Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Kapitulli 8_Optimizimi i makinave kërkuese_10_12_2012

Kapitulli 8_Optimizimi i makinave kërkuese_10_12_2012

Ratings: (0)|Views: 7|Likes:
Published by Gramoz Çubreli

More info:

Published by: Gramoz Çubreli on Apr 06, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPTX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/08/2014

pdf

text

original

 
Lënda: Marketingu Online
10/12/2012
MSc. Zirije Hasani
 
Shumica e tregut përdorin termet
search engine marketing ( 
SEM
 ) 
dhe
search engine optimization ( 
SEO
 ) 
të kombinuara.
SEM
- mundohet të mare rangimin më të lartëpa pagesë, ose rangimi më lartë me pagesë,ose kombinimi i të dyjave.
SEO
- Optimizimi i makinave kërkuese është efokusuar në shtimin e trafikut në rangimet papagesë në rezultatet e makinave kërkuese.
 
Më shumë se 90% e popullsisë përdorinmakinat kërkuese për të gjetur produkte,shërbime dhe informata. (sipas iProspect).
Kur shfrytëzuesi vendos një kërkesë nëmakinën kërkuese, studimet e marketinguttregojnë këtë:
Kërkimet e thjeshta pranojnë 250% më shumë trafikse sa kërkimet me pagesë
Faqa e parë e rezultatit të kërkimit merë 80% tëklikimeve.
Faqa e dytë e rezultatit të kërkimit merë 10% tëklikimeve

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->