Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Pacific Exterior Nl

Pacific Exterior Nl

Ratings: (0)|Views: 1 |Likes:
Published by Bert Kok

More info:

Published by: Bert Kok on Nov 21, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/06/2013

pdf

text

original

 
Pacific
Pacific Exterior verenigt elegant design methoge flexibiliteit. De lichtgebogen lijnen en deperfecte afwerking creëren een beeld datopvallend en uitnodigend is.
Exterior
Pacific
 
Pacific Exterior is een unieke verschijning in elke omgeving.Het is ideaal voor buitengebruik en biedt ontwerpers goedemogelijkheden het imago van een bedrijf of organisatie in debewegwijzering uit te dragen.
 
Veelzijdig systeem
Pacific Exterior geeft keuzevrijheid. Vrijstaande aanduidingen kunnen als zuilen op staander worden gerealiseerd. Daarnaast zijn diverse vrijhangende,haakse en muurbevestigde uitvoeringen leverbaar. Het gebogen tekstoppervlakkan zowel bestaan uit een enkel paneel als uit een combinatie van wisselbarepanelen.
Hoge kwaliteit
De constructie is afgestemd op extreme weersomstandigheden en is in hogemate vandaalbestendig. De panelen zitten stevig vast door middel van eenverborgen vergrendeling. Het aluminium wordt duurzaam gemoffeld in kleur,zodat het onderhoud beperkt kan blijven tot een periodieke schoonmaakbeurt.
Uniformiteit
Pacific Exterior is een compleet modulair bewegwijzeringssysteem dat mensenop consistente wijze vanaf de entree tot aan de voordeur begeleidt. Uiteraardbeschikt Modulex ook over lichtgebogen systemen voor een aansluitendebinnenbewegwijzering.
Exterior
Pacific

Activity (2)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->