Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Cos Mop Harm

Cos Mop Harm

Ratings: (0)|Views: 4 |Likes:
Published by dodane_5032

More info:

Published by: dodane_5032 on Nov 26, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/22/2014

pdf

text

original

 
Cosmopharm
Aloe Vera 30 cps
 
Pret: 10 RON
 
COMPOZITIE:
 Fiecare capsula contine: Aloe Vera 25 mg, echivalent a 5.000 mg gel proaspat de AloeVera.
CARACTERISTICI:
 Folosita din antichitate ca planta medicinala, are efect favorabil asupra intreguluiorganism. Stimuleaza activitatea aparatului digestiv, regleaza tranzitul intestinal, areproprietati laxative (scade absorbtia apei si creste motilitatea); regleaza metabolismulpancreatic si functiile ficatului; intareste capacitatea sistemului imunitar de aparare prin proprietatile antibacteriene,antivirale, antiparazitare si antifungice; are efect antiinflamator; stimuleaza regenerarea celulara si vindecarearanilor; normalizeaza metabolismul si detoxifica organismul.
RECOMANDARI:
 Supliment nutritional natural, este un tonic general recomandat in: constipatie, fisuri anale, hemoroizi, postoperator; ulcer gastro-duodenal, colite cronice, dischinezie biliara, hepatite, ciroza, pancreatita cronica, diabet sicomplicatiile lui. Creste rezistenta organismului ( in stari imunitare deficitare ); detoxifiant in tratamentele: dedezalcoolizare, narcomanilor, fumatorilor.
ADMINISTRARE:
 Adulti: 1 capsula pe zi. Consumati 1
2 litri de apa pe zi.
PRECAUTII:
 Nu se utilizeaza timp indelungat; femei gravide sau care alapteaza.
Antiartritic Natural 30 cps
 
Pret: 15,9 RON
 
Recapata-ti mobilitatea si uita durerea !
Complex cu puternic efect antiinflamator, analgezic si antitumoral, repara structurilearticulare si intervertebrale distruse, reduce durerile si mareste mobilitatea articulatiilorin situatii de uzura marcata, la batrani, persoane cu activitate fizica intensa si la sportivi.Eficienta maxima in tratamentul artritei si osteoartritei reumatoide, a bolilordegenerative si inflamatorii articulare. Indicat in prevenirea si tratamentul osteoporozei,hipocalcemiei, spasmofiliei si tetaniei. Actiunile antiinflamatoare, analgezice siantitumorale ale Antiartriticului natural sunt lipsite de efectele secundare si reactiile adverse nedorite ale medicatieiclasice cu antiinflamatoare.
COMPOZITIE:
 Glucosamina ( sulfat ): 250 mg.;Cartilaj de rechin: 62,5 mg.;Calciu ( citrat ): 25 mg.;Calciu ( gluconat ): 25 mg.;Vitamina D3: 50 UI;Mangan ( gluconat ): 6,25 mg.;Curcumina ( extract de radacina de Curcuma longa ):25 mg.Gelatina hidrogenata: 62,5 mg.;
CARACTERISTICI:
 Repara structurile articulare si intervertebrale distruse, reduce disconfortul si mareste mobilitatea articulatiilor.Glucosamina stimuleaza sinteza de glicosaminoglican (component structural de baza al cartilajului articular,
 
lichidului si membranei sinoviale), asigura integritatea articulatiei. Cartilajul de rechin este o sursa naturala decalciu si fosfor. Efectul antiinflamator se datoreaza mucopolizaharidelor si proteinelor speciale din compozitie, careblocheaza angiogeneza, reduc inflamatia si durerea articulara. Calciul este absorbit si fixat in oase si dinti inprezenta vitaminei D3. Curcumina are un efect antiinflamator comparativ cu fenilbutazona si cortizonul, dar faraefectele lor adverse.
RECOMANDARI:
 Supliment nutritional natural si netoxic, indicat persoanelor care depun efort fizic intens (sportivi) si in situatii deuzura marcata ( batrini).Eficienta maxima in tratamentul artritei si osteoartritei reumatoide, a bolilor degenerative si inflamatorii articulare.Indicat in prevenirea si tratamentul osteoporozei, hipocalcemiei, spasmofiliei si tetaniei.
ADMINISTRARE:
 1
3 capsule pe zi, sau dupa sfatul medicului.
PRECAUTII:
 Femei gravide, dupa interventii chirurgicale, plagi care necesita revascularizare, hipercalcemie, litiaza calcica.
Antioxidant 30 cpr
 
Pret: 8,9 RON
 
Traiesti mai mult, arati mai bine !
Compusii instabili ai oxigenului denumiti radicali liberi, pot produce deteriorareacelulelor si tesuturilor. Impotriva acestor distrugeri celulare, trebuie sa va protejatiorganismul cu antioxidantii de baza: vitaminele A, C, E si seleniul. Toti acestiantioxidanti sunt acum reuniti intr-un singur produs: Antioxidant, care datoritacomponentilor sai este ideal pentru prevenirea si tratarea aterosclerozei, bolilorcardiovasculare si cerebrale, a cataractei, diabetului, cirozei, cancerului si eliminaefectele adverse ale radio-terapiei. In plus antioxidantii intarzie procesele degenerativeale imbatranirii, prevenind aparitia ridurilor si caderea parului. Cu o tableta pe zi vaprotejati sanatatea si va mentineti tineretea.
COMPOZITIE:
 Beta caroten 2500IUVitamina E 25 IUVitamina C 50 mgSeleniu 25mcg
CARACTERISTICI:
 Neutralizeaza radicalii liberi ( compusi chimici instabili ), care produc distrugeri oxidative in celulele si tesuturileumane. Stimuleaza imunitatea organismului si respiratia celulara. Intervine in sinteza nucleoproteinelor, impiedicaformarea placilor de aterom, reduce riscul bolilor coronariene, creste durata de viata si intirzie proceseledegenerative ale imbatrinirii.
RECOMANDARI:
 Se recomanda persoanelor active, surmenate fizic sau intelectual, celor care lucreaza in medii poluate sau curadiatii, fumatorilor. Preventiv si curativ in boli cronice cardio-vasculare, cerebrale si degenerative, tulburaricoronariene, ateroscleroze, cataracte, ciroze, neoplasme. Intervine in ameliorarea simptomelor legate de virsta,intirzie procesul natural de imbatrinire si creste rezistenta organismului la imbolnaviri.
MOD DE ADMINISTRARE:
 Adulti: 1
2 tablete pe zi, preferabil dupa masa.
 
Antioxidant complex 30 cps
 
Pret: 15,9 RON
 
COMPOZITIE:
Beta caroten 5000IU Seleniu 50mcgVitamina E 100IU Mangan 2mgVitamina C 250mg Cupru 0.5mgintr-o baza continind extract de Gingo Biloba, lecitina, calciu dibazic, pudra demorcovi, rosii, capsuni, varza, spanac, broccoli, usturoi.
CARACTERISTICI:
Neutralizeaza radicalii liberi (compusi chimici instabili), careproduc distrugeri oxidative in celulele si tesuturile umane. Stimuleaza imunitateaorganismului si respiratia celulara. Intervine in sinteza nucleoproteinelor, impiedica formarea placilor de aterom,reduce riscul bolilor coronariene, creste durata de viata si intirzie procesele degenerative ale imbatrinirii.
RECOMANDARI:
Se recomanda persoanelor active, surmenate fizic sau intelectual, celor care lucreaza in mediipoluate sau cu radiatii, fumatorilor. Preventiv si curativ in boli cronice cardio-vasculare, cerebrale si degenerative,tulburari coronariene, ateroscleroze, cataracte, ciroze, neoplasme. Intervine in ameliorarea simptomelor legate devirsta si intirzie procesul natural de imbatrinire. Creste rezistenta organismului la inbolnaviri.
ADMINISTARE:
1 capsula pe zi, ca supliment nutritional.
Calciu+ Vitamina D3 30 cpr
 
Pret: 7,5 RON
 
Mentine sanatatea oaselor si dintilor !
Ca supliment de calciu absolut necesar in perioada de crestere si dezvoltare, este indicatin copilarie si adolescenta, sarcina, lactatie, postmenopauza, la varstnici. Recomandatpentru tratamentul deficientelor de calciu ce apar in rahitism, crampe musculare,tetanie, spasmofilie, hipoparatiroidism, osteoporoza, osteomalacie.
COMPOZITIE:
 Calciu : 500mg.;Vitamina D3 : 125 UI.
CARACTERISTICI:
 Calciul este esential pentru mentinerea sanatatii oaselor si dintilor, functionarea normala a nervilor si muschilor.Regleaza tensiunea arteriala si normalizeaza glicemia. Vitamina D3 este esentiala pentru absorbtia intestinala acalciului si fosforului si fixarea lor in oase.
RECOMANDARI:
 In stari fiziologice in care necesarul este crescut sau absorbtia insuficienta: copilarie, adolescenta, sarcina si lactatie,menopauza, virsta inaintata. Tratamentul deficientei de calciu: rahitism, osteoporoza, osteomalacie, tetanie ( crampemusculare ), spasmofilie, hipoparatiroidism. Tratament adjuvant in hipertensiune arteriala, sindroame hemoragice,tulburari de coagulare a singelui, fracturi osoase.
ADMINISTRARE:
 Copii peste 5 ani: 1 tableta pe zi.Adulti: 1
3 tablete pe zi, ca supliment alimentar.
PRECAUTII:
 Litiaza renala, hipercalcemie, hipertiroidie.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->