Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Guia de recursos europeus per a joves

Guia de recursos europeus per a joves

Ratings: (0)|Views: 576 |Likes:
Published by Somclau
El Centro de Información Juvenil (CIJ) de la localidad alicantina de Ibi ha elaborado una guía de información denominada "Guía de Recursos europeos para jóvenes".
El Centro de Información Juvenil (CIJ) de la localidad alicantina de Ibi ha elaborado una guía de información denominada "Guía de Recursos europeos para jóvenes".

More info:

Published by: Somclau on Feb 28, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/28/2013

pdf

text

original

 
GUIA 
de recursoseuropeus
per a joves
 
Edita
Textos
Rafael Garrido i Miguel Castellar
Disseny, maquetació y programació
 
Cada vegada és més freqüent que els joves dela nostra província busquen alternatives labo-rals i d’estudis fora de les nostres fronteres ambl’objectiu d’adquirir una formació digna per as-solir un futur millor. La destinació més habituald’aquestos joves, que necessiten sentir-se satis-fets i complir les seues expectatives, és Europa.La Diputació d’Alacant, en compliment dels seusobjectius de desenvolupament i consolidació deserveis i productes que oferisquen informació,assessorament i orientació com a mecanismesbàsics en els processos de formació i recercade treball, considera necessari oferir el suportoportú i les eines adequades per a la consecuciód’aquestos objectius.Per aquestes raons, l’Àrea de Joventut de laDiputació d’Alacant posa a disposició dels jovesaquesta
Guia de Recursos Europeus
, que elsservirà com a instrument d’orientació i que in-clou la informació que necessiten perquè aquestamobilitat es produïsca en les millors condicions:còmodament i segura.Esperem que us siga útil.
 Àrea de JoventutDiputació d’Alacant

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->