Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Diari de Nadal

Diari de Nadal

Ratings: (0)|Views: 11 |Likes:
Published by david mostazo

More info:

Published by: david mostazo on Mar 11, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/16/2009

pdf

text

original

 
DIARI DE NADAL
David Mostazo Xarles4rtA
 
23 de desembreJo em dic Pere i visc a Llançà tinc 28 anys, m’ he independitzat treballo decorredor d’assegurances.M’he despertat a l’oficina de casa meva. Me’n recordo que m’havia posat afer flexions després de fer uns pressupostos pel senyor Tomàs.Ara són les 11:45 del matí del 23 de Desembre, estic decaigut i tinc moltagana. Me’n vaig a fer el dinar, en acabar em poso a treballar en aquellpressupost tan important del senyor Tomàs, vaig passar-hi 2 hores. Cap ales 5:00 de la tarda vaig agafar el meu cotxe per anar a portar la factura alsenyor Tomàs a Roses. A meitat del trajecte a Port de la Selva els mossosen van parar per informar-me que la carretera estava coberta de neu i glaç,i que estava intransitable. Així que vaig tornar endarrere cap a casa meva.Tornant cap a casa em vaig aturar al bar del poble. Quan vaig entrar gairebéno havia ningú apart dels de sempre en Ramon, en Miquel, l’Agustí i la Mariala jefa. Els vaig explicar que venia de Port de la Selva i els mossos em vanfer tornar enrere per culpa de la neu. Ells també em van explicar que aquí hihavia moltes destrosses al port a causa de la llevantada i la mala mar.Mentre ens explicaven que el temps ens havia fet una mala passada a tots,les hores anaven passant. Al final vam decidir sopar tots allà mateix. Cap ales 23:00 vaig marxar del bar i me’n vaig anar a dormir pensant que l’endemà ja li portaria la factura al senyor Tomàs.
 
24 de desembreSón les 8:00 del mati i el telèfon comença a sonar , mentrestant que estic alllit se sental contestador el senyor Josep, que demana que em posi en contacte amb ellperquè el seu vaixell havia quedat destrossat per culpa del mal temps.Llavors jo m’aixeco i me’n vaig a la dutxa. Mentre estic a la dutxa penso queavui serà un dia molt esgotador perquè tindré molt feina amb totes lesdestrosses que ha fet el temporal. Em vesteixo em prenc un cafè i me’n vaigal despatx. Al despatx em poso en contacte amb els “peritx” de lacompanyia i em diuen que baixaran de Girona el dia 27 de desembre.Després truco el senyor Josep i li dic que seré al port a les 10:30.A les 10:15 agafo el cotxe i surto de casa, en arribar cap els ports es podienveure molts de vaixells, velers, ferris de pesca i, fins i tot, voreres delpasseig trencades pel mal temporal. En trobar el senyor Josep, vam anar alseu vaixell, jo li vaig fer unes fotos i li vaig valorar el sinistre, però llavorsmolts més homes també em van demanar que els ajudés, i jo ho vaig haverde fer. Al final vam quedar el dia 27 de desembre per poder-nos-ho mirarbé.Després de dinar me’n vaig anar a Roses a casa del senyor Tomàs a portar-lila factura dels papers de la moto ja que ahir no vaig poder. En arribar acasa seva no hi era i vaig haver de donar-li la factura al seu fill. Llavors me’nvaig anar a casa a preparar la maleta per anar a dormir a casa dels meuspares. Així que vaig agafar el cotxe i vaig marxar cap a Palamós a casa delsmeus pares, en arribar els vaig saludar, vam sopar i me’n vaig anar a fer unamica de ioga i dormir perquè avui havia sigut un dia molt esgotador.

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->