Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
7Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Revista Forever Romania - luna martie 2013

Revista Forever Romania - luna martie 2013

Ratings: (0)|Views: 297 |Likes:
Published by adrianaadia
Revista Forever Romania - martie 2013
Revista Forever Romania - martie 2013

More info:

Categories:Types, Brochures
Published by: adrianaadia on Mar 22, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/13/2013

pdf

text

original

 
 Martie 2013
|
167 
 România & Republica Moldova
 
FOREVER| România & Republica Moldova | martie 2013 | 167
„F
orever te va ajuta să devii liber!” esteuna dintre propoziţiile pe care vile-am tot spus la evenimentele la carene-am întâlnit. V-aţi întrebat ce vreau să spunprin asta? Cu toţii ne imaginăm că avemlibertatea de a lua decizii pe baza valorilor şipriorităţilor noastre. Poate căutaţi libertatea dea petrece mai mult timp alături de familie, dea călători prin toată lumea sau de a vă atingeobiectivele financiare mai repede. Fiecare arepropria motivaţie pentru dorinţa de libertate,dar cum facem să şi devenim liberi cuadevărat? Paradoxal, asumarea unuiangajament faţă de ceva joacă un rol crucial în atingerea libertăţii pe care ne-o dorim. Deexemplu, atunci când ne luăm angajamentulfaţă de afacerea noastră Forever, putem avearezultate neaşteptate, care în final ne vorelibera de problemele financiare şi desănătate pe care le avem. Cheia succesului oreprezintă angajamentul. Trebuie să luămdecizia să avem succes, trebuie să nerespectăm angajamentul dincolo de oriceobstacol. Am avut ocazia să lucrez alături demulţi antreprenori de succes şi am descoperitcă aveau în comun două angajamente: săpractice activităţile de bază pentru a atingeperfecţiunea şi să depăşească limitele auto-impuse.
Angajamentul faţă de perfecţiune
Uneori, când văd un muzician care poatecânta spontan o melodie difuzată la radio, uitfoarte uşor că această abilitate a sa vine dinexerciţiu consecvent şi angajament faţă deperfecţiune. Când cineva stăpâneşte laperfecţiune o anumită deprindere, pare că oface fără niciun efort. Cu toţii am putut vedeadistribuitori de top care captează un publicnumeros şi îl inspiră, în acelaşi timp, săacţioneze. Există un gen de libertate – înmuzică şi în afaceri – care se naşte dinangajamentul faţă de perfecţiunea activităţilorde bază. În industria noastră, comunicareaeste una dintre acele abilităţi fundamentalecare conduc spre succes şi afectează în moddirect cele 4 principii fundamentale desprecare vă vorbeam anul acesta. Pentru a recruta,a fideliza, a fi productiv şi a vă dezvolta cusucces este imperativ să exersaţi abilitatea dea comunica. Binecunoscutul autor Jim Rohnexplică:
„Profitaţi de fiecare oportunitate de avă exersa abilităţile comunicative astfel încât,atunci când apare o ocazie importantă, săaveţi darul, stilul, precizia,claritatea şi emoţiilnecesare pentru a-i atinge pe interlocutori.” 
Când vă luaţi un angajament specific faţă deafacerea Forever şi stăpâniţi perfect elementelefundamentale ale afacerii, veţi reuşi să ajungeţila acelaşi nivel de libertate care le permitemuzicienilor şi antreprenorilor să aibă unimpact de neuitat în vieţile oamenilor.
Angajamentul luatpentru depăşirea limitelor
De mult prea multe ori ne obstrucţionămlibertatea prin limite auto-impuse. Voi v-aţiconstruit limite în ceea ce doriţi să realizaţi?Uneori se întâmplă chiar să proiectăm limiteimaginare şi asupra altora. Nick Vujicic, unaustralian născut fără mâini şi picioare, şi-apetrecut întreaga viaţă depăşind ceea ce alţiişi-au imaginat pentru el a fi limite. Nick este unspeaker motivaţional şi autor cunoscutpretutindeni în lume pentru perseverenţa sa.
„Provocările din viaţa noastră ne sunt oferite pentru a ne întări convingerile şi nu pentru a ne dărâma”,
ne explică el. Exploraţi-vă limiteleauto-create. Numai aşa veţi putea găsilibertatea pe care o căutaţi.Dacă vă doriţi libertate, începeţi prin a vădefini şi apoi a vă întări angajamentele. Odatăce aţi făcut asta, concentraţi-vă eforturileasupra perfecţionării activităţilor de bază aleafacerii voastre şi îndepărtaţi limitele cepornesc din voi sau din ceilalţi. Aceşti paşisimpli vor contribui la turnarea fundaţieinecesare pentru creşterea afacerii. PauloCoelho spunea:
„Libertatea nu înseamnă lipsaangajamentelor, ci abilitatea de a alege şi de a-mi lua angajamente faţă de ce şi de cine cred eu că este mai bine pentru mine.” 
Unuldintre beneficiile adiţionale aduse de întărireaangajamentelor este că veţi fi o sursă deinspiraţie pentru ceilalţi membri ai echipei. Pemăsură ce înaintaţi în Planul de Marketing nunumai că vă veţi ajuta pe voi înşivă, dar îi veţi învăţa şi pe ceilalţi cum să câştigeindependenţa, încrederea, sănătatea şiprosperitatea pe care şi le doresc. Nu existăsatisfacţie mai mare decât aceea de a realizacă sunteţi factorul catalizator pentru oschimbare în bine în viaţa cuiva. Produselenoastre şi oportunitatea financiară vă oferăputerea de a reprezenta şi de a face cuadevărat o schimbare în viaţa celorlalţi. Sunteţio parte importantă din familia Forever. Mă întâlnesc cu mii dintre voi pretutindeni pe glob,voi sunteţi cei care mă inspiraţi să-miconsolidez angajamentele şi să mă asigur căForever va continua să ne aducă libertatea!Mereu al vostru,Rex Maughan
CUM NE PUTEŢI CONTACTA?
Pentru informaţii referitoare la:
n
companie şi site
-la adresa de e-mailmarketing@foreverliving.ro
n
utilizarea produselor
- la numărul de fax 021 22289 24sau la adresa de e-mail office@foreverliving.ro, cumenţiunea
“În atenţia medicilor consultanţi aicompaniei”
.Răspunsurile vor fi trimise prin e-mail saufax (în funcţie de modul în care aţi făcut solicitarea). Acestserviciu este disponibil numai pentru distribuitoriicompaniei, prin urmare, vă rugăm să menţionaţi număruldumneavoastră de identificare în cuprinsul solicitării.Informaţiile se dau exclusiv în scris.
n
procesarea înscrierilor şi a comenzilor
- laadresa de e-mail office@foreverliving.ro, cu menţiunea
“În atenţia Departamentului AS400”
.
n
 înregistrarea fiscală, emiterea şi platafacturilor de bonus, fişele bancare
- la adresa de e-mail office@foreverliving.ro, cu menţiunea
“În atenţiaDepartamentului de Contabilitate”
.
Mesajul Fondatorului Companiei
DEFINEŞTE
EXCELENŢA 
CUM POT AFLA BONUSUL LUNAR?
n
Bonusul Recapitulativ 
al lunii precedente poate fivizualizat pe www.foreverliving.com , în contul dvs. dedistribuitor. Pentru detalii, adresaţi-vă Manageruluidumneavoastră sau sediului central din Bucureşti, la adresade e-mail office@foreverliving.ro, cu menţiunea
“În atenţia Departamentului AS400“.
n
Prin
SMS
la numărul
0745 072 689.
StructuraSMS-ului:
user parola bonus
despărţite de un singurcaracter spaţiu. Bonusurile lunii precedente vor fi afişate începând cu data de 15 a lunii viitoare.
2
 
foreverliving.ro
     C     U     P     R     I     N     S
NU LĂSA PE
MÂINE
CE POŢI FACE
 AZI
Mesajul Directorilor Generali
 Întâlnirile cu oameni remarcabili aduc mult în viaţa noastră. Mai mult decâtinformaţii importante, mai mult decât exemplul unor succese de excepţie.Asemenea momente deosebite ne trezesc dorinţa să acţionăm şi ne insuflă încrederea că avem tot ce ne trebuie pentru a reuşi. Ne încurajează să ne întâlnim cu tot ce avem mai bun înăuntrul nostru.Dacă v-aţi aflat în Sala Palatului în noiembrie,când l-am avut ca invitatspecial pe Diamantul Forever Rolf Kipp, sau dacăaţi fost Activ și astfel aţiavut șansa săparticipaţi la videoconferinţasusţinutăde el, ştiţi despre cevorbim. Pentru că aţi trăit pe viu această experienţă şi aţi simţit nevoia săfolosiţi la maxim tot ce ne-a împărtăşit el.Regulile pe care ni le-a amintit sunt foarte simple. Dar ca să funcţioneze cuadevărat e nevoie să ţinem cont de ele şi să le aplicăm pentru totdeauna înstrategia pentru propria afacere. La orice nivel ne aflăm acum trebuie săprofităm de puterea celor 4 puncte. Să ne bazăm pe ele şi să ne convingemcoechipierii să le transforme în deviza succesului lor. Să demonstrăm cumdevin scara pe care urcăm fiecaretreaptăde calificare.Gândiţi-vă că aceste 4 puncte personale sunt oxigenul de care are nevoieafacerea noastră. Aceste 4 puncte lunare sunt, asa cum spunea Napoleon,bastonul de mareşal pe care fiecare dintre voi îl are în raniţă. Bazaţi-vă peele şi învăţaţi-vă colaboratorii să le aşeze la temelia progresului lor. Oferiţi-lepropriul exemplu – pentru că face cât o mie de discursuri.E un proverb care spune „Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi.” Şi nici pesfârşitul lunii ceea ce poţi face chiar de la începutul ei. De aceea alegeţi săfaceţi de fiecare dată cele 4 puncte până în data de 15 sau cel târziu 20ale lunii. În felul acesta nu veţi avea surprize şi,mai mult decât atât, veţiavea suficienttimp să vă atingeţi obiectivul.Transformaţi în obicei hotărârea să nu vă lăsaţi intimidaţi de un răspunsnegativ. Nu produsele, nu Planul de Marketing îi determină pe oameni să nerefuze uneori propunerea de afacere. Compania noastră este lider mondialpe piaţa produselor naturale şi a dovedit că merită din plin locul câştigat.Orice „nu” pe care îl primim din partea celorlalţi e un impuls să ne îmbunătăţim comunicarea. Să ne informăm, să învăţăm, să ne reinventăm.Un refuz nu înseamnă un eșec. Din contră. Înseamnă o nouă șansă care neeste acordată. Aceea de a ne perfecţiona, de a ne adapta discursul, de a fimereu în pas cu vremurile care se schimbă.Patru puncte în fiecare lună. Este uşor? Nu, uneori este chiar dificil. Dar ceeace este dificil merită făcut, pentru că ne ajută să creştem. N-o să reuşiţi dinprima lună? N-o să reuşiţi lună de lună? Mergeţi înainte cu acest scop clar,indiferent de nivel – cel puţin 4 puncte personale. Faceţi tot ce ţine de voi.Şi experienţa pe care o căpătaţi chiar şi atunci când lucrurile nu ies cum vile doriţi, antrenamentul voinţei de a face zi de zi lucrurile care vă apropiede acest scop şi perseverenţa de a continua indiferent de obstacole sau demomentele de eşec, toate acestea vă vor transforma într-o forţă. Într-un liderde neoprit.Iar un astfel de lider are puterea de a le insufla celorlalţi o viziune puternică,are puterea de a dărâma bariere, de a doborî recorduri, de a inspira și dea fi liantul care unește o echipă și o face de neînvins. O motivează sămeargă mereu înainte, în ciuda oricăror provocări, și să construiascăsuccesul pas cu pas, neîncetat. Pentru că succesul unei echipe înseamnă, defapt, suma succeselor fiecărui membru al ei, indiferent dacă acestea înseamnă îndeplinirea sarcinilor zilnice sau realizarea obiectivelor pe termenlung. Iar atunci când toată lumea acţionează în unitate, însufleţită de un ţelcomun, orice reușită e mult mai ușor de atins, iar satisfacţia și bucuria suntmult mai mari.Ne dovedesc acest lucru vânzările lunii februarie și vă felicităm din suflet petoţi pentru creșterea înregistrată faţă de luna precedentă. Echipa ForeverRomânia are un potenţial uriaș. Tot ce trebuie să facem, așa cum spunea șiRolf Kipp, este să ne preocupăm zi de zi să fim mai eficienţi și maiproductivi în activitatea noastră.Patru puncte personale în fiecare lună. Pe această bază trebuie să neconstruim afacerea pentru a ajunge la rezultatele pe care ni le propunem șipentru care muncim. Ne facem cu toţii această promisiune indiferent denivelul la care ne aflăm?
Cu încredere şi consideraţie,Dr. Szőcs Gábor & Dr. farm. Szőcs Dóra
Mesajul Fondatorului Companiei &Mesajul Directorilor Generali
2-3
Vitalitate fără margini
4-7
Libertate financiară
8-9
De 14 ani împreună în afacerea iubirii şi a succesului
10-13
Potenţial nelimitat
14-15
Calificări Winter Challenge 2013
16
INFO FOREVER
17
Calificările lunii februarie
18 -19
3

Activity (7)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Laurian Ionescu liked this
Crina liked this
georgeta08 liked this
schimbdecarti liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->