Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
TUGAS WAWANCARA

TUGAS WAWANCARA

Ratings: (0)|Views: 144|Likes:
Published by Dini Islamiana

More info:

Published by: Dini Islamiana on Feb 27, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/12/2014

pdf

text

original

 
TUGAS WAWANCARA B.INDONESIA
Nama : - DINI ISLAMIANA- EGI PRATAMAKelas : X-DJudul : Pengabdian Mulia Menjadi Seorang DokterNarasumber : Dr. Bellathrix Dina OngEgi : Wilujeng sumping bu dokter,Narasumber : Eh , wilujeng sumping jang,Dini : Punten bu tiasa nyungkeun waktosna sakedap, abdi sareng rerencangan gaduhpancen ti guru Basa Sunda kanggo ngawawancara. Manawi bu dokter kersa di wawancara ?Narasumber : Muhun magga nengDini : Punten pami jenengan ibu teh saha ?Narasumber : Nami lengkep abdi Bellathrix Dina Ong , panggilanana bu DinaEgi : Dupi ibu tempat sareng tanggal lahirna dimana ?Narasumber : Ibu dilahirkeun di Jakarta , 23 Mei 1970Dini : Ibu teh lulusan fakultas kedokteran universitas mana ? Jeung taun angkatansabaraha ibu teh ?Narasumber :
Ibu teh alumni fakultas kedokteran Universitas Gadjah Mada angkatan taun ‘93
 Egi : Tos sabaraha tahun janten dokter ?Narasumber : Ibu janten dokter ti taun 1995 janten kirang leuwih tos 17 taun ibu janten doktertehDini : Ti taun sabaraha ibu di angkat janten dokter di RS Karya Bhakti teh?Narasumber : SK mah taun 1994 ngalaksanakeun tugas taun 1995Egi : Visi misi ibu naon wae ?Narasumber : Saleresna mah panggilan hate we jang,ibu hoyong nulungan sasami jalmi anumeryogikeun tanaga ibu di bidang kasehatanDini : Salain di RS ieu, ibu dinas dimana deui ?Narasumber : Di RS ieu sareng di RS pamarentah PMI Bogor , ibu oge ngarangkap di puskesmaskelilingEgi : Bu,dupi Tugas janten dokter teh naon wae ?
 
Narasumber : Nya tugas utama na mah mere pelayanan kasehatan ka pasien anu ngagaduhanpanyawat , nganalisa panyawat pasien , sareng mere pelayanan kasehatan nu meliputi promotif,preventif, kuratif dan rehabilitatif pikeun ningkatkeun darajat kasehatan masyarakat umumDini : Kabanggaan janten dokter teh naon bu ?Narasumber : Ibu bangga janten dokter teh,lantaran tiasa nulungan papada jalmiEgi : Susah seneng na janten dokter teh naon bu ?Narasumber : Seneng na mah ibu tiasa nulungan papada jalmi,tiasa ngaleungitkeun panyawat.Susah namah lamun dina ngarawat pasien,sering aya pasien anu protes ku kinerja urang . Jadi doktermah tong sieun ku getih, ulah bauan, kedah tahan banting.Dini : Pangalaman naon wae anu kantos ku ibu salami janteun dokter ?Narasumber : Pangalaman mah seueur nyaeta, sering latihan program kasehatan contona,pemberantasan penyakit, imunisasi, KB, terus sering keliling kota jeung ngadakeun seminarkasehatan.Egi : Lamun dinas kaluar biasana dinas kamana wae?Narasumber : Ka cianjur, kaluar daerah contona ka padalarang.Dini : Naon wae kendala janteun perawat teh?Narasumber : Kendalana nyaeta, ibu gaduh elmu tapi fasilitas ti pamarentah na terbatas,teu acanka cukupan.Egi : Kira-kira pasien anu dongkap dina sadinten aya sabaraha?Narasumber : Tina sadinten aya kira-kira 250 orang, eta teh ka asup paseien rawat inap, pasienumum, jamkesmas sareng gakinda.Dini : Panyawat naon wae nu sering di aleman ku pasien?Narasumber : Panyawat nu seseuernamah biasana panyawat endemik contona muntaber, tifus,DBD, infeksi saluran pernapasan .Egi : Panyawat parah naon anu pernah di alaman ku pasien?Narasumber : Panyawat parah mah panyawat jantung sareng kolera.Dini : Bu, kumaha pami aya pasien anu teu gaduh biaya?Narasumber : Da tos aya jamkesmas ti pusat, terus aya deui gakinda, dana na aya ti pamarentahkabupaten, janteun mayarna gratis asal nyandak KTP sareng kartu kaluarga.Egi : Naon wae kiat-kiat pamarentah kanggo ningkatkeun kasehatan masyarakat?Narasumber : Kiat-kiat na nyaeta nyadiakeun fasilitas kasehatan di puskesmas atawa rumah sakit,minimal pamarentah promosi kasehatan supaya masyarakat teh sadar yen kasehatan teh penting

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->