Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
4Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Masni 2012 November

Masni 2012 November

Ratings:
(0)
|Views: 57|Likes:
Published by Benda Beáta

More info:

Published by: Benda Beáta on Dec 10, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/14/2013

pdf

text

original

 
MASNI
fabrikálj velünk te is!
DIY
online kreatív magazin
-magadnakés másoknak
vendég
bloggerek
Receptek
csináld
 magad!
stílusosajándéktippek
2012. 6. szám - november
olvasnivaló
letölthető ajándékkártyák
 
Kedves Olvasó!Már többször megfogadtam, hogy ebben az évben másképp lesz. Nyugodt leszek, felkészült, nem hagyom, hogy másokidegessége átragadjon rám, tehát tényleg élvezni fogom a meghittség és a szeretet ünnepét. Tippeket keresek, meditálok,szervezek előre. De a lényeg - amire az évek során rájöttem, és ami az idei decemberem vezérelve - , hogy magammal kellegyensúlyban lennem. Emellett persze tényleg nem árt hinnem a meghittségben és a szeretetben. Hogy hogy sikerült, aztkövetkező Masniban elmesélem :).
MASNI
online kreatív magazin
Főszerkesztő: Brandt DiánaSzöveg: Brandt DiánaIllusztráció: Káposztás JuditKorrektúra: Dudar FanniA szerkesztőség címe: 2040 Budaörs, Zöldfa utca 15/aemail: ; telefon: 06704113172Hirdetéssel kapcsolatos információt a fenti elérhetőségeken adunk.Kiadja: Flower Net Bt.Felelős kiadó: a Bt. ügyvezetőjeA kiadó címe: 1124 Bp. Deres u 10/d.info@masni.com
 
 Tartalom
Kéziratokat és fotókat nem őrzünk meg, és nem küldünk vissza. Ahirdetések tartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget. Alapban megjelenő tárgyakat szerzői jog védi. Kereskedelmi célokravaló gyártásuk tilos! A Masni Dekoráció támogatja a pedagógusokmunkáját, így hozzájárul a tárgyak tanfolyamokon, szakkörökönvaló készítéséhez, de csak a forrás megjelölésével. Tárgyainknyilvános bemutatókon, foglalkozásokon való készítése csak a kiadóelőzetes engedélyével, és a forrás megjelölésével lehetséges!
Ezt a számot úgy állítottuk össze Nektek, hogy ne csak másoknak, hanem magatoknak is találjatokbenne ötleteket, ajándéktippeket. És ami a gasztronómiai élvezeteket illeti, most duplán, sőttriplán kényeztetünk Titeket… Aki kíváncsi, lapozzon gyorsan a 39. oldalra a házi roppanósszaloncukor receptjéért vagy keresse az őrült Design Menza tortát a 43. oldalon!A békés ünnepért higgyetek magatokban és fabrikáljatok velünk!ui.: jövőre Veled ugyanitt!
Brandt Diána
Ünneplő papucs.........................................................................3Filcfenyők...............................................................................5Filc karácsonyfadíszek............................................................9Színátmenetes tobozlámpa......................................................11Egészen lapos csomagolás.....................................................14Letölthető ajándékkártyák.....................................................18Csemetedolog: Szakember válaszol.........................................19Vendégblogger: DecoMűhely...................................................21Vendégblogger: Scrapbook.hu.................................................24Vendégblogger: Cseresznyéslány...........................................27Stílusos ajándékok...................................................................29Recept: Diós csirke...................................................................32Recept: Zabpelyhes-kókuszos keksz........................................35Bonbonsuli: Adventi nyalánkságok...........................................39Vendégrecept: Design Menza...................................................43Könyvajánló.........................................................................45Olvasnivaló......................................................................47Zene.................................................................................47
    I    l    l   u   s   z   t   r    á   c    i    ó  :    K    á   p   o   s   z   t    á   s    J   u    d    i   t ,    h   t   t   p  :    /    /   c   e   r    k   a    l   a   n    d .    b    l   o   g   s   p   o   t .    h   u    /
 
www.masni.com/file/masni_papucs_szabasminta.pdf 
 csináld magad 
A kézzel készített ajándék a legszebb ajándék -szokták mondani -, hát akkor lássuk ezt a nagyonkönnyen elkészíthető papucsot, amivel mindenkinekörömet okozhatunk!
 
Anyagszükséglet (kb. 38-39-es papucshoz):
- 2 db A4-es vastag filc (3-4 mm)- 2 db A4-es dekorgumi- 3 db A4-es valamilyen színű vékony filc (kb. 1,5 mm)- 1 db A4-es másmilyen színű vékony filc (kb. 1,5 mm)- olló, tű, hímzőfonalSzabásmintát innen lehet letölteni.
Ünneplő
 papucs
1. Töltsük le, nyomtassuk és vágjuk ki a szabásmintát. Avastagabbik és a nagyobb mennyiségben rendelkezésre állóvékony filcből ill. a dekorgumiból vágjunk ki 2-2 db papucs talpat.A dekorgumi körben kb. 1 cm-rel kisebb legyen a filc talpaknál. Amaradék vékony és a kevesebbik vékony filcből vágjuk ki a papucsfelső részeket.2. Öltsük össze a papucs felső részeket az alsó ívükmentén. Tipp: Az felső réteg alsó ívét kicsit kisebbrevágjuk, és akkor szépen kilátszik a "bélés".3. Készítsük el a papucs "szendvicsünket". Legalulra jön a vastag filc, majd a dekorgumi, majd a vékonyfilc és jöhet a kétrétegű papucs felső rész.4. A papucs orránál kezdjük az öltögetést, és akkor apapucs felső része tökéletesen fog illeszkedni atalphoz.5. Kész is volnánk:).
 3

Activity (4)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
asi555 liked this
llanyi_254253833 liked this
Brigitta Fessel liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->