Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
2Activity

Table Of Contents

0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Astrologie Relationala

Astrologie Relationala

Ratings:
(0)
|Views: 289|Likes:
Published by zoltanhelios7

More info:

Published by: zoltanhelios7 on Mar 03, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/18/2013

pdf

text

original

 
ASTROLOGIE RELAŢIONALĂINTRODUCERE
Unul din studiile cele mai complexe in astrologie este horoscopul cuplului, numitsinastrie.
Sinastria
(
syn
= cu, impreuna;
astron
= astru) consta in compararea a douateme natale, dupa ce in prealabil s-a studiat separat fiecare tema natala. Scopul ei constain determinarea gradului de intelegere intre doua persoane, compatibilitatea dintre ele.Pentru a vedea in ce masura doi parteneri sunt capabili sa traiasca iubirea in plenitudineaei, concluziile ce rezulta din studiul sinastriei sunt corelate cu concluziile care se desprinddin analiza temei compuse.
Tema compusa
ne arata potentialul unei relatii, devenirea ei.Potentialul relatiei dintre doua persoane nu se reduce la suma potentialelor celor doiindivizi luati separat.Doua persoane pot fi foarte diferite si totusi sa fie necesar ca ele sa duca o viata comuna, pentru a-si putea exprima si atinge potentialul intr-un domeniu particular. Chiar daca
sinastria
este defavorabila relatiei,
tema comuna
poate sa ofere o cu totul alta perspectiva. Adesea am intalnit persoane care au putine lucruri in comun si care totusiduc o viata de cuplu relativ echilibrata. Incompatibilitatea cu persoana iubita nu e o scuza pe care sa o invocam atunci cand relatia nu merge. In momentul in care doi oameni suntlegati de firele nevazute ale iubirii, ei pot face eforturi si pot incerca sa se autodepaseasca pentru a cultiva o relatie armonioasa. Nu e neaparat necesar ca acea relatie sa dureze toataviata. Chiar ducand un timp o viata comuna, experienta fiecaruia va avea de castigat de pe urma relatiei.Pentru a înţelege complexitatea astrologiei relaţionale, vom discuta mai întâi despresinastrie.
 
In partea a doua a lucrării, vom afla cât de simplu este să calculezi o temăcompozita, iar la final vom aborda fascinantul subiect al regasirilor karmice.
Sinastria
contine:A. Astrograma suprapusaB. Horoscopul cupluluiHoroscopul propriu zis contine:1. COMPARAREA ZODIILOR NATALE ALE CELOR DOI PARTENERIDescrierea anilor dupa zodiacul chinezescDescrierea zodiilor ascendenteDetalii de compatibilitate generala1
 
2. PLANUL SENTIMENTAL AL CELOR DOI PARTENERI - Influenta lui Marte si alui Venus si a planetelor din casa VII. Junon – asteroidul casatoriei - Influenta planetelor Marte si Venus se face simtita in procesul de atractie. Marte are legatura cu dorintele siinstinctele, inclusiv in plan sexual, in timp ce Venus are legatura cu modul in careindividul il atrage pe celalalt, latura emotionala si romantica a unei relatii.Cum iubeste EA? Influenta lui Venus, Marte, Casa VCum iubeste EL? Influenta lui Venus, Marte, Casa VCum vede EA casatoria? Influenta lui Junon, casa VIICum vede EL casatoria? Influenta lui Junon, casa VII3. STUDIUL INTERASPECTELOR PLANETARE - Aspectele formate de planeteleunuia dintre partener cu planetele celuilalt descriu modul in care cei doi parteneri seinfluenteaza reciproc. Nu exista compatibilitate perfecta. Orice relatie este de fapt o luptacontinua, de aceea nu se poate vorbi numai de aspecte armonioase sau contradictorii.Descrierea tuturor aspectelor formate intre planetele EI cu planetele LUI4. COMPATIBILITATI - Compatibilitatea este descrisa de zodiile in care se afla planetele Marte, Neptun, Soare si de casa VII - pentru ea, si Venus, Neptun, Luna si casaVII - pentru el.5. LEGATURI KARMICE SI IMPACTUL IN CUPLU - influenta reciproca a planetelor Saturn si aspectele dintre planetele mari ale unui partener (Uranus, Neptun, Pluto) cu planetele personale ale celuilalt partener (Soare, Luna, Mercur, Venus, Marte)6. CONCLUZII - Procent de compatibilitate. Interactiunea in cuplu. Recomandari.2
 
PARTEA ÎNTÂI - SINASTRIACAPITOLUL UNUPLANETELESoarele
Studiati Soarele pentru a descoperi cum functionează energia de bază a relatiei si cum potapărea aceste doua individualiţi una in raport cu cealalta.
Soarele in acelasi semn:
cele două persoane se vor intelege cu usurintă; dar, in general,intelegerea riscă fie destul de neutră, căci nu va exista o stimulare suficient de profundă si nici o reincărcare cu energie intre ele. Numai doi Scorpioni pot trăi impreună,caci se autoregenereaza.
Soarele in doua semne succesive:
putină compatibilitate; această combinatie nu esterecomandată indiferent de relatie. Aceste döua persoane sunt cu totul diferite.
Soarele in sextil (sau in elemente compatibile):
această pozitie este foarte favorabilă.Ea permite o excelentă intelegere si o bună comunicare, cele două persoane avandimpresia că sunt pe aceeasi lungime de undă.
Soarele in careu (sau in elemente incompatibile):
această pozitie este foarte delicată,existand riscul aparitiei unor conflicte. In loc să se hrănească reciproc, cele două persoaneabsorb energie una de la alta. Relatia se poate dovedi stimulativă la inceput, dar va devenirepede epuizanta. Singurul caz in care acest aspect este pozitiv este al sufletelor-pereche,care se ajută reciproc pentru a evolua (Soarele amadurora ii impinge să transforme relatialor fară incetare, să se depăsească pe ei insusi atunci cand sunt impreuna).
Soarele in trigon (sau in acelasi element):
această pozitie este foarte favorabilă, pentrucă cele doua persoane se reincarca reciproc cu energie, dragoste si entuziasm si isi aducuna alteia creativitate, posibilitati de evolutie si de inflorire. Buna intelegere si armonie.
Soarele in quincunx (si in elemente incompatibile):
această pozitie este dificilă siindică adeseori o datorie karmică intre cele doua persoane. In general, ele trebuie să-siofere reciproc servicii sau să se ajute reciproc pentru a evolua. Eventual, se poate dovedimai favorabila intr-o relatie terapeut/pacient sau profesor/elev...
Soarele in opozitie (si in elemente complementare):
in general, această opozitie estedificilă si constituie o sursă de conflict, dar foarte evolutivă (aspect "oglindă" foarte puternic). Pozitiile mai delicate sunt cele intre semnele fixe: Taur/Scorpion sauLeu/Vărsator. Trebuie căutat in permanentă un echilibru, altfel cele două persoane ajungsă se infrunte.
Interaspecte ale Soarelui
3

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->