Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
41Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
DIJANETIKA

DIJANETIKA

Ratings:

5.0

(1)
|Views: 3,669|Likes:
Published by danielacupic
"...knjiga postala nacionalni bestseler. Za nekoliko se tjedana našla na listi bestselera New York Timesa, gdje je doslovno ostala pola godine, odnosno 26 tjedana.
Knjižare su prodavale po 4000 primjeraka tjedno, a do kraja godine prodalo se 150 000 knjiga. Do svibnja 1951. godine doživjela je već sedmo izdanje... "
"...knjiga postala nacionalni bestseler. Za nekoliko se tjedana našla na listi bestselera New York Timesa, gdje je doslovno ostala pola godine, odnosno 26 tjedana.
Knjižare su prodavale po 4000 primjeraka tjedno, a do kraja godine prodalo se 150 000 knjiga. Do svibnja 1951. godine doživjela je već sedmo izdanje... "

More info:

Published by: danielacupic on Mar 25, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/17/2014

pdf

text

original

 
1
UVOD NAKLADNIKA
"...knjiga postala nacionalni bestseler. Za nekoliko se tjedana našla na listibestselera New York Timesa, gdje je doslovno ostala pola godine, odnosno 26tjedana.Knjižare su prodavale po 4000 primjeraka tjedno, a do kraja godine prodalo se150 000 knjiga. Do svibnja 1951. godine doživjela je već sedmo izdanje... ""..."Dijanetika: Moderna znanost o mentalnom zdravlju" nije bila prolazni trend.Ono što je zaista izvanredno jest njezina trajna popularnost. Do 1968. prodano jeviše od 850 000 tvrdo ukoričenih primjeraka. Te je godine izašlo i meko ukoričenoizdanje. Do 1977. godine, za manje od deset godina, prodano je 2.6 milijunaprimjeraka, a dijanetički se auditing primjenjivao u 55 zemalja.Do sljedećeg desetljeća knjiga se vratila na liste međunarodnih bestselera, a uožujku 1987. ušla je u povijest izdavaštva kao prva knjiga koja se vratila naprestižno prvo mjesto liste bestselera New York Timesa i to 36 godina nakonprvog izdanja. Na listi je ostala više od godinu dana. Za to vrijeme, u opticaju jebilo oko 10 milijuna primjeraka... "
 
2
L. RON HUBBARD
DIJANETIKA
MODERNA ZNANOST OMENTALNOM ZDRAVLJU
new-eraPublications International ApSA HUBBARD® PUBLICATION
 
3
Dijanetika me je smjestila u sam vrh. Oduvijek sam imao sposobnost biti donekleuspješan, no dijanetka me je oslobodila do te mjere da bih mogao postići zaistavelike stvari, bez ometanja." 
John TravoltaGlumac
Biti Clear znači razumjeti vlastite misli i vlastitu svrhu. Bitka s mojim reaktivnimumom je završena. Nema više 'unutarnje borbe'. Zahvaljujući dijanetici ostvarujem svoje ciljeve." 
Chick Corea jazz pijanist, dobitnik nagrade "Grammy"
Dijanetika je eliminirala upravo one misli koje nisam mogao kontrolirati, a koje su na vremenskoj stazi utjecale na mene. Sada mogu učiniti sve što želim. Obnoviosam veliki dio moga punog potencijala. I to je super!" 
Keith Codemotociklistićki prvak,trener 
Po svim nagovještajima, to će se (dijanetika) pokazati toliko revolucionarnim začovječanstvo kao i prvo otkriće pećinskog čovjeka i otkriće uporabe vatre." 
Walter WinchellNew York Daily Mirror 

Activity (41)

You've already reviewed this. Edit your review.
Sasa Mitrovic liked this
1 thousand reads
1 hundred reads
Petre Apostolov liked this
xymaylo liked this
Maja1973 liked this
slvc1408 liked this
slvc1408 liked this
adajiz liked this
Tina Vrbanec liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->