Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Horoscopul Viselor

Horoscopul Viselor

Ratings:
(0)
|Views: 729|Likes:
Published by exactasa
Horoscopul Viselor
Horoscopul Viselor

More info:

Published by: exactasa on Mar 30, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/18/2014

pdf

text

original

 
Horoscopul Viselor
Visul real si visul imaginar al zodiilor
Visul. Acest fenomen care ne ofera inca multenecunoscute continua sa ne preocupe. Se spune cavisele modeleaza si remodeleaza memoria si ca eleodihnesc. In vis dorintele, angoasele, aspiratiile sifrustrarile noastre sufera rectificari esentiale. In visregasim arhetipurile de care vorbea C.G.Jung si totin vis este posibila dedublarea spontana. Totivisam ; a nu se intelege ca toti oamenii viseaza lafel, caci factorii care influenteaza visul sunt innumar nelimitat. In ce proportie visam color saualb-negru sau in ce zi a saptamanii se adeverescvisele ?Care este numarul ocult al viselor sau cat ne maiaducem aminte de acestea ? La toate acesteintrebari "Zodiacul Viselor" ne vine in ajutor. Si nuuitati ! In vis orice este posibil...
Berbec
Cu mult spirit de initiativa, Berbecul areintotdeauna planuri marete, "visand" mereu safaca un inceput grandios si sa construiasca ceva.
 
Plin de elan, curajos, el este responsabil cuorganizarea si coordonarea in viata reala. Viseledin somn sunt destul de apropiate de caracterul luiimpetuos. Subconstientul sau este tot atat deagitat, pe cat este Berbecul de impulsiv in stare deveghe. Scene de razboi, intreceri sportive, operatiicurajoase, expeditii aventuroase; de cele maimulte ori visele sale sunt legate de activitateazilnica, pe care subconstientul i-o proiecteaza multinfrumusetata in vis.
VISEAZA
55 % color si 45 % vise alb-negru.
Visele care se adeveresc
- cele
din ziua deLuni
 
LUNI 
- sub semnul Lunii si al cifrelor 2 si 8:dualitate, armonie, buna stare. Visele noptii de lunisunt relaxante, dar fara mare sansa deinterpretare.
Numarul ocult al viselor : 14
 
14
- semnifica indrazneala si aventura, esteasociat cu
Pentada
, dupa reductia fatidica.Simbolistica viselor noptii: curaj in fatadificultatilor, expansiune.Isi aduce aminte din vis : cam 40 %( in prima ora )
 
 
Taur
In viata Taurii "viseaza" sa-si intemeieze o familiebazata pe dragoste si o buna stare materialapentru care actioneaza cu prudenta si luciditate, cumetoda si rabdare. Munceste mult si cand adoarmeviseaza mult. Subconstientul sau ii trimite viselegate de natura si pe cele referitoare la caminulsau. Visele din somnul de noapte sunt de cele maimulte ori idilice si uneori colorate. Peisajele dinvisul Taurului sunt demne de cel mai maiastrupenel. Pacat ca nu-si aminteste prea des ceviseaza. De multe ori, unii Tauri experimenteaza inmod spontan visul lucid.
VISEAZA
52 % color si 48 % vise alb-negru.
Visele care se adeveresc
 
cele din ziua de
JOI - beneficul Jupiter si cifra 5
- patronii sai -o predestineaza pentru agitatie, efort fizic, dar siimpliniri. Visele noptii prevestesc aventura sicalatorii; visele pot fi profetice.
Numarul ocult al viselor : 20
 
20
- numarul ia caracterul
Duadei,
estompat dezero. Visele noptii semnifica sociabilitate,placiditate, indiferenta, inconstanta.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->