileadiacente, pentru ca Inima este o carte de sine statatoare. Singura nu arata multe detalii, inafara de faptul ca este vorba de sfera sentimentala. Cand majoritatea cartilor din jurul Inimiisunt pozitive, arata liniste si fericire. Daca insa cartile adiacente sunt negative, arata suferintasi greutati, faptul ca ceva nu este in regula sau ca acest lucru se va intampla in curand.Semnifica sentimentele de dragoste, amantul, fericirea, un tanar sensibil, sentimente deafectiune sau prietenesti, partaj, armonie.
Asul de inima rosie (barbatul)Prieten, sot, iubit, actiune, agresivitate, logica, vointa.
Aceasta carte reprezinta inainte deorice consultantul daca este vorba despre un barbat. Cartile din jurul lui il privesc in mod personal. Daca insa consultantul este o femeie, atunci Barbatul il arata pe sot, amant, iubit,tatal acesteia sau un personaj masculin ce joaca un rol important in viata ei.
6 de romb (trifoiul)Speranta, noroc, lucruri naturale.
Exprima speranta, simplitatea, fericirea in forma ei ceamai pura, norocul si bogatia, daca este departe de Nori. Daca nu, poate fi vorba de lucruritriste, deranjante. Este o carte pozitiva. Alaturi de cartea consultantului anunta fericirea,consolarea si disparitia tristetii. Dupa o serie de carti rele, Trifoiul arata terminarea problemelor si aparitia sansei de reusita.
7 de romb (pasarile)Meditatie, fantezie, doi oameni, nervozitate.
Indica meditatia, fantezia ce zboara, educatiaaleasa. Arata doi oameni in varsta, poate fi vorba despre un cuplu (dualitate). Deasemeniexcitare nervoasa, ganduri, dificultati, calatorii scurte. Mai poate fi vorba de vesti date printelefon, comunicare, conversatie. Este o carte ce arata inspiratia, dar si controversele verbale.
8 de romb (cheia)Abilitate de a intelege, adevarul, probabilitati si posibilitati, solutii.
Semnifica abilitateade a rezolva problemele si garanteaza succesul. Vorbeste despre reusita, plecari, descoperiri.Deschide usile inchise, in spatele carora se gaseste raspunsul la problema. Anunta uneveniment fatidic, trasat de destin. Este cartea ce indeamna la actiune, pentru a face ceva, pentru a pune lucrurile in miscare. Arata rapiditate, spre deosebire de Soarece, care arataincetinire.
 
9 de romb (sicriul)Transformare, schimbare majora a situatiei, secrete nedescoperite.
Arata o transformare,o schimbare majora a unei situatii, un sfarsit, secrete descoperite, o boala grava, pierderemasiva de bani, moarte. Reprezinta intotdeauna o situatie nefasta, domeniul acesteia fiindaratat de cartile inconjuratoare. Este ceva ce se termina, pentru a incepe altceva. Poate fi o pierdere financiara importanta, o ruptura sentimentala, un esec. Daca celelalte carti suntfavorabile, este atenuat efectul malefic al Sicriului, promitand o renastere dupa niste incercari,un nou inceput. Este un avertisment serios, pentru a nu ne lasa abatuti de incercari, pentru caeste posibila o crestere spirituala.
10 de romb (cartea)Intelepciune, chemarea de a invata mai mult, secrete, studiu.
Semnifica secretele,misterul, necunoasterea dar si revelatiile, lucrurile oculte, ezoterismul. Arata evenimente careau loc fara sa stim de ele. Poate semnifica si examenele, cartile, o meserie intelectuala.
Regele de romb (pestii)Intelectualitate, succes material, bogatie, instabilitate, excese, droguri, alcool.
Reprezintainainte de toate banii si munca, precum cartea Vulpea. Semnifica si marea, calatoria, anuntasuccesul pe plan financiar. Reprezinta contractele de angajare, munca independenta, comertul,afacerile. Indica faptul ca banii trebuie sa circule, ori prin cumparare, ori prin investitii. Dacase blocheaza circulatia lor, prin strangere si avaritie, lucrurile nu vor merge cum trebuie.Pentru a castiga bani, trebuie lasata libera aceasta miscare a lor. Indica si lichide de diferitetipuri, apa, alcool etc.
Dama de romb (drumul)Libertatea alegerii, indoieli, probabilitate.
Reprezinta o decizie, o alegere ce trebuie facuta.Arata ca esti in fata unei bifurcatii, dar poate arata si drumul cu masina sau cu trenul.
Valetul de romb (coasa)Ceva ce se petrece rapid si aduce necazuri, dar si recolta.
Arata nevoia de prudenta,deoarece anunta ceva ce se intampla repede si care poate aduce multa durere. Despartire, primejdie mare, accidente, sfarsit brusc. Arata moartea, daca este langa Sicriu. Poate fi ooperatie chirurgicala, pentru a indeparta ceva. Impreuna cu Inima arata o separare brusca, spredeosebire de Soarece, cu care indica o separare lenta. Poate fi insa si recolta, ceea ce se obtinedupa multa munca.
Asul de romb (soarele)Dumnezeu, creatie, succes, pozitiv, absolut, sanatate, optimism.
Energie pozitiva, aduce putere cartilor adiacente, aduce lumina asupra problemelor, caldura in relatii, avertizeazaasupra unei intensitati prea mari, succes, ego. Este o carte a optimismului, care alunga grijilesi tristetea, aducand protectie si energie. Atenueaza efectul cartilor rele precedente. Poate sareprezinte un loc insorit, dar si tatal, sau un alt personaj masculin. Arata succesul in toatedomeniile, aducand speranta, fericire si celebritate.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->