Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Panata Acara Sunda Acara Perpisahan SMAN 2 Cibinong

Panata Acara Sunda Acara Perpisahan SMAN 2 Cibinong

Ratings: (0)|Views: 1,041|Likes:
text b sunda
text b sunda

More info:

Categories:Types, Research
Published by: Adika Fawaz Safitra Cysers on Feb 22, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/06/2014

pdf

text

original

 
Valesia AnantaXII IPA 4
Acara Perpisahan SMAN 2 CibinongAssalamualaikum Wr. WbWilujeng Enjing Hadirin SadayanaPangersa Bapa pupuhu sakola anu ku sim kuring dipihormat,Pangersa Bapa miwah ibu guru anu ku sim kuring dipihormat,Pangersa bapa miwah Ibu rawuh teteh oge kakang Alumni SMA Negeri 2 Cibinong anu ku simkuring dipihormat,Alhamdulillahirobbialamin, urang sanggakeun puji jeung syukur ka Allah SWT. Lantaran dibere
ni’mat islam, ni’mat iman, jeung kasehatan
dugi ka urang sadaya tiasa tiasa kempel ngarium,patepung lawung paamprok jonghok di ieu patempatan dina ieu acara anu ku urang sadayadiantos-antos, nyaeta acara Wisuda SMAN 2 Cibinong kelas tilu angkatan 2012-2013. Solawatmiwah salam urang haturkeun ka jungjunan urang Nabi Muhammad SAW, ka kulawargina, kapara sahabatna, dugi ka urang salaku umatna nepi ka akhir jamanHadirin sadaya hormateun sim kuring!Nepangkeun wasta kuring Valesia Ananta. Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirinsadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta perpisahan kelas tilu SMAN2 Cibinong angkatan 2012-2013. Sim kuring nyanggakeun wilujeng sumping ka hadirin sadayaanu parantos kersa ngaluuhan ieu acara, jeung ngucapkeun salamet ka Putra putri anu lulus tiSMAN 2 CibinongAnapon runtuyan acara tepang sono Akbar, nyaeta :1.
 
Bubuka2.
 
Ngaoskeun ayat suci Al Quran3.
 
Biantara pangbagea ti Bapa pupuhu sakola4.
 
Biantara pangbagea ti pupuhu OSIS SMAN 2 Cibinong5.
 
Parsembahan seni putra putri SMAN 2 Cibinong6.
 
Sasalaman jeung pelepasan murid kelas tilu angkatan 2012-20137.
 
Penampilan bentang tamu8.
 
Doa jeung panutup

Activity (2)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->