Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Cometa Rapport Compleet ( Nederlandse vertaling van het officiële Franse onderzoek naar UFO's )

Cometa Rapport Compleet ( Nederlandse vertaling van het officiële Franse onderzoek naar UFO's )

Ratings: (0)|Views: 67|Likes:
Published by Aqieze
Nederlandse vertaling van officiëel Frans onderzoek naar UFO's in 1999.
Het Cometa-rapport is het resultaat van een belangrijk Frans wetenschappelijk onderzoek naar het UFO-fenomeen. De conclusies werden in 1999 gepubliceerd en daarna doodgezwegen en genegeerd.
Nederlandse vertaling van officiëel Frans onderzoek naar UFO's in 1999.
Het Cometa-rapport is het resultaat van een belangrijk Frans wetenschappelijk onderzoek naar het UFO-fenomeen. De conclusies werden in 1999 gepubliceerd en daarna doodgezwegen en genegeerd.

More info:

Categories:Types, Research
Published by: Aqieze on Mar 31, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/31/2013

pdf

text

original

 
Cometa-Rapport Deel 1
1
 
Het
Cometa
-rapport (1999)
UFO’s
en
Landsverdediging
.Waarop moeten wij voorbereid zijn? 
Vertaling: Paul Remeysen voor ufowijzer november 2004Met dank aan ELRIC65 die ons dit machtige dossier doorstuurde.
 
2
H
et Cometa-rapport is het resul-taat van een belangrijk Franswetenschappelijk onderzoek naar hetUFO-fenomeen.De conclusies werden in 1999 gepubli-ceerd en daarna, zoals gewoonlijk kun je wel zeggen, doodgezwegenen genegeerd. Eigenlijk is dat eenschandaal, want wetenschappers roepen wel om bewijs inzake hetUFO-fenomeen, maar zodra dat wordt aangedragen geeft men nietthuis. Ook de media hebben verzaakt er aandacht aan te bestedenen zijn afgegaan op de bewering van professionele debunkers dathet rapport niets aantoont. Dat dat een grove leugen is, wordt welduidelijk als je de moeite neemt het te lezen. Maar ach, dat kost tijden de media hebben daarvan –in hun haast om zoveel mogelijk slaap-verwekkende programma’s en artikelen te brengen– niet zo heel veelin huis.
 
Cometa-Rapport Deel 1
3Dit rapport besluit tot “de quasi-zekere fysische realiteit van totaal onbekende vlie-gende voorwerpen..”. Het presenteert ook de hypothese van “buitenaardse bezoe-kers”. Het eindigt met 6 aanbevelingen, die aansturen op versterking en uitbreidingvan de studie der UFO’s.
Een aantal leden van COMETA:
M. Michel Algrin, doctor van staat in Politieke Wetenschappen,en advocaat aan het Hof,M. Pierre Bescon, generaal igenieur der bewapening,M. Denis Blancher, hoofdcommissaris van de nationale politiebij de minister van binnenlandse zaken,M. Jean Dunglas, dokter-ingenieur, ere-algemeen ingenieur vanlandschappen, waters en bossen,M. Bruno Le Moine, generaal van de landmacht,Mme. Françoise Lépine, van de onderzoeksstichting voor landsverdediging,M. Christian Marchal, hoofdingenieur der Mijnen, directeur der onderzoeken doorONERA,M. Marc Merlo, admiraal,M. Alain Orszag, staatsdokter in de Fysica, hoofdingenieur der bewapening.
Aan deze studie werkten ook mee:
M. Jean-Jacques Velasco, verantwoordelijke van de SEPRA,M. François Louange, algemeen directeur van de maatschappij Fleximage,Mhn. Jean-Charles Duboc,Jean-Pierre Fartek,René Giraud, militaire en burgerpiloten,M. Edmond Campagnac, gewezen technisch directeur van Air France in Tananarive,M. Michel Perrier, eskadronschef van de nationale Gendarmerie,M. Soun, lid van de algemene directie der Burgerluchtvaart,M. Joseph Domange, generaal van de Luchtmacht,algemeen afgevaardigde der uitgevers van het IHEDN.
C
OMETA is een genootschap onderworpen aan de wet van1 juli 1901, en voorgezeten door generaal Denis Letty.Vrijwel het voltallig ledenkorps draagt, of heeft dat gedaan, groteverantwoordelijkheden in de landsverdediging, de industrie, hetonderzoek of het onderwijs.In samenwerking met de Vereniging der Auditeurs van het Institutdes Hautes Etudes de Défense Nationale (IHEDN, of het Instituutder Hogere Studies voor Landsverdediging) heeft COMETA, na 3 jaararbeid, zijn rapport gepubliceerd, en er kopieën van ter hand gesteldaan de President van de Republiek, evenals aan de Eerste Minister.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->