Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Fren rendszer leírás

Fren rendszer leírás

Ratings: (0)|Views: 7|Likes:
Published by István Csáki
Tudj meg többet!
Tudj meg többet!

More info:

Published by: István Csáki on Jan 10, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/13/2013

pdf

text

original

 
FUTURE REAL-ESTATES NETWORK (FREN)
INGATLAN ÖNFINANSZÍROZÁSI RENDSZER
A FREN alapötlete egy
1933-as modellen
alapszik, ami nem más, mint a
"Rentto Own” vagyis „Bérléssel a tulajdonig"
megoldás.
Ezt a konstrukciót az 1950-es évektől használják ingatlanok esetében is.
Kezdetben, 1933-ban
a rádiókvásárlására alkalmazták.
Abban az időben, amikor a rádiót feltalálták, mégannyira drága volt, hogy a legtöbb család nem tudta egy összegben kifizetni.Ezért a rádiót gyártó cégek kitalálták, hogy ha bérletbe adják a rádiót úgy, hogya bérleti díjak beleszámítanak a rádió vételárába, akkor széles körben tudjákértékesíteni. A családok havonta fizettek a rádióért egy kisebb összegű bérletijat, de a végén a tulajdonukba került a késk. Miért érte meg acsaládoknak? Mert így nekik is lehetett rádiójuk, elérhetővé lt számukraanyagilag. Miért érte meg a gyárnak? Mert így sokkal, de sokkal több rádióttudtak eladni, azonnal és teljes áron (tudjuk, hogy a műszaki cikkek áraifolyamatosan csökkennek időről időre).
A FREN esetében is hasonlóról van szó, csak ingatlantémakörben. Azaz, el tudsz jutni bérléssel a tulajdonig.
Tudjuk, hogy
egy ingatlan ára ma annyira magas, hogy szinte elérhetetlen azingatlant vásárolni kívánóknak.
Egy összegben kevesen tudk megfizetni.
Emiatt a többség hiteleket vett fel, amivel pedig kiszolgáltatták magukat abankoknak.
Sokan egy életen át nyögik a folyamatosan változó kamatokat, nembeszélve azokról, akik hiába fizették a részleteket éveken át, ha átmenetilegnem tudják ezt megtenni, végleg elveszítik tulajdonukat.
A FREN az ingatlant szerezni vágyóknak és a hiteltkiváltóknak adhat megnyugtató, fizethető megoldást.
 
A FREN rendszer célja az, hogy segítsen tagjainak saját lakáshoz vagy házhoz jutni, vagy jelzáloghitelüket kiváltani. E folyamat során fizetőképessé is teszi avásárlókat egy vedelmeértékesítési rendszer segítgével, hogy asőbbiekben a jövedelmükből tudják biztosítani az ingatlan részleteinekfizetését. A termék nem más, mint maga a megvásárolt vagy tehermentesítettingatlan, illetve a folyamat során kibocsátott utalványok.Hogyan működik a rendszer?A rendszerben való regisztráció ingyenes és az is marad.
A regisztrációt követően meg kell határoznod, hogy mekkora az a célösszeg,amire szükséged van, akár meglévő hiteled kiváltásához, akár egy lakás vagy házmegvásárlásához.
A rendszer 3 lépcsőből áll.
Az első lépcsőben megtermeled önrészként a célösszeged 10%-át.A második lépcsőben megtermeled önrészként a célösszeged 20%-át.A harmadik lépcsőben a 20% önrészed elég ahhoz, hogy kiválthasd a hiteledet,vagy megrolhasd az ingatlanodat. A fennmaradó 80%-ot a FREN cégbiztosítja számodra. Ekkorra r felt a fizetőképesged, tehát atovábbiakban a rendszer elég bónuszt termel majd számodra ahhoz, hogyidővel ki tudd fizetni a maradék 80%-ot is, hogy a tulajdon 100%-ban sajátoddáválhasson.
Nézzük meg részletesen, mi történik a három lépcsőben!1. lépcső
Az első lépcsőben a célösszeged 0,5%-ára van szükség kezdésként.Az optimális megoldás az, hogy ezt az összeget induláskor befizeted, mert akkorgyorsabban indul be az a folyamat, aminek a végén rendelkezésedre áll a 20%önrész, amire szükséged lesz.
 
Azonban a cég úgy döntött, hogy tekintettel kíván lenni azokra az emberekre is,akiket már épp eléggé megnyomotottak anyagilag a hitelek, és még azönrészük 0,5%-át sem tudják befizetni. Számukra lehetséges az, hogy 0%befizetéssel indulnak a rendszerben, és megrják, amíg a bónuszaikbólrendelkezésükre áll a szükséges 0,5%.Ez a konstrukció egyedülálló az egész világon, és világosan mutatja, hogy avalódi segítség a célunk. Igaz, hogy egy ingyenes induló lényegesen lassabbanéri el a 10%, majd a 20% önrészt, mint valaki, aki megvásárolta a STARTutalványát rögtön a regisztrációja után, viszont mindenkinek lehetősége van rá,anyagi helyzettől függetlenül.Azt is érdemes figyelembe venni, hogy már a 0,5% is hihetetlen mértékbenkönnyített összeg, ugyanis nem létezik ma másik olyan lehetőség, ahol ilyencsekély összeönrésszel el lehetne indulni rmilyen részletfizetésikonstrukcióban. Csak példaként: egy tízmillió forintos célösszeg esetén a 0,5%mindössze 50.000 Ft.
Fontos megjegyzés:
a FREN rendszerbe befizetett összegek NEM VESZNEK EL.Ha valakinek úgy alakul az élete, hogy bármilyen okból nem kívánja folytatni aprogramot, akkor a befizetett önszek visszaigényelhetőek, az ingatlanutalványok pedig bármikor visszaválthatóak.
 Hogyan lesz saját ingatlanod?
A regisztrációt követően az első lépcsőben kapsz egy pozíciót egy bináris fában.A biris fa azt jelenti, hogy kettevel vekszik a pociók száma egyrendszerben. Minden lentebb lévő sorban kétszer annyi poció van, mintfelette. Az alábbi ábrán láthatod, hogyan néz ki:

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->