Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
P. 1
Udarac ruskih bogova

Udarac ruskih bogova

Ratings:
(0)
|Views: 285|Likes:
Published by +oluja+

More info:

Published by: +oluja+ on Mar 11, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/17/2011

pdf

text

original

 
Vladimir Aleksejevič Istarhov
UDARACRUSKIHBOGOVA
Moskva, 2000.g.PrevodMr Radovan Trajković
 
»Birajući Bogove – mi biramo sudbinu«.
 Drevni mnogobožački rimski pesnik Vergilije
Uputstvo
. Knjiga otkriva suštinu svih glavnih jevrejskih religija: judeizma, hrišćanstva,komunizma, opisuje strukturu masonskih organizacija. Dokazano je da su te jevrejske religijestvorene kao informaciono oružje za preuzimanje vlasti i uspostavljanje vladavine jevrejskeoligarhije i njenih satanskih gospodara. Knjiga je napisana sa pozicije paganstva – iskonskevišehiljadugodišnje religije ruskih i arijskih naroda. Data je realna slika svetske istorije. Knjiga predstavlja arijsko informaciono oružje protiv židokratije. Ova knjiga je – udarac Ruskih Bogova po židomasonskoj mafiji i njihovim satanskim bogovima.DRUGO IZDANJE (ispravljeno i dopunjeno). U drugom izdanju su ispravljene izdavačke itehničke greške prvog izdanja. Takođe je, u skladu sa čitalačkom poštom, izvršena manja redakcijasa ciljem poboljšanja shvatanja sadržaja knjige po onim pitanjima, koja su kod čitalaca ostala lošeshvaćena. Pojedini fragmenti knjige su pojačani.

©
Vladimir AlaksejevIstarhovAkademik Arijsko-Rusko-Slovenske akademije2
 
PREPORUKA AUTORA
Knjiga je napisana specifičnim oštrim stilom, i taj stil zajedno sa zbijenim sadržajeminformacija tokom prvog čitanja može da izazove mnoštvo emocija, zbog kojih se usvajanjesadržaja ovog rada usložnjava. Jednim čitanjem ova knjiga se ne može osvojiti i shvatiti. SavetujemVam da posle prvog čitanja napravite pauzu od 7 do 10 dana i posle togo mirno pročitate ovaj tekst ponovo.Ponovno čitanje uvek je interesantnije od prvobitnog. Nije uzalud ranije postojala u Rusijisledeća poslovica: intelektualci ne čitaju knjige jedanput, oni ih ponovo čitaju više puta. Ova knjiga je napisana maksimalno jednostavno, iako je gustina informacija visoka i, što je najvažnije – ona jenapisana sa pozicija mnogobožaca, koji su nestali u današnjoj Rusiji. Siguran sam da ćete tokomdrugog čitanja drugačije shvatiti ovaj rad i nećete požaliti za izgubljenim vremenom.Ali ako pažljivo pročitate ovu knjigu treći put, onda će Vam ona omogućiti da pređete umnogobožački informacioni prostor. Ona će promeniti Vašu svest. Pomoći će Vam da probuditeVašu podsvest, vaše genetsko pamćenje, probudiće i podići naše ruske Bogove. U nama postojinešto više, nego što mi znamo o sebi. Naši Bogovi su – u nama, oni su u našim genima. U tojinformaciji su skrivene ogromna snaga i energija. One će nam pomoći da postanemo hiljadu puta jači i da dođemo do pobede, procvata i prave duhovne moći.
Mišljenja o knjizi šaljite na adresu:141500, г. Солнечногорск Московской области,Главпочтамт, а/я № 17.
3

Activity (7)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
zelnid4 liked this
zelnid4 liked this
aaa liked this
sandananda liked this
Saša Stanković liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->