Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Despre Spiritualitate Oana Pustiu

Despre Spiritualitate Oana Pustiu

Ratings: (0)|Views: 41 |Likes:
Published by victoradulesku

More info:

Published by: victoradulesku on Mar 18, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/18/2013

pdf

text

original

 
OANA PUSTIU
DESPRE SPIRITUALITATE CUOVIDIU-DRAGOS ARGEŞANU
PREFAŢĂ
De ce a fost nevoie de apariţiaacestei cărţi? În primul rând, această carte este o scurtăintroducere în lumea spirituală, o lume plină de mistere pentru unii oameni şi, din păcate,chiar inexistentăpentru marea majoritate a lor. În al doilea rând, această carte a fostconcepută să acopere o parte din întrebările voastre. Structura ei, sub formă de întrebări şirăspunsuri, este special realizată pentru a fi utilă tuturor. Cred că oamenii au nevoie cainformaţiile să fie pe înţelesul lor, de aceea au fost redateîntr-un limbaj cât mai simplu. Înmare parte, întrebările au fost culese din seminariile, conferinţele şi unele din emisiunile lacare a participat domnul dr. OvidiuDragoş Argeşanu. Şi pe această cale vreau sămulţumesc tuturor celor care au contribuit la culegerea unor întrebări pe care le veţi găsi în paginile următoare. Poate cartea nu acoperă numeroasele întrebări care apar de-a lungul propriei evoluţii spirituale, dar are avantajul că este perfectibilă.Şi nu în ultimul rând, ea urmăreşte să dea posibilitatea oamenilor să înţeleagă şi să pătrundă cunoştinţele deja dobândite despre spiritualitate.Am ştiut de apariţia acestei cărţi înainte ca ea să fie scrisă, chiar dacă mintea mea nuvroia să accepte. Într-o meditaţie cu îngerul păzitor mi s-a arătat că am să scriu aceastăcarte, dar nu am luat în seamă acest lucru, gândindu-mă că mintea îmi joacă feste. Dar  peste o perioadă Doamne Doamne a aranjat în aşa fel lucrurile încât s-a ajuns la apariţiaacestei cărţi. Şi nu pot decât să-I mulţumesc!Sper ca prin această carte să vă găsiţi unele dintre răspunsuri şi sper să vă ajute înevoluţia voastră spirituală şi să vă îndrume paşii pe drumul vostru spiritual.Voi primisugestiile şi eventualele întrebări, în speranţa de a fi de un real folos tuturor celor care se află pe calea lor spirituală, pe adresa de email: oana.pustiu@yahoo.com.Vă doresc o cale plină de Lumină, Iubire şi Pace.Cu stimă,Oana
 
SINELE
CUM ARATĂ SINELE?
Depinde de stadiul de evoluţie. La începuturile mele, când am început să văd, mă mirafoarte tare când în locul unei prietene doctoriţe vedeam o cobră neagră. O femeie brunetă înviaţa asta îşi păstrase caracteristicile de altădată. Ca o concluzie: sinele unui om poate aveaformă de şarpe. În funcţie de ceea ce face el poate căpăta diverse culori. Forma lui este înfuncţie de vârsta astrală şi prima lui întrupare ca şarpe.După transformare el capătă formă de om. Asta este imaginea pe care o avem noi Ianivel exterior.La un moment dat, o maestră de a mea îmi pune următoarea întrebare: Dragoş, cum seface că dacă măsor dacă sunt în mine îmi iese că da, iar dacă măsor unde îmi este şarpeleKundalini, nu este nicăieri?Răspunsul era simplu. Şarpeleei se transformase în om. Deci sinele ei era, şarpele însănu!
CÂND SINELE SE REÎNCARNEAZĂ, DE UNDE ŞTIE CEARE DEREPARAT?
De obicei nici nu trebuie să ştii ce trebuie să repari, că faci aceleaşi tâmpenii. Iar universul şi lumea ca oglindă ţi-o trage unde te doare cel mai rău. Spre exemplu, un pustniccare a considerat femeia unealta diavolului, prin ea crezând că sunt ispitiţi bărbaţii, s-achinuit, a ajuns la un anumit nivel spiritual şi4 trimite Doamne Doamne înapoi în trup defemeie. Când te trezeşti, de fapt îţi dai seama că le-ai făcut pe toate şi se produce schismaîn interior. Trebuie să-ţi schimbi atitudinea faţă de femeie, să începisă iubeşti femeia, să teiubeşti pe tine, să începi să-ţi dai seama că are alte ispite, alte nevoi. Le-ai condamnat şideodată îţi dai seama că şi tu aifăcut aceleaşi lucruri cândva. Îţi dai seama că eşti o fiinţăminunată şi că eşti făcută după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu, dar îţi dai seama căDumnezeu de fapt nu este acel tip bărbos, că Dumnezeu înseamnăaltceva, că este de fapt principiul masculin. Şi atunci începi să te iubeşti pe tine aşa cum eşti, adică femeie, să teaccepţi aşa cum eşti, să nu-ţi mai doreşti să fii bărbat, îţi dai seama că de fapt este un rol şică nu mai eşti în competiţie cu nimeni, pentru că eşti în competiţie cu tine însăţi. Ştii cănimeni nu-ţi poate lua locul tău menit de Dumnezeu. Nu are cine să-ţi ia locul dacă tu îţifaci bine treaba. Trebuie să înveţi să te accepţi, să accepţi ceea ce ai făcut în trecutul tău, bun sau rău, pentru că este ceea ce te-a făcut acum.
CUM ÎŢI DAI SEAMA CĂNU EXISTĂ SINELE ÎN TINE?
Sinele este deţinătorul memoriei kinestezice. În momentul în care nu ai sinele sauşarpele Kundalini în tine, îţi pierzi abilităţile kinetice. De exemplu, capacitatea de aconduce, tot ce ţine de mişcare, arte marţiale, dans, îţi scade viteza de reacţie. Eşti ca o păpuşă, nu mai ai stabilitate.

Activity (3)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 hundred reads
alinavoinea8 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->