Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
2lectures des CatalÀ 2eso

2lectures des CatalÀ 2eso

Ratings: (0)|Views: 101|Likes:
Published by Iblasco

More info:

Published by: Iblasco on Jan 29, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC or read online from Scribd
See more
See less

06/16/2009

 
LECTURES RECOMANADES CATALÀ2n ESO
Diagnòstic: anorèxia 
, Marliese Arold (Edebé)Aquest llibre és una novel·la i els personatges que hi apareixen sónficticis. Però podria ser una crònica real, perquè molts joves estanvivint actualment els problemas de la riam. És una històriaesborronadora en molts aspectes i, tanmateix, tan normal, tanfreqüent, que podria passar a qualsevol dels teus companys.
L’estranya mort de Berta 
, Joan Pla (Bromera)Berta, que havia trencat unilateralment les relacions amb Ferran,apareix morta als lavabos del xalet de Teresa durant l’aniversarid’aquesta. Ferran és sorprés al seu costat i és acusat d’assassinatpels seus amics. Davant la impossibilitat de demostrar la seuainnocència, decideix fugir.
Les llàgrimes de Shiva 
, César Mallorquí (Marjal)Una vegada, ja fa molt temps, vaig veure un fantasma. Sí, unespectre, una aparició, un esperit; i, tot i que va haver-hi moments enquè vaig passar por, aquesta història no és el que se sol denominar unanovel·la de terror. Tot va començar amb un enigma: el misteri d’unobjecte molt valuós que va estar perdut durant set dècades.
La por que no sacaba ma
, Dolors Garcia i Cornellà(Voramar/Alfaguara)Joel estudia 3r d’ESO. És un al·lot sensible i una mica introvertit que,a poc a poc, ha vist que alguns dels seus companys de classe hancomençat a amargar-li la vida. Atrapat en una por abismal, Joel noméspensa a fugir de les situacions compromeses i se sent incapaç dedemanar ajuda a ningú. Però hi ha gent al seu voltant que de mica enmica s’adona del que està patint.
 
Ets galàctica, Carlota! 
, Gemma Lienas (Gran Angular)Què faries tu si no suportessis la filla de la novieta del teu pare? Quèfaries tu si el cul no et deixés de crèixer? Què faries tu si sospitaresque la teua millor amiga és anorèxica? Què faries tu si veiessis quetres caps rapades roben una moto a la vorera de davant de ta casa?Què faries tu si un grup de racistes apallissen un al·lot negre?
Així és la vida, Carlota 
, Gemma Lienas (Empúries)Segur que alguna vegada t’has enamorat bojament d’algú que no t’hafet cas. Segur que alguna vegada has tingut algun problema greu ambla família i has pensat que el món se’t feia trossos. I segur que moltesvegades has discutit amb el teu germà per un jersei tacat, t’haspassat una hora al telèfon xarrant amb els amics i has rigut fins queel cor t’ha dit prou. Seguríssim, perquè..., així és la vida!
El misteri de l’illa de Tökland 
, Joan Manuel Gisbert (Oxford)Tökland és el centre de trobada d’aventurers, científics, periodistes,astròlegs i detectius de tot el món. Molts són els que tracten dedesxifrar el més gran enigma múltiple de tots els temps, però nomésun aconseguirà acostar-se al final del laberint i revelar el misteri del’illa.
Lalluna.com 
, Care Santos (Ed. Marjal)Dir que aquesta novel·la recrea i actualitza la història de Cyrano deBergerac és nomes una de les moltes garanties que té. Perquè estracta d’una obra intensa en tots els seus ingredients: per lesemocions que s’hi viuen, per les situacions dutes al límit, pel seu estilhiperbòlic… És una finestra oberta directament al món dels jovesd’avui, sense corsés ni maquillatge, amb una càrrega de naturalitat,companyonia i amor que moltes vegades el món adult es nega aconcedir als joves.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->