Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Vëllazëria muslimane

Vëllazëria muslimane

Ratings:
(0)
|Views: 119|Likes:
Published by musliverbani
Amr Halid
Amr Halid

More info:

Published by: musliverbani on Dec 09, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/01/2013

pdf

text

original

 
“Deri sa mos ta ndryshojnë (pozitivisht) gjendjen e tyre” 
VËLLAZËRIA MUSLIMANE
 Profesor:
Amr Halid
 
 Për botuesin
 
ERIXH LIN-NESHRI
 Autor:
 Prof.
AMR HALID
Titulli i origjinalit:
 
Titulli:
VËLLAZËRIA MUSLIMANE
 Përktheu:
Dr. Musli VËRBANI
 Korrektor:
Burim Bunjaku
 Radhitja kompjuterike,kopertina dhe dizajni grafik 
Mumin Shehu
Kaçanik 2006
2
 
Të drejtën e ribotimit e rezervon botuesi 
Hyrje
Vërtet çdo falënderim i takon vetëm Allahut, prandaj ne vetëm Atë e falënderojmë, vetëm prej Tijndihmë kërkojmë, nuk kërkojmë udhëzim tjetër posçka na udhëzon Ai, Atij i kërkojmë falje, imbështetemi Allahut nga të metat tona dhe nga tëkëqijat e veprave tona. Cilin e udhëzon Allahu, ai nuk humb kurrë, mirëpo cilin e humb Allahu, për të nuk ka udhëzues.Përshëndesim dhe dërgojmë salavate për më tëmirin e krijesave, më të zgjedhurin dhe më tëndriturin - robin e Allahut dhe të dërguarin e Tij -Muhamedin a.s.. Përshëndesim edhe familjen e tij tëmirë dhe të pastër, shokët e tij të mirë dhe të pastër në përgjithësi, dhe ata të cilët i pasojnë gjurmët e tyre memirësi deri në Ditën e Gjykimit.Ajo çka po ndodhë për çdo ditë temuslimanët si: nënçmimi i ndërsjellët, urrejtja në mesvete, problemet, ndarja, përçarja, copëtimi,konfrontimi, hidhërimi etj., të gjitha këto na obligojnëneve që patjer t’i më dhe të largohemi prej3

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->