Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Legea atractiei-Secretul

Legea atractiei-Secretul

Ratings: (0)|Views: 12|Likes:
Published by andreimitrache

More info:

Published by: andreimitrache on Dec 08, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/19/2014

pdf

text

original

 
Secretul - the Secret - Legea atractiei
Parti din Marele Secret - Secretul legea Atractiei s-au aflat în traditiileorale, în literatura, în diferite religii si filozofii, de-a lungul secolelor. Pentruprima data, toate partile Secretului au fost reunite într-o revelatieincredibila, care va transforma vietile celor ce o traiesc.Din aceasta carte, veti învata cum sa folositi Secretul în toate aspectelevietii dumneavoastra – obtinerea banilor, pastrarea si redobândireasanatatii, relatiile interumane, fericirea si în orice interactiune pe care oaveti în aceasta lume. Veti începe sa întelegeti puterea ascunsa,nefolosita, care se afla în launtrul vostru si aceasta revelatie poate aducebucurie fiecarui aspect al vietii dumneavoastra.Secretul cuprinde întelepciune de la învatatori din vremea noastra –barbati si femei care au folosit-o pentru a dobândi sanatate, bunastare sifericire. Aplicând cunoasterea Secretului, ei aduc la lumina întâmplaricaptivante de vindecare a unor boli, de redobândire a sanatatii, dedepasire a unor obstacole si de obtinere a ceea ce multi oameni arconsidera imposibil.Marele Secret a fost transmis de-a lungul epocilor, a fost mult râvnit,ascuns, pierdut, furat si adus cu mari sume de bani. Acest Secret vechi desecole a fost înteles de câtiva dintre cei mai importanti oameni din istorie:Platon, Galileo Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein – alaturi dealti inventatori, teologi, oameni de stiinta si mari gânditori. Acum, Secretula fost dezvaluit lumii.„Pe masura ce aflati Secretul, veti ajunge sa stiti cum sa aveti, sa fiti ori safaceti tot ceea ce doriti. Veti ajunge sa stiti cine sunteti cu adevarat. Vetiajunge sa cunoasteti adevarata maretie care va asteapta în viata.” - dinIntroducere.Pentru mai multe informatii despre versiunea ecranizata a Secretului,vizitati website-ul
http://www.thesecret.tv/Secretul dezvaluitMarele Secret al Vietii este Legea Atractiei
.
 
Legea atractiei spune ca lucrurile asemanatoare se atrag, astfelîncât un gând atrage catre dumneavoastra gânduri asemanatoare
.Gândurile sunt magnetice si au o anumita frecventa. Pe masura ce gânditi,ele sunt transmise în Univers si atrag „magnetic” toate lucrurile care suntpe aceeasi frecvent
Orice emisie se întoarce la sursa – la dumneavoastra
.Sunteti asemenea unui turn de transmisie uman, care transmite pefrecventa gândurilor dumneavoastra. Daca vreti sa schimbati ceva înpropria viata, schimbati frecventa prin schimbarea gândurilordumneavoastra. Gândurile dumneavoastra actuale va creeaza viata dinviitor. Lucrurile la care va gânditi cel mai mult sau asupra carora vaconcentrati cel mai mult se vor manifesta ca experienta dumneavoastrade viata. 
Gândurile dumneavoastra se materializeaza.
Secretul simplificatLegea Atractiei este o lege a naturii. Este la fel de impartiala ca si LegeaGravitatiei.Nimic nu apare în viata dumneavoastra fara sa fi fost chemat prin gânduripersistente.Pentru a sti ce gânditi, puneti-va întrebarea cum va simtiti. Emotiile suntinstrumente de valoare care va spun pe loc ceea ce gânditi.Este imposibil sa va simtiti rau si sa aveti în acelasi timp gânduri bune.Gândurile va determina frecventa si sentimentele si senzatiile va spunimediat pe ce frecventa sunteti.Atunci când va simtiti rau, sunteti pe o frecventa care atrage mai multelucruri rele. Atunci când va simtiti bine, atrageti catre dumneavoastra, cuputere, mai multe lucruri bune.Pârghiile Secrete, cum ar fi amintiri placute, scene din natura sau muzicapreferata, va pot schimba sentimentele si senzatiile si va pot comutafrecventa într-o clipa.
 
Sentimentul iubiriiare cea mai înalta frecventa pe care o putetiemite
. Cu cât este mai mare iubirea pe care o simtiti si o emiteti, cu atâtmai mare va fi puterea pe care o puteti folosi. 
Cum sa folosim Secretul
Asemenea Duhului chemat de Aladdin, Legea Atractiei ne îndeplinesteorice porunca.Procesul Creatiei va ajuta sa creati ceea ce doriti cu trei pasi simpli:
cereti,
credeti si
primiti.
 
A cere
Universului ceea ce doriti este o ocazie de a va lamuri ce vreti.Atunci când v-ati clarificat spiritul si mintea, ati cerut de fapt.
A crede
înseamna sa actionati, sa vorbiti si sa gânditi ca si cum ati fiprimit deja ceea ce ati cerut. Atunci când emiteti frecventa specificareceptarii, Legea Atractiei mobilizeaza oamenii, evenimentele sicircumstantele pentru ca dumneavoastra sa primiti ceea ce doriti.
A primi
înseamna sa simtiti la fel cum ati simti atunci când dorinta v-ar fi împlinita. Simtindu-va bine acum, va comutati pe frecventa a ceea cedoriti.Pentru a slabi, nu va concentrati pe „pierderea în greutate”. În schimb,concentrati-va pe greutatea dumneavoastra ideala, perfecta. Traitisenzatia ca aveti greutatea optima si o veti „chema”.Universul nu are nevoie de timp pentru a materializa ceea ce doriti. Este lafel de usor sa materializeze un dolar sau un milion de dolari.A începe cu lucruri mici, cum ar fi o ceasca de cafea ori cu locurile deparcare, este o cale usoara de a aplica legea atractiei în tot ceea ce faceti.Manifestati-va cu putere intentia pentru a atrage lucruri mici. Pe masurace va veti încerca puterea de a atrage, veti ajunge sa creati lucruri multmai importante.
Creati-va anticipat fiecare zi, gândindu-va la felul în care vreti sase desfasoare si astfel va veti crea în mod premeditat întreagaviata.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->