Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
20Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Parikan Ala Df Jogja Jos

Parikan Ala Df Jogja Jos

Ratings:

4.67

(3)
|Views: 4,275 |Likes:
Published by kimanteb

More info:

Published by: kimanteb on Mar 28, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/19/2014

pdf

text

original

 
Copyright@DFjogja-2009
PARIKAN ALA DF JOGJAtuku Wedhus, oleh asuAku Bagus, Kowe AyuGolek Tikus, Entuk aSU Yen tak Elus, Ojo nesuNumpak gethek karo mlayusimbah elek ora payu-payuAnak tekek mangan gandumSimbah elek harap maklumOno sapi senenge abangOjo lali ngambungi kembang
 
Uler kambang dipangan terweluNek ngambung kembang aku melu jenang gulo warnane abangnajan rondho sing penting kembangAbang abang gendero londhoWetan sithik kuburan mayitKlambi abang nggo tondo motoWedak pupur nggo golek dhuwitMlaku mlaku tuku ketanAyu ayu kok brengosandolan mengetan, dioyak macannajan brengosan, tapi menawan jare dhingklik jebule cethok  jare ndhelik jambule kethok eyang Durno, asli sokolimokembang teko, ojo podho lungonang tengah alas sangu baksoana bakso kok di cucuki pakuWis jam rolas, wayahe padha ngasoayo ngaso mangan bareng karo akutindak ngetan bali ngulonnumpak sedhan nganggo blangkonangkutan umum dadi becaxmbiyen premium saiki pertamaxwong luwe ora kongang ngadegWis suwe ora mangan gudhegwani mbanting oleh dedegayo mancing golek dhelegngadeg jejeg nyungggi klapaora kaya ewuhe nyunggi durenora bisa ngadeg bukane apa-apaning merga lemes saking olehe keluwenTuku gabah ning SemarangGabah garing sekepelan
 
Ra Masalah wedhok lanangSing penting duwe bolonganNyolong waja tekan balonganolehe ngedol adoh tekan SUMUTBolongan aja sembarang bolonganbolongan kudu sing iso ngemutSaka balongan nganti tekan sumutmung saderma golek kuthuk Bolongan apa tah sing isa ngemutya kuwi sing di arani tutuk  jare Durno, bojone jarandede kulo, anakke setanAwan-awan mangan gethuk bubar mangan kok ngantuk saben dina sangu rantanganisine rantang katon methuthuk Aku pancen bubar manganning ora mangan gethuk Ono Teklek kejegur kalen...Tinimbang nggolek mendingan balen...Pit AbangPite mas MantriNek ngesun Kembangaku ya ngantriBude teko nggowo bolu...Ngakune joko anake telumangan jadah, enteke telunajan simbah, adhi kelasmuNang medan ana terminal Amplasyen udan kebanjiran nggo susuh kodok lha mosok ora nduwe ide babar blasapa ide kuwi di monopoli kaum ortodokssiji loro telu papatlima enem pitu wolubiji loro tetep hebatangger kembang melu ngguyu

Activity (20)

You've already reviewed this. Edit your review.
Sunarto To added this note
ora apik pollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll !_!
1 thousand reads
1 hundred reads
Wiwin Hasna added this note
ijo-ijo sukete tonggo
Sant Viesh liked this
Teguh Riyanto liked this
slametbakir liked this
Edy Aconk liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->