Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
WARA-WARA

WARA-WARA

Ratings: (0)|Views: 75 |Likes:
Published by Putri Little Angel
CONTOH WARA-WARA
CONTOH WARA-WARA

More info:

Categories:Types, School Work
Published by: Putri Little Angel on Dec 20, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/18/2013

pdf

text

original

 
 
WARA-WARA
“Kanggo
murid-
murid SMP N 1 Wonogiri”
 Sakwise ulangan semesteran bakal diananake class meeting
 
Dina,tanggal : Senin, 9-16 Desember 2011
 
Wektu : 07.00WIB nganti rampung
 
Papan : Ing lapangan upacara
 
Kegiatan : Lomba basket antar kelas 7Lomba badminton antar kelas 8Lomba voli antar kelas 9Lomba lari antar kelas 7 lan 8Lomba Lomba catur antar kelas 8 lan 9Lomba futsal antar kelas 7 lan 9
 
Liya-liyane :1)
 
Pendaftarane ing aula SMP N 1 Wonogiri 2)
 
Saben kelas ngirimake PA lan PI3)
 
Peserta lomba nganggo pakaian olahraga
 
Hadiah :1)
 
 Juara 1 tropi lan dhuwit pembinaan Rp 500.0002)
 
 Juara 2 tropi lan dhuwit pembinaan Rp 400.0003)
 
 Juara 3 tropi lan dhuwit pembinaan Rp 300.000
Matur nuwun sedaya kawigatosanipun…..
PANITIA OSIS A Bagus Wiratmoko

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->