Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
5Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Protokli sionskih mudraca [ćirilica, 1934.]

Protokli sionskih mudraca [ćirilica, 1934.]

Ratings: (0)|Views: 25|Likes:
Published by ml_kaldana
Ne znam ima li ovo izdanje veze s kontroverznim Krstom Cicvarićem, čiji je list "Balkan" tj. njegova redakcija, izdala 1939. također u Beogradu i na ćirilici "Protokle" sa istim podnaslovom -- "Pakleni plan osvojenja sveta koji izvode judeo-masoni".
Ne znam ima li ovo izdanje veze s kontroverznim Krstom Cicvarićem, čiji je list "Balkan" tj. njegova redakcija, izdala 1939. također u Beogradu i na ćirilici "Protokle" sa istim podnaslovom -- "Pakleni plan osvojenja sveta koji izvode judeo-masoni".

More info:

Published by: ml_kaldana on Jan 06, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/04/2013

pdf

text

original

 
PATRIOTICUS
КО ПОТКОПАВА ЧОВЕЧАНСТВО
1934
ПРОТОКОЛИ СКУПОВА 
СИОНСКИХМУДРАЦА 
паклени план освојења светакоји изводе јудео-масони
издао:
PATRIOTICUS
1934
Сваки хришћанин, Србин, родољуби уопште свако ко је против Новогсветског поретка (царства анти-христа) треба пажљиво да прочитаову књигу, да добро проникне у њен смисао и да правилно схватисву тежину у њој објављених доку-мената.
 
Под тешким утиском ових „Сионских протокола“ исвега онога, што се у свету одиграва и изводи, очиглед-но и тачно по у њима предвиђеном плану, и ми их данасна нашем језику објављујемо, са напоменом да су они у другим државама и на другим језицима већ давно обја-вљени. Ми то чинимо, јер сматрамо да је крајње времеи потреба да се и наш свет са њима тачно и подробно упозна, да би правилно схватио рушилачке тежње иразорну акцију мрачних, потајних сила које деценијамаподривају Европу и цело човечанство. Подвлачимо још једном да нас на ово побуђује само жарка љубав преманашој земљи, према целом Српству, Словенству и пре-ма васцелом човечанству, а такође смо убеђени да тоимперативно налажу интереси наше државе и целогасвета за одржање данашњег реда ствари и данашњекултуре. Зато је потребно да удружимо све напоре и даприонемо на посао да се човечанство спасе и сачува одопасности и погибли, које му спремају ове мрачне силе,те да се свима државама и народима обезбеди миран инормалан развитак и напредак.
PATRIOTICUS
ПРЕДГОВОР РУСКОМ ИЗДАЊУ „Протоколи скупова сионских мудраца“ који се у овојкњизи штампају, били су први пут објављени на руском језику 1905. године, у другом издању књиге СергејаНилуса: „Велико у малом“. Рукопис је био добијен од једне особе која је извршила тачан превод са ориги-налних докумената, украдених од једног утицајногруководиоца франкмасонства у Француској.Кад су „Протоколи“ били објављени, заштитници„прогреса“ и „потиштеног племена“ покушавали су даобеснаже утиске које су они изазвали, називајући их„апокрифним“, али кад се они читају сада, после свегашто смо преживели за време наше „велике бескрвнереволуције“, нехотично осећаш као да ови „Записници“проричу онај страшни пут којим се наша несрећнаОтаџбина сурвала на дно пропасти под руководствомЈевреја и масона.„Протоколи“ представљају један добро смишљени у свим детаљима план, по коме Јевреји теже освојењу света. Знатан део тога плана је већ остварен, и ако ми недођемо к себи благовремено, нама прети неминовнапогибија.„После појаве „Протокола“ први пут у штампи,већина Руса примила је ова открића јеврејских плановаскептички — подругљиво као обичну сензацију. Сумња
П
РОТОКОЛИСКУПОВАСИОНСКИХМУДРАЦА 
П
РЕДГОВОРРУСКОМИЗДАЊУ 
56

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->