Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Ghid Dubai

Ghid Dubai

Ratings: (0)|Views: 0 |Likes:
Published by SoparlaVerde
Informatii turistice
Informatii turistice

More info:

Published by: SoparlaVerde on Mar 06, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/06/2013

pdf

text

original

 
 
 Dubai - Ghid de calatorie
Cum ajungi
Dubai face parte din Emiratele Arabe Unite, o federatie formata din sapte emirate suverane, formate cand britanicii s-au retrasdin Golf in 1971. Celelalte orase sunt: Abu Dhabi (capitala), Ajman, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah, Umm al-Quwain.Fascinant prin cladirile inalte, unice in lume, hoteluri de lux si magazine opulente, Dubai este ca un magnet pentru turistii dinlumea intreaga care vor sa descopere mirajul Emiratelor Arabe. Aflta intr-o continua schimbare, Dubai este intr-o competitiecu el insusi, dornic mereu sa construiasca o cladire mai inalta, mai celebra decat precedenta. Aici veti gasi o lume de vis, cuatractii de lux nemaintalnite si nemaiauzite, o lume de poveste ce merita explorata.Emiratele Arabe ofera turistilor o mare varietate de peisaje intr-o zona foarte mica. Intr-o singura zi, turistul poate experimentatotul, de la muntii stancosi si dunele de nisip din desert pana la plaje de nisip si parcuri luxuriante verzi, de la sate modeste, lacartiere rezidentiale de lux si pana la mall-uri ultra-moderne.Emiratele Arabe reprezinta un centru dinamic de afaceri pentru investitorii internationali si o destinatie perfecta de evadare.Dubai este un oras care imbina cu succes gradul de sofisticare al secolului 21 cu simplitatea dintr-o epoca trecuta.
Cu avionul
Pentru a ajunge in Dubai, avionul este singura modalitate de a calatori. Zborul dureaza aproximatvi 5 ore (cursa directa), iarcele cu escala depasesc 8 ore. Tarom este singura companie care are zbor direct, iar Qatar Airway, Lufthansa, AustrianAirlines, Turkish Airlines si KLM fac escala la Doha,Frankfurt,Viena,IstanbulsiAmsterdam.
1 / 12
 
 
2 / 12
 
 
Cand sa vizitezi
Dubai are doar 2 anotimpuri. Vara incepe la mijlocul lunii aprilie, cand temperaturile variaza intre 30-32 grade Celsius. Intrelunile iunie – octombrie, temperatura variaza intre 35 – 40 grade Celsius. Sunt zile in care mercurul din termometre ajunge si la45 grade, facand dificila deplasarea in timpul zilei. “Iarna” incepe in noiembrie, cand zilele toride sunt inlocuite de zileleplacute de toamna, cu temperaturi ce variaza intre 15 – 20 grade.Cea mai buna perioada pentru a vizita Dubai, este intre lunile noiembrie – aprilie. In acest interval de timp, va puteti bucura desoare, de plajele cu nisip fin si de dunele din desert. Tot atunci au loc si cateva evenimente impresionante: Dubai ShoppingFestival si Dubai Summer Surprise.
3 / 12

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->