Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
contoh pidato bahasa jawa tentang bulan ramadhan

contoh pidato bahasa jawa tentang bulan ramadhan

Ratings: (0)|Views: 444|Likes:
Published by luthfiaziz745
pidato bahasa jawa
pidato bahasa jawa

More info:

Published by: luthfiaziz745 on Apr 05, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/26/2013

pdf

text

original

 
Pidato Bahasa Jawa Tentang Bulan Ramadhan
Poro hadirin hadirot ingkang kulo hurmati !Monggo wonten ing kesempatan meniko kulo lan panjenengan sedoyo sami muji syukur dumateng ngarsonipun Alloh SWT. Kranten Alloh sampun paring Rohmat, Ni’mat dateng kitosedoyo ingkang arupi tetepipun Iman lan Islam.Ingkang kaping kalihipun mugiho Rahmat lan Salam Bahagia Alloh selalu dipunlimpahaken kanjeng Nabi Muhammad SAW, poro ahli keluarga lan poro sohabatipun.Poro Rawuh ! monggo kulo lan panjenengan sedoyo meniko samiyo ningkatakenanggenipun taqwa dumateng Alloh SWT. Tegesipun kito nindakkaken perintahipun, shohonebihi dateng laranganipun, dene termasuk perintahipun Alloh inggih meniko : Alloh sampunmajibaken dateng kito sedoyo inggih meniko nglampahi poso wonteng ing wulan Romadhon,Alloh sampun dawuh wonteng Al-Qur’an :Ingkang artosipun :
 Hei wong-wong kang podo iman, den wajibake marang siro kabeh nglakoni poso. Koyodene den wajibake maring wong-wong sakdurunge siro kabeh. Supoyo siro podo taqwa
” (Al-Baqarah : 183).Pramilo saking meniko, monggo kedatangan wulan Romadhon meniko kito sambut kantigembira. Kito penuhi mawi kegiatan-kegiatan, tadarrus Al-Qur’an, Shodaqoh dateng fakir miskin, lan sanes-sanesipun.Dene ingkang pokok inggih meniko, wonten ing wulan

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->