Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Amr Halid - Superfuqia në Allahun

Amr Halid - Superfuqia në Allahun

Ratings: (0)|Views: 10|Likes:
Published by musliverbani
Amr Halid - Superfuqia në Allahun
Amr Halid - Superfuqia në Allahun

More info:

Published by: musliverbani on Dec 09, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/13/2013

pdf

text

original

 
“Deri sa mos ta ndryshojnë (pozitivisht) gjendjen e tyre” 
SUPERFUQIA NË ALLAHUN
 Profesor:
Amr Halid
 
 Për botuesin
 
ERIXH LIN-NESHRI
 Autor:
 Prof.
AMR HALID
Titulli i origjinalit:
 
Titulli:
SUPERFUQIA NË ALLAHUN
 Përktheu:
Dr. Musli VËRBANI
 Korrektor:
Burim Bunjaku
 Radhitja kompjuterike,kopertina dhe dizajni grafik 
Mumin Shehu
Kaçanik 2008
2
 
Të drejtën e ribotimit e rezervon botuesi 
Hyrje
Vërtet çdo falënderim i takon vetëm Allahut, prandaj ne vetëm Atë e falënderojmë, vetëm prej Tijndihmë kërkojmë, nuk kërkojmë udhëzim tjetër posçka na udhëzon Ai, Atij i kërkojmë falje, imbështetemi Allahut nga të metat tona dhe nga tëkëqijat e veprave tona. Cilin e udhëzon Allahu, ai nuk humb kurrë, mirëpo cilin e humb Allahu, për të nuk ka udhëzues.Përshëndesim dhe dërgojmë salavate për më tëmirin e krijesave, më të zgjedhurin dhe më tëndriturin - robin e Allahut dhe të dërguarin e Tij -Muhamedin a.s.. Përshëndesim edhe familjen e tij tëmirë dhe të pastër, shokët e tij të mirë dhe të pastër në përgjithësi, dhe ata të cilët i pasojnë gjurmët e tyre memirësi deri në Ditën e Gjykimit.Ajo çka po ndodhë për çdo ditë temuslimanët si: nënçmimi i ndërsjellët, urrejtja në mesvete, problemet, ndarja, përçarja, copëtimi,konfrontimi, hidhërimi etj., të gjitha këto na obligojnëneve që patjer t’i më dhe të largohemi prejkundërshtimeve mes vete, konfrontimeve,hidhërimeve, nënçmimeve.Të gjitha këto na obligojnë të mbjellim parimin e vëllazërimit dhe çlirimin e zemrave gjokset tonë, para se të bëhet vonë dhe para se të na3

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->