Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
gojaznost

gojaznost

Ratings: (0)|Views: 3 |Likes:
Published by CECILLYCECILLY
UZROCI
UZROCI

More info:

Categories:Types, Research
Published by: CECILLYCECILLY on Apr 18, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as ODT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/18/2013

pdf

text

original

 
ГОЈАЗНОСТФизичка браваГојазност - је прекомерно таложење масти у ткивима организма. Гојазност је проблем када jeдиректна претња за здравље.Емоционална блокадаГојазност може имати различите узроке, али у сваком случају, особа koja пати од гојазности,доживела je много понижења у детињству или адолесценцији, и још увек пати од страха одсрамне ситуације за њега или ставити у ситуацију другог лица. Вишак тежине је за човека predstavlja врсту заштите од оних који захтевају много од њега, користећи чињеницу да он неможе да каже "не" и има тенденцију да нocи све на свим својим плећима.Такође је могуће да cе ова особа често дуго осећала усендвичу између других људи. Он себори да би ови људи срећни. Јача његова жеља да се други срећни, те теже реализују својепотребе.Веома често се дешава да особа добија на тежини, јер није желео да изгледа привлачно засупротни пол, страхујући да је тада одбијен, или да неће бити у стању да каже "не". Гојазносттакође утиче на људе који желе да заузму своје место у животу, али да сматра ову жељунездравоm и недоличнаm. Они не схватају да су већ успели у томе (не мислим да су онифизички се заузимају доста простора.)Ментално ЛоцкМоја посматрања показују да је особа гојазна, тешко је објективно проценити сами по свомекстремном осетљивости. Да ли имате добар поглед у свим деловима свог тела у огледалу?Способност да се обрати физичко тело је у директној вези са способношћу да се виде надругим нивоима, да је способност да анализира унутрашње стање. Ако немате ту могућност,не може открити прави узрок њихове гојазности. Зато је овај чланак може изазватиунутрашње отпор. Ако се то догоди, покушајте да га прочитате сопственим темпом неколикопута и разумеју значење.Имајући искуства у детињству или адолесценцији јаког понижења, одлучили сте да увекбудete на опрезу и не дајete никоме разлог да вам се руга. Одлучили сте да по сваку цену будевеома лепо лице и тако раме уз раме толико брига. Време је да научите да прихватите, без размишљања о томе шта ћетe од некога одузети или окупиране, и пре или касније ће моратида га врати или плати за то. Саветујем ти на крају сваког дана да пажљиво анализира све штосе десило тог дана, и да славимо све што може бити повезана са стидом и понижења. Наконтога, морате да се запитате да ли је оно што сте рекли повезанo са стидом. Proverite saдругim људima.Као што се често питају се: "Шта ја желим, заиста?" Пре него што одговорите са "да" назахтеве из других ljudi да, или да понуди своје услуге. Из овога нећете бити мања од љубавии поштовања. Напротив, људи ће схватити да сте ви поштујете себе, па ће вас поштовативише. Поред тоиу, себи дају за право да буде важна особа у животу оних које волите. Верујтеу значају.
НЕПЛОДНОСТ
Физичка брава
Неплодност (не треба мешати сапотенцијом ) - ово је тело немогућност да произведе потомство, то јест, да произведе или отпустите гамета (сперме или јаја), као и да им пружи прикључком за оплодњу.
Емоционална блокада
Знам много случајева где људи пате од дијагнозом "неплодност", имају децу, а они који нису показали
 
никакве абнормалности, безуспешно покушавала годинама да имају дете.За неке људе, неплодност је неопходно искуство у овом животу. Можда они желе да имају дете само зато"добро прихваћена", или зато што њихови родитељи не могу да дочекам да понианцхила унуцима. Некежене желе да имају бебу само да се осећају као жене - иначе је тешко да прихвате своју женско. За овежене, неплодност је неопходно искуство, јер они уче да воле себе и срећан, а не да дете.Понекад људи желе да имају бебу, али се плаши повезаних проблема, и овај страх неодољивжељу. Неплодност, дакле, може да буде манифестација потиснута у несвесном страха, и у том случају, неодустајте жељу да има дете. Неплодност може да се види код оних који себе криви због тоганепродуктивна, не добијам позитивне резултате у било којој области деловања.
Ментално Лоцк
Да бисмо сазнали шта је ваш неплодност - потребно да искусите у овом животу или резултат несвесногстраха - себи постављају питања да утврди менталну блокаду дати на крају ове књиге. Ако сте жена,можда сте направили утисак на неке приче о тешком раду. Шта твоји родитељи ти причао о рођењу деце, рађање, итд? Можда се плашите да би вас дете отуђи од некога или да трудноћа ће упропаститивашу фигуру?Схватите да страх повезан са одређеним речима или догађајима из своје прошлости, не може трајативечно. Морате да донесете одлуку, било у корист жеље да имају дете, или у корист страха. Шта год да јеодлучио да себи дају за право. Ово је твој живот, а ви можете да урадите са њим шта хоћеш. Али моратебити спремни да се суоче са последицама својих одлука. Такође, препоручујемо вам да питате људе којивас знају добро, да ли имате разлога да верујете сами непродуктивно. Шансе су други људи мисле о вама је далеко боље него себе.Хипертензија (хипертензија)Физичка браваХипертензија или високог притиска - је висока у поређењу са нормалним крвним притиском у артеријама. Хипертензија може да изазове пуцање крвног суда у срце, мозак, бубреге и очи.Емоционална блокадаНазив болести је саморазумљиво: пацијент има велики притисак на себе - због његовог емоционалногстања. Он бескрајно пролази кроз један те исти ситуацијама које га подсећају на старе незарастаоемотивних рана. Он такође има тенденцију да драматизују ситуацију, интензивна ментална активностпроузрокује да доживи низ емоција. Ово је веома осетљива особа, он жели да будy срећнi сви около, ипреузима превише тежине, повећава притисак, покушавајући да се постигне овај циљ.Ментално ЛоцкНе треба претпоставити да је своју мисију на овој планети - да живот свих које волите. То не значи датреба да заборавимо на њих и не осећа никакву одговорност, само неколико треба да промените својеразумевање речи "одговорности". Ово ће вас спасити од непотребног стреса, који вас спречава да живи у садашњости и уживају у животу.ХипертиреозаХипертиреоза - ово повећање штитасте жлезде. Погледајте штитне чланка (проблем).ХиперхолестеролемијаВиди холестерол чланак.Хипотензија (хипотензија)Физичка браваХипотензија - низак крвни притисак је крвних судова. Карактеристични симптоми су чести несвестица, лоша снабдевање крвљу екстремитета, константан умор и вртоглавица. Ако је притисак низак, али непостоји било који од наведених симптома, могуће је да овај ниво притиска за дату особу је нормално.Емоционална блокадаНиског притиска обично погађа људе који се лако обесхрабрити и обесхрабрени. Таква особа обично
 
осећа пре пораза. Његова виталност брзо троши, да не може да преузме терет одговорности за догађаје у свом животу. Он нема храбрости, он је врло лако да одступе од својих намера.Ментално ЛоцкНизак крвни притисак указује да немате контакт са могућношћу да креира свој сопствени живот. Витакође ће пажљиво слушати своје лоше мисли и сумње и зато верујем да све не може а да странкаизгубила пре него што је почео. Требало би да скицира сврху, нешто специфично, што ће вам траже.Ниси сигуран да можете носити са животним изазовима, и ова неизвесност спречава да остваре свој сан леп.ХипотиреозаПогледајте штитне чланка (проблем).Хипофиза (проблем)Физичка браваХипофиза - ендокриних жлезда величине грашка, који се налази на бази мозга.Емоционална блокадаХипофиза је господар жлезда унутрашње секреције и везује људски мозак, са својим врховниминтелигенције. Само уз помоћ вишег ума човек може да разуме пуноћу своје личности. Проблеми саовом жлездом не показују никакву везу између материјалног и духовног. Слични проблеми настају заоне који не желе да прихвате божанско у човеку, а посебно у себи. Овај човек мисли да је сувише мали,сувише земаљско.Ментално ЛоцкТи се бојиш да призна своју оригиналност, и без обзира шта је узрок тог страха, само вас боли. Ваше теложели да промени свој став. Проблеми са хипофизи су обично толико комплексна да савремена медицина(углавном усмерена на физичке аспекте) често не успева да открије узрок. Запамтите да је живот - несамо материјално.
Менструација (ПРОБЛЕМ)Физичка браваМенструација - је повезана са репродуктивним вршењу функције цикличног крви изматерице код жена и девојака. У трудноћи, менструација је одсутна. Просечна дужинаменструалног циклуса - 28 дана, али је идеалан случај. То је нормално ако менструалнициклус траје од 25 до 32 дана. Са менструације може бити повезан проблеми: аменореје(изостанак менструације), менструални болови, оток, бол у бубрезима, бол у препонама,менорагија (тешка крварења), метроррхагиа (крварење из материце у интерменструалпериоду).Емоционална блокадаПроблеми са менструације сугерише да жене сматрају да је тешко да прихвате своје женско.У адолесценцији, веома је акутна (до иритације) реагује на мајку, која је била њена прваидеална жена. То не значи да није женско, она једноставно не допада улога жена, као оваулога подразумева превише поштовања за правила. Она жели, обично несвесно, да будемушкарац, и то чак може бити љут на људе за оно што они имају неке особине које нису иникада неће бити са њом. Она често чини себе играјући улогу мушкараца, али буди у њојосећај кривице, што она није била свесна.Ментално ЛоцкАко имате проблема са периоду, ваше тело вам кажем да је ваш став према женскомпринципу, која је формирана у адолесценцији, треба ревизију. Овај став те боли и омета битисрећан. Повећана осетљивост и раздражљивост уништити ваш душевни мир. Можете даурадите шта год желите, поготово сада када су жене све више преузимају традиционалне

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->