Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Dr. Musli Vërbani - Nata e dhëndrisë

Dr. Musli Vërbani - Nata e dhëndrisë

Ratings: (0)|Views: 195|Likes:
Published by musliverbani
Dr. Musli Vërbani - Nata e dhëndrisë
Dr. Musli Vërbani - Nata e dhëndrisë

More info:

Categories:Types, Maps
Published by: musliverbani on Dec 09, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/20/2013

pdf

text

original

 
 Dr. Musli Vërbani 
NATA E DHËNDËRISË
Kaçanik ,2005
 
 Autori:
Dr. Musli VËRBANI
Titulli:
NATA E DHËNDËRISË
 Korrektura:
Daut Shehu
 Radhitja kompjuterike,kopertina dhe dizajni grafik 
Mumin ShehuPrishtinë2005
2
 
Të drejtën e ribotimit e rezervon botuesi 
 
"MARTOHUNI ME TË PAMARTUARATDHE MARTOHUNI ME TËPAMARTUARIT NGA MESI JUAJDHE ROBËRIT TUAJ E ROBËRESHATTUAJA QË JANË TË SINQERTË.NËSE JANË TË VARFËR, ALLAHU DOT’U JAPË NGA BEGATIA E VET ...".
(EN-NUR, 32)
 
"... TË MIRAT PËR TË MIRËT,TË MIRËT PËR TË MIRAT ...".
(EN-NUR, 26)
3

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->