Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Proposal Susunan Panitia Perkawinan Adat Jawa / Dapukan Parogo Panitia Wiwahan Daupipun

Proposal Susunan Panitia Perkawinan Adat Jawa / Dapukan Parogo Panitia Wiwahan Daupipun

Ratings: (0)|Views: 980 |Likes:
Published by hendrawanks
Proposal dalam bentuk Doc siap pakai dipersembahkan oleh www.grosirkebaya.net
Proposal dalam bentuk Doc siap pakai dipersembahkan oleh www.grosirkebaya.net

More info:

Published by: hendrawanks on Mar 22, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/07/2013

pdf

text

original

 
 
DHAPUKAN PAROGO KRIDHA DARMASAHA LAMPAH-LAMPAHING PAWIWAHAN DHAUPIPUN
Rr. Indah Permata AMf.
Ibu Dyah AyuJl. Garuda No.99 SoloDhaup Kaliyan
Bgs. Joko Satrio, AMd.
Bp. Ibu Drs. Nindyo SiswadiPerum Agronamarta Blok H7 SukoharjoPAHARGYANDinten : Minggu KliwonSuryo Kaping : 26 Juli 2020Wanci Jam : 19.00 WIBWonten ing
: Gedung “LANGEN PALIKRAMAN”
 (Gedung Pegadaian Gading)Jl. Kolonel Sugiyarto 33 Gading Solo
ATUR PAMBUKA
 
 
Assalamu’alaikum Wr. Wb.
 Nuwun kepareng matur langkung rumiyin, kulo sak keluarga nyuwun agunging samudropangaksami. Awit kulo kumowantun saestu badhe damel ribet lan ngrepotaken panjenengan sami, ingkangsampun kepareng rawuh wonten ing pepanggih wedal meniko, sak perlu kepareng kulo suwuni sanjotopitulungan anggen kulo badhe anetepi darmaning tiyang sepuh amisudha putro amiwoho siwi anggen kulobadhe daupaken putri kulo pun
Rr. Indah Permata,AMf.
Ibu Dyah AyuJl. Garuda No.99 SoloDhaup Kaliyan
Bgs. Joko Satrio, AMd.
Bp. Ibu Drs. Nindyo SiswadiPerum Agronamarta Blok H7 SukoharjoTebih saking rumaos cubluking pangertosan lan pemanggih, kiranging seserepan, kulo suwunpanjenengan sami kerso paring pambiyantu arupi rerigen, eguh pratikel, soho penggalih, ingkangtundanipun sanget ngenteng-ngentengi tumuju maring kesaenan, lancar, rancak, anggen kulo badhe nikahaken anak kulo.Ing wasono purwo madyo wusananipun gati, kulo Sakeluarga among sumonggo borongdhumateng panjenengan sami, sageto handayani rahu ing sedayanipun. Wasono kanthi sih pangayomingAlloh SWT, kulo sakeluarga nyuwun agunging samodro pangaksami.
Wassalamu’alaikum Wr. Wb.
 Atur panuwun kuloIbu Kusmiyati Raswo Winarto
DHAPUKAN PAROGO KRIDA DARMA
 
 
SAHA LAMPAH-LAMPAHING PAWIWAHAN DHAUPIPUN
Rr. Indah Permata,AMf.
Ibu Dyah AyuJl. Garuda No.99 SoloDhaup Kaliyan
Bgs. Joko Satrio, AMd.
Bp. Ibu Drs. Nindyo SiswadiPerum Agronamarta Blok H7 Sukoharjo
IJAB QOBUL
.Dinten : Minggu KliwonSuryo Kaping : 26 Juni 2020Wanci Jam : 08.00 WIBWonten Ing : Jl. Garuda No.99 Solo
PAHARGYAN
Dinten : Minggu KliwonSuryo Kaping : 26 Juni 2020Wanci Jam : 19.00 WIBWonten Ing
: Gedung “LANGEN PALIKRAMAN”
 (Gedung Pegadaian Gading)Jl. Kolonel Sugiyarto 33 Gading SoloIngkang hamengku damel : Ibu Dyah AyuSesepuh : Bp.Paranporo : Bp.Pangarso damel : Bp.Juru Serat : Bp.Kahartakan : IbuPambiworo : Bp.Ingkang ndandosi temanten sekaliyan : Ibu Edi Purwoko1.
 
Hamong Tamu:1. Bp/Ibu2. Bp/Ibu

Activity (3)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Kak Nunu liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->