Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Case Din Lemn

Case Din Lemn

Ratings: (0)|Views: 21|Likes:
Published by Laurentiu Voinea

More info:

Published by: Laurentiu Voinea on Dec 06, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/26/2013

pdf

text

original

 
C
ASE DE VACANTA DIN LEMN
 
F
irma noastra poate realiza o gama larga de casedinlemn de vacanta, rustice sau moderne de la casecuun singur dormitor pentru weekend pana la casecumai multe etaje , cabane din lemn si pensiuni lapreturi care se adreseaza atat bugetelor modeste dar si clientilor foarte pretentiosi.
V
a invitam sa vizitati acest site si apoi sa necontactati pentru a discuta proiectuldumneavoastra.
 
OfertaSpeciala
:
 
C
ASELE CUSTRUCTURADIN LEMN
 
R
eprezintaviitorulconstructiilorrezidentiale. InSUA , Canada siAustralia acestfapt a devenitrealitate. In SUAs-au facutnumeroasecercetari
 
comparative intrecasele custructura dinlemn si cele dincaramida si, caurmare arezultatelorobtinute, casele custructura dinlemn s-au dovedita fi netsuperioare.
 
S
ARPANTE
 
S
e pot realiza doua tipuri principale de sarpante, inchise sivizibile. Sarpantele inchise trebuie sa indeplineasca exclusivrol de rezistenta mecanica fara a exista pretentii speciale decalitate in realizarea lor. Sarpantele vizibile se realizeazaexclusiv din lemn masiv uscat, lambriu de buna calitate,lemn lamelar. Firma noastra poate realiza sarpante atatpentru case de lemn cat si pentru constructii din zidarie.
 
H
ALE INDUSTRIALE, SPATII COMERCIALE SIDEPOZITE
R
eprezinta cea mai ieftina si rapida modalitate deconstructie a depozitelor de mici dimensiuni,magazinelor, spatiilor expozitionale sau atelierelor.Pretul structurii de rezistenta este mai mic de jumatatefata de pretul halelor metalice iar posibilitatile deacoperire a peretilor si acoperisului sunt mai flexibilesi mai ieftine.
 
T
ERASE, FOISOARE, PERGOLE
 
S
e pot realiza intr-o mare diversitate de modele sidimensiuni propuse de noi sau la cererea clientului.In majoritatea cazurilor sunt realizate din lemn derasinoase, masiv sau lameler, tratat si finisat cusubstante de cea mai buna calitate.
 
 
 
G
RINZI I din Lemn si OSB ( i-Joist )
 
P
roducem deasemenea Grinzi I din lemn si OSB  pentru constructia facila de plansee si acoperisuri.Acestea permit realizarea cu o mare usurinta o unordeschideri mari si a instalatiilor electrice, sanitareetc.
 
Copyright © 2005 - S&L-Tech S.R.L.
 
DETALII CONSTRUCTIVE 
 
S
tructura de rezistenta a constructiilor moderne din lemn esterealizata din material lemnos de rasinoase, utilizat in modul cel mai optim,consolidata de panouri tip OSB si de alte elemente metalice de legatura.Acest tip de structura ofera avantaje net superioare fata de constructiile dinbeton si fata de cele traditionale din lemn:
 
obtinerea unei structuri usoare si foarte rezistente;
 
elasticitatea materialului lemnos confera siguranta in cazulproducerii seismelor;
 
folosirea eficienta si economica a materialului lemnos;
 
realizarea in timp redus a constructiei;Daca la aceasta structura adaugam folosirea unor materiale moderne deconstructie (vata minerala, rigips, membrane etc.) obtinem o izolatie termicasi fonica foarte bune, umiditate interioara optima, precum si un climat delocuit foarte sanatos.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->