Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
{0780F4C1-8B24-4311-84C9-EBE775D0AEC3}

{0780F4C1-8B24-4311-84C9-EBE775D0AEC3}

Ratings: (0)|Views: 11|Likes:
Published by lenu55

More info:

Published by: lenu55 on Mar 03, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/10/2013

pdf

text

original

 
 
Generare Anexe CAD
Manual de utilizare
 
 
De ce Generare Anexe CAD?
Aplicatia Generare Anexe CAD a fost dezvoltata la solicitarea ing. Nechita Claudiu sicu sprijinul Ing. Costea Valentin, Ing. Hagiu Bogdan, ing.ghibu Daniel precum si cuparticiparea utilizatorilor forumuluihttp://topograf.3xforum.ro.Aceasta sta la dispozitia specialistilor in cadastru, a societilor specializate in domeniucat si a angajatilor si colaboratorilor acestora in vederea fluentizarii si sablonarii activitatii.Cu ajutorul aplicatiei, prin preluarea datelor CORECT introduse in fisierele CPXML cesunt anexate operatiunilor de cadastru si topografie, se executa transpunerea in Anexele sidocumentele specifice unui dosar de cadastru pentru inscrierea in cartea funciara saupentru alte operatiuni.Astfel, cu ajutorul aplicatiei, in urma prelucrarii datelor din fisierul CPXML, pot rezultaurmatoarele anexe:1. Foaia de capat2. Anexa 1 (Cere de solicitare informatii)3. Anexa 2 (Cerere de inscriere si receptie)4. Anexa 3 (Cerere de receptie alipire/dezmembrare)5. Anexa 5 (Declaratia pe proprie raspundere)6. Anexa 10 (Memoriul tehnic)7. Anexa 11 (Plan de amplasament si delimitare – PAD)8. Anexa 12 (Releveu)9. Anexa 13 (Tabel de miscare parcelara)Aplicatia este in dezvoltare si fiecare colaborator, va primi ca si pana acum,actualizari atunci cand acestea vor fi disponibile. Comunicarea aparitiei actualizarilor se vaface prin e-mail, yahoo messenger, telefonic sau pe alte cai de comunicare, dumneavoastraputand oricand verifica existenta acestora prin intermediul aplicatiei.Corectitudinea datelor ce apar in anexele rezultate in urma prelucrarii sunt date decorectitudinea datelor introduse in fisierele CPXML.Nu imi asum raspunderea pentru neconcordanta cu realitatea sau pentru respingereadocumentatiilor de institutia OCPI in cazurile specifice.
 
 
Conditii pentru folosirea aplicatiei Generare Anexe CAD.1. Existenta masuratorilor si a calculelor topografice pentru imobilul in cauza2. Existenta desenului (schitei) imobilului in cauza3. Existenta unui fisier CPXML aferent operatiunii cadastraleIn continuare descriu pasii necesari pentru generarea anexelor.1. Se incarca in aplicatie fisierul CPXML2. Se alege din lista proprietarul ce se doreste a fi specificat pe anexele 1,2,3,5 (infoaia de capat, Anexa 10 si Anexa 13 vor fi inscrisi toti proprietarii ce se regasescin fisierul CPXML.3. Se alege imobilul pentru care se doreste a se efectua operatiunea cadastrala.4. Se alege BCPI-ul aferent teritoriului administrativ in care se afla imobilul.5. Se verifica datele inscrise in partea din stanga a ecranului aplicatiei (adrese, datede identificare, alte date existente si preluate)6. Daca datele sunt corect afisate se poate apasa butonul “Genereaza Anexe” si seastepta pana cand acestea sunt afisate.7. Se pot efectua modificari asupra anexelor in aplicatie sau se pot salva apasandbutonul “Salveaza Anexe”, fiind apoi editate cu un editor profesional dedocumente. Salvarea anexelor aferente fisierului CPXML incarcat se efectueazaintr-un subdirector al directorului de unde s-a ales fisierul CPXML, si anume“Anexe_OCPI_n”, unde n reprezinta numarul salvarii pentru acelasi fisier CPXML.8. Listarea la imprimanta a anexelor se poate efectua si direct din aplicatie apasandbutonul “Printeaza”. Dupa aparitia ferestrei de optiuni se pot alege anexele cedoriti sa le listati si se apasa butonul “Listeaza”. Daca se doreste renuntarea laimprimare apasati butonul “Inchide” din fereastra nou aparuta.9. Aplicatia se poate inchide, sau poate fi procesat un nou fisier CPXML.Recomandari:1. Pentru ca documentele justificative privind proprietatea sa apra inscrise corect(denumire, data, emitent) in anexe, in aplicatia Generare CP la campul numardocument poate fi inscris actul in sine (ex. Contract de vanzare cumparare nr. 122)in cazul in care responsabilii din OCPI-ul arondat permit acest lucru.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->