Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Teme Diplome

Teme Diplome

Ratings: (0)|Views: 247|Likes:
Published by elldini

More info:

Published by: elldini on Mar 02, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPS, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/29/2013

pdf

text

original

 
UNIVERSITETI ALEKSANDER MOISIU
Fakulteti Ekonomise dhe AdministrimitDega: Administrim - Biznes
 
LOGO
Pershkrimi i temes
Kjo teme jep një pamje mbi gjendjen e finacimit tëbizneseve në Shqiperi, institucionet financiareekzistues, rolin e qeverise si koordinatore nëfinancim, mjedisin ligjor, pengesat kryesore aksesit në kapital, krahasimi me vendet e tjera rajonit dhe rekomandime se si mund të kapercehenveshtiresite, duke hartuar në kete menyre njëstrategji të zhvillimit të bizneseve.
Objektivi i kesaj teme është synimi për minimizimine barierave, për kreditimin e biznesit dhe mbeshtetjae tyre nga institucionet financiare.
 
 
LOGO
HYRJE
Zhvillim ekonomik do të thote një happerpara. Biznesi i Vogel dhe ai iMesem luajne një rol thelbesor nëkete aspekt. Për kete një vemendje evecante duhet t'i kushtohetpolitikave,strategjive dhe inisiativavepër zhvillimin e bizneseve me qellimrritjen e konkurrences në biznes dheecjen perpara të ketyre kompanive

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->