Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
8Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Anexa c 5 Fisa de Post Coordonator Departament Programe

Anexa c 5 Fisa de Post Coordonator Departament Programe

Ratings:

4.0

(1)
|Views: 2,178|Likes:
Published by Ghena

More info:

Published by: Ghena on Feb 01, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC or read online from Scribd
See more
See less

07/10/2013

 
Anexa C 5
FISA DE POST COORDONATOR DEPARTAMENT PROGRAMENorma de lucru : 100%, 8 ore/ziResponsabilitati principale :
1.Raspunde de dezvoltarea si functionarea optima a Departamentului programe,contribuind cu propuneri la planificarea strategica a organizatiei, a planului anualde actiune, a organigramei Departamentului, a bugetului estimativ anual necesar derularii proiectelor, la elaborarea proiectelor, obiectivelor si indicatorilor aceastora, la identificarea surselor de finantare si atragerea de fonduri,regulamentul de functionare al Departamentului/proiectelor.2.Raspunde de indeplinirea cu succes a obiectivelor si indicatorilor planificati incadrul proiectelor Departamentului si ale Departamentului ca structura unitara.
3.
Planifica, coordoneaza, monitorizeaza si evalueaza activitatea DepartamentuluiPrograme al Asociatiei....................................................... Planifica, coordoneaza,monitorizeaza si evalueaza activitatile financiare, administrative si operationaleale proiectelor Asociatiei............................................. inregistrate in cadrulDepartamentului Programe.
Sarcini si responsabilitati :
1.
Planifica, coordoneaza, monitorizeaza si evalueaza dezvoltarea, implementareasi marketing-ul proiectelor din cadrul Departamentului Programe.
2.
Asigura, in vederea bunei functionari a proiecteloAsociatiei................................................, legatura intre Departamentul Programesi alte Departamente ale Asociatiei....................................................., intreechipele departamentelor. Initiaza/Faciliteaza intalniri de lucru intredepartamente/echipe, care sa rezolve problemele ridicate in cadrul functionariiproiectelor, atat din punct de vedere financiar-administrativ cat si operational.
3.
Monitorizeaza, gestioneaza, evalueaza, veniturile si cheltuielile proiectelor,serviciile achizitionate in cadrul proiectelor, in vederea asigurarii eficienteiproiectelor in respectul principiului cost-eficienta si reglementarilor/clauzelor dincontractele de finantare.4.Identifica nevoile de suport ale coordonatorilor de proiecte/asistentilor Departamentului programe in vederea atingerii unei perfomante optime inimplementare si asigura oferirea suportului necesar.5.Elaboreaza si coordoneaza dezvoltarea materialelor promotionale ale proiectelor,precum si alte materiale, produse ale diferitelor proiecte ca: suport pentrutraining, buletine informative, brosuri, materiale educationale, in fomat print sauelectronic.
1
 
6.
Colecteaza si analizeaza date, statistici rezultate din implementarea proiectelor sise asigura de inregistrarea si transmiterea lor catre alte departamente aleAsociatiei................................................; planifica calendare de derulare aleproiectelor si redacteaza rapoartele proiectelor.7.Se ocupa personal de sau deleaga coordonatorilor de proiecte/asistentilor departamentului programe, sarcini administrative cum ar fi corespondenta cufinantatorii, partenerii proiectelor, documente privind achizitii de bunuri si servicii,etc.
8.
Elaboreaza propuneri privind sustenabilitatea proiectelor din cadrulDepartamentului programe si chiar a functionarii Departamentului. Identificaposibile surse de finantare si stabileste in acord cu Directorul Executivposibilitatea si maniera atragerii de fonduri pentru indeplinirea obiectivelor Asociatiei..............................................................................
9.
Se implica in organizarea diferitelor evenimente si activitati derulate de catreAsociatia........................................... pe langa activitatile in cadrul proiectelor siprogramelor curente
10.
In functie de cerintele de implementare ale proiectelor si de problemele acestora,Coordonatorul de Programe poate contacta organizatiile membreAsociatia......................................................, conducerea acestora si in masuranecesitatilor, chiar membrii acestora11.Reprezinta organizatia in fata tertilor in limitele delegarii de catre DirectorulExecutiv
12.
Intocmeste rapoarte de activitate ale lui si ale departamentului, periodic sau lasolicitare, de cate ori este nevoie. Informeaza regulat Directorul executiv asuprafunctionarii proiectelor si Departamentului.13.Poate indeplini diverse sarcini care nu se subscriu neaparat specificului postului,in limitele legale, la solicitarea Directorului Executiv14.Revizuirea fisei de post poate avea loc in cadrul sesiunilor de evaluare aleCoordonatorului Departamentului Programe, evaluari care vor avea loc trimestrialsi care vor fi coordonate de Directorul executiv.
Relatii de munca :
Se subordoneza direct Directorului Executiv alAsociatiei............................................
Relatii functionale cu Coordonatorul Departamentului Financiar si cuResponsabilul Resurse Umane
Cerintele postului :
Studii superioare de preferat in domeniul stiintelor umane
Cunostinte, abilitati si experienta minim 4 ani in management de proiect(incluzand gestiune de resurse umane, financiare si materiale)
Abilitati de comunicare si relationare interpersonala, organizarea resurselor sistabilirea prioritatilor 
Abilitati de comunicare in relatia cu tertii si cu organizatiile membre ale federatiei
Abilitati de comunicare scrisa, verbala in cel putin o limba de circulatieinternationala (de preferat engleza, franceza)
2

Activity (8)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Ioana Aciocoitei liked this
Claudia Cotoara liked this
esttelas liked this
crindelumina liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->