Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
122Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Curang

Curang

Ratings:

4.17

(12)
|Views: 56,703 |Likes:
Published by Ahmed Akmal

More info:

Published by: Ahmed Akmal on Feb 26, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as TXT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/30/2012

pdf

text

original

 
CurangAku berusia 37 tahun, berasal dari sabah, tidak bekerja, sudah berumah tanggaselama 14 tahun dan mempunyai 1 orang anak. suamiku berusia 16 tahun lebih tuadariku. sepanjang perkahwinan, aku tidak pernah berlaku curang pada suami. tapiperkara yang berlaku pada july 98 telah merubah hakikat ini. Walaupun usia aku 37tahun tapi aku ni jaga badan dan buat aerobic 2 kali seminggu. aku telahmengunjungi pusat aerobic yang hampir dengan rumah aku sejak 5 tahun yanglalu..jadi aku memang kenal baik dengan pemiliknya, wanita cina berusia 30 tahun.biarlah disini aku sebut nama dia peggy. Pada satu pagi..selepas latihan aerobikaku minum bersama peggy. entah macammana perbualan kami menyentuh soal sex. diaceritakan tentang sexlife dia. dan aku cerita lah sikit tentang sex life aku.sexlife aku tak menarik sangat sebab suami aku mengalami lemah syahwat.kemaluannya tak dapat bertahan ..malah kerasnya pun tak seberapa. Peggy bersimpatidengan aku. dia kata dalam usia macam aku tentu lah keinginan sex masih kuat.Peggy kata bukan aku seorang yang mengalami nasib begitu. Ramai kenalan dia yangmenghadapi masalah yang sama. Kalau aku mahu dia boleh bantu. Bantu? Macammana?Peggy beritahu yang selain dari menguruskan gym untuk aerobic dia juga memenuhipermintaan kawan-kawan serta pelanggan tetap memenuhi "special desire". Specialdesire macam mana? Kalau nak dia boleh sediakan gigolo - very discreet. Berderaudarah aku dengar. Tapi masa tu aku baru saja bersih dari haid.. faham-fahamlahnafsu tengah kuat. Baru malam tadi aku mengharapkan sex dari suami aku..tapimengecewakan. Peggy kata kalau aku nak dia boleh uruskan. After all aku dah lamajadi pelanggan dia. Perkara itu berakhir disitu pada hari tu tanpa aku memberisebarang jawapan. Sepanjang minggu tu, apa yang ditawarkan oleh peggy bermain dikepalaku. Dan sepanjang minggu itu juga suami ku tidak mampu menunaikan hajatku.Pada minggu berikutnya, di akhir sesi aerobik, peggy ajak aku masuk ke bilikoffice dia. Dia tanya samada aku dah pertimbangkan tawran dia tempoh hari. Akukata kalau perkara ini discrete aku nak cuba. Peggy mengeluarkan sebuah albumgambar dari lacinya dan bagi pada aku. Dia suruh aku tengok dan buat pilihan. Buat2 atau tiga pilihan. Bila aku buka album baru aku faham..dalam album ada gambargigolo-gigolo yang boleh aku pilih. Setiap gigolo tu ada 5 atau 6 keping gambar,dari berpakaian penuh, separuh bogel sehingga bogel sepehuhnya. Terasa panas naikke muka aku. Walaupun aku belum pernah
 
tengok pelir orang lain secara live, aku biasa tengok kat internet .. secarasendirisendiri. Tapi ni depan peggy. Mungkin peggy dapat merasakan ketidakselesaanaku. Dia kata take your time, dia tinggalkan dalam bilik dan mengunci dari dalam.Kalau dah selesai buat pilihan dia suruh aku panggil dia. Bila bersendirian dalambilik tu baru aku rasa selesa untuk menatap album tadi. Seiap gigolo disertadengan maklumat, no kod, umur, tinggi, berat badan, keturunan dan saiz kemaluan.Kembang rasanya cipap aku bila menatap album tu. Semua nya muda-muda dan hansem.Mula-mula aku tengok sekali imbas melayu ada 6 orang, india 12 orang dan cina yangpaling ramai. Naik stim aku tengok gambar dia orang especially yang bogel. Yangbersunat, yang tak bersunat, yang putih kuning, yang hitam legam, yang coklatsemuanya ada. Lepas tu aku menumpukan pilihan pada gigolo melayu. Semuanya berusiaawal 20an. Ada dua gambar yang menarik perhatian aku. Kedua-dua mempunyai peliryang panjang satu 7 inci satu lagi 7 1/2 inci. Gigolo melayu yang lain tu semuanyapelir antara 6-6 1/2 inci. Pelir suami aku cuma 4-5 inci bergantung sejauhmana diakeras. Sejak akhir-akhir ini pelir dia jarang sekali keras. Jadi aku bertekadmemilih pelir yang paling panjang. Pemilik pelir tu pun hansem, tinggi 169 cm,berat 65kg, body dia kental. Lepas tu aku panggil peggy masuk dan bagi tahu diapilihan aku kod:ma 04. Peggy kata aku buat pilihan yang baik dan aku akan enjoysebab semua customer lain yang dapatkan perkhidmatan gigolo ni semuanya puas hati.Aku tanya macammana dengan aranggementnya. Aku minta kalau boleh hari tu jugasebab suami aku out station dan aku tak ada komitmen lain. (sebenarnya aku takutkalau ditangguh nanti aku berubah fikiran lagi pun dah lama aku kegersangan).Peggy membuat panggilan telefon..entah pada siapa aku tak tahu dia cakap cina.Lepas dia letak telefon dia kata, kena tunggu sekejab. Dia tengah minta orangcheck samada gigolo itu available tak. Peggy bagi tahu aku, yang tempat yangdisediakan adalah sebuah kondo yang berhampiran. Dia akan menghantar aku ke sanadan tunggu sehingga lelaki itu datang. Bayaran yang dikenakan adalah rm 450.00,inclusive of everything (ini discount sebab introduction price biasanya Rm600.00). masa yang diberikan adalah sehingga dua jam. Aku tak perlu memberisebarang bayaran atau tip pada lelaki tersebut. Aku mengeluarkan cheque book untukmembuat bayaran. Peggy kata nanti dah selesai semua baru bayar..sebab ni firsttime... dia nak aku bayar hanya setelah aku berpuas hati dengan servis yang akuterima. Kami terus menunggu. Keresahan aku menanti tidak lama, sejurus kemudiantelefon berbunyi. Selepas menjawab dan meletakkan kembali telefon, peggy senyumkat aku sebab
 
orangnya available dan dia akan sampai ke kondo tersebut dalam masa 2 jam. Masa tudah hampir pukul 12.00 tengahari, peggy ajak aku lunch dan lepas tu dia kata kitaterus ke kondo. Aku pun bawa barang-barang aku, kami naik kereta peggy, masa lunchaku tak berapa ada selera nak makan. Selesai lunch peggy terus bawa aku ke kondo -apartmentnya kemas very good taste. Sampai disana dia kata aku boleh mandi dantukar pakaian sebab masa banyak lagi. Aku pun buat seperti yang disuruh. Lepassiap (1. 45 petang) aku duduk berborak dengan peggy. Tak lama lepas tu locengpintu dibunyikan. Jantung aku berdengup makin kencang. Peggy membuka pintu.Sejurus kemudian dia kembali ke ruang tamu dengan membawa lelaki tersebut. Diakenalkan lelaki tersebut sebagai edy. Kami berjabat tangan. Lepas tu peggy mintadiri, dia kata akan datang pada pukul 4.00 untuk mengambil aku. Dia kan callsebelum datang. Lepas peggy keluar apartment tu jadi sepi seketika. Edy tanya akuapa yang aku nak buat. Aku tanya dia biasanya buat apa. Dia tanya ini first timeke? Aku angguk. Lepas tu dia beritahu aku yang aku boleh suruh dia buat apa yangaku suka. Dia sebutkan perkara-perkara yang biasa yang wanita lain suka dia buat;Massage Mandi bersama serta sex dalam shower. Sex atas katil samada cara biasa,doggie style dan lain-lain Oral sex- 69. Oral sex - wanita hisap pelir dia Oralsex dia jilat cipap. Tengok dia lancap Atau mana-mana kombinasi yang dikehendakki.Kembang cipap aku dengar senarai dia. Aku rasa dah kuyup seluar dalam aku. Entahdari mana datangnya keberanian aku. Aku sendiri tak percaya bila terkeluar darimulut aku permintaan untuk menggentil pelir dia .. as a start ... lepas tu barudecide nak buat apa lagi. Edy pun berdiri dan dengan sexy mula menanggalkanpakaian dia. Yang pertama ditanggalkan adalah seluar dia. (aku sangka dia mestibuka baju dulu..so lagi berdegup jantung aku) lepas tu dia buka seluardalam..nampak sikitsikit pelir dia yang bergantungan. Kemeja yang di pakainya agaklabuh sehingga menutup pelir dia. Lepas tu dia berdiri depan aku dan mula membukabutang kemeja dia satu persatu. Aku menahan nafas sampai butang yang terakhirdibuka. Dia selak baju kemeja perlahan-halan sehingga terpampang pelir dia. Depanmata aku ..pelir pertama yang aku tengok selain dari pelir suami aku. Aku teruspegang..besarnya, panas serta kuat denyutan yang aku rasakan. Pelir tu membesardalam tangan aku. (Biasanya puas aku kena hisap..itu pun pelir suami aku kerasnyatak seberapa.) telur dia pun besar. Kena guna dua tangan baru boleh genggamsepenuh nya. Pelir dia bila dah tegang tak cukup aku genggam dengan tangan.lebarpelir dia lebih dari 1 1/2 inci. Panjangnya aku tak

Activity (122)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
1 hundred thousand reads
Eira Syaza liked this
Azid Harun liked this
Haizzan Manshor liked this
Wilson Kuyah liked this
kzn101 liked this
Nanie Amat liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->