Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Esszénus Imák E. B. Székely alapján

Esszénus Imák E. B. Székely alapján

Ratings: (0)|Views: 627|Likes:
Published by Jeno Dudas
Esszénus Imák reggelre, délre és estére.
Esszénus Imák reggelre, délre és estére.

More info:

Published by: Jeno Dudas on Nov 21, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as RTF, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/10/2013

pdf

text

original

 
Belépek a Misztériumok Örök és Határtalan Kertjébe,tisztelettel a Mennyei Atya, a Föld Anya és a Nagymesterek iránt,tisztelettel a szent, tiszta, és megmentő Tanítás iránt,tisztelettel a Választottak Közössége iránt.
Szombat:
Szombat reggel egyesülök a Föld Anyával: A Föld Anya és én egyek vagyunk. Ő adja az Életéltető táplálékát egész testemnek.Szombat délben Béke a Mennyei Atya királyságával:Mi Atyánk, ki a mennyekben vagy, küldd el mindannyiunkhoz a Béke Angyalát és küldd el ate királyságodból oh mennyei Atyánk az Örök Élet Angyalát.Szombat este egyesülök az Örök Élet Angyalával:Örök Élet Angyala jöjj hozzám, és ajándékozz meg szellemem az Örök Élettel.
Vasárnap:
Vasárnap reggel egyesülök a Föld Angyalával:Föld Angyala, termékenyítsd meg az én nemző szervemet és újítsd meg az egész testemet.Vasárnap délben Béke a Föld Anya birodalmával:Mi Atyánk ki a Mennyekben vagy, küldd el mindannyiunkhoz a Béke Angyalát és a mi FöldAnyánk birodalmába az Öröm Angyalát.Vasárnap este egyesülök a Teremtő Munka Angyalával:Teremtő Munka Angyala, szállj alá a Földre és adjál bőséget minden embernek.
Hétfő
Hétfő reggel egyesülök az Élet Angyalával:Élet Angyala, lépj be a végtagjaimba és adjál erőt az én egész testemnek.Hétfő délben Béke a kultúrával:Mi Atyánk ki a Mennyekben vagy, küldd el mindannyiunkhoz a Béke Angyalát és a mitudásunk gyarapításához a Bölcsesség Angyalát.Hétfő este egyesülök a Béke Angyalával:Béke, Béke, Béke, Béke Angyala, legyél velünk mindig és mindenhol.
Kedd
Kedd reggel egyesülök az Öröm Angyalával:Öröm Angyala, szállj alá a Földre és áraszd minden szépségedet mindannyiunkra.
 
Kedd délben Béke az emberiséggel:Mi Atyánk ki a Mennyekben vagy, küldd el mindannyiunkhoz a Béke Angyalát és azemberiségnek a Munka Angyalát.Kedd este egyesülök az Erő Angyalával:Erő Angyala, jöjj hozzám és minden jó cselekedetemet támogasd az Erőddel.
Szerda
Szerda reggel egyesülök a Nap Angyalával: Nap Angyala, járd át egész testemet, hadd fürödhessek az élet tüzében.Szerda délben Béke a családdal:Mi Atyánk ki a Mennyekben vagy, küldd el mindannyiunkhoz a Béke Angyalát éscsaládunkhoz és barátainkhoz a Szeretet Angyalát.Szerda este egyesülök a Szeretet Angyalával:Szeretet Angyala, légy velem és töltsd fel érzelmi testemet Szeretettel s tisztítsd meg mindenérzésemet.
Csütörtök 
Csütörtök reggel egyesülök a Víz Angyalával:Víz angyala, áradj szét véremben és add az Élet vizét az én egész testemnek.Csütörtök délben Béke az értelemmel:Mi Atyánk ki a Mennyekben vagy, küldd el mindannyiunkhoz a Béke Angyalát ésszellemünknek az Erő Angyalát.Csütörtök este egyesülök a Bölcsesség Angyalával:Bölcsesség Angyala, töltsd fel gondolkodó testemet Bölcsességgel és világosítsd meg mindengondolatomat.
Péntek 
Péntek reggel egyesülök a Levegő Angyalával:Levegő angyala, töltsd fel mindkét tüdőmet és add az Élet leheletét az én egész testemnek.Péntek délben Béke a testtel:Mi Atyánk ki a Mennyekben vagy, küldd el mindannyiunkhoz a Béke Angyalát és testünknek az Élet Angyalát.

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->