Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
0Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Introduce Re 1

Introduce Re 1

Ratings: (0)|Views: 3 |Likes:
Published by Gheorghe Aga

More info:

Published by: Gheorghe Aga on Apr 25, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/25/2013

pdf

text

original

 
Mod.CoalaN. Document SemnatData A efectuat  A verificat  LiteraCoalaCol
Consultant
 Aprobat 
Măşina da curăţat cartofiiIntroducere
Lupaşco Andrei
UTM FTMIAgr. TAP-083
Nr.cont.
Tincu Viorica
 Introducere
Echipamente de curatare este proiectat pentru îndepărtarea-FY de alimente din stratul desuprafata (pielea de fructe şi legume, cu solzi de peşte şi alte. ) Cu valoare nutritivă scăzută.În intreprindere de alimentaţie folosim echipament de purificare de următoarele: Masini decuratare pentru culturile rădăcină şi un dispozitiv pentru curăţarea peşte de solzi. Purificareade cartof pot fi făcute chimice termice, mecanice şi metode de. metoda de curatare termică poate fi de foc şi abur. În afară de maşinel de curăţat, care poate curăţa unele legume pentruindustria de catering, produse specializate Maşini de curăţare pentru legume rădăcinoasetineri şi bătrâni şi cartofi. Masini de constructie ovoscheochisti-stat se bazează pe principiulde suprafaţă de frecare fructe (învelişului exterior) de suprafaţă rigidă a corpului de lucru almaşinii, a căror formă este determinată de densitatea de acoperire exterior. Pentru legume,să acopere pre-tratate termic exterior (cu abur saturat sau coace), în unele plante piesefolosite perie de curatare cu unelte în formă de role alternativ rotative, cu o perie din cauciucşi capron. Rolele sunt instalate de-a lungul corpului cilindric în partea de jos, iar în parteacentrală a stabilit, cu opriri rotaţie melc. Schneck mută periodic legumele din pâlnia la trapade aterizare pe suprafata de perii rotative. În partea de sus a colectorului este montat să sehrănească de apă, care spală pielea curată, şi ea cade prin role pensula într-o baie speciala.Pentru a curăţa legumele în întreprinderile mici şi mijlocii Masini de curatare sunt utilizatecu con sau disc abraziv suprafeţe de lucru, este o structură solidă, cu proprietăţi similare cuşmirghel. Având în vedere că volumul de legume tratate cartofi mai mare parte, astfel demaşini pentru legume rădăcină de curăţare şi cartofi sunt numite curăţarea cartofilor, deşi elesunt curăţate şi alte legume. În procesul de separare din tuberculi de la stratul de suprafaţă peabrazive organele de lucru ale debitului de apă, care spala de la ei şi din tuberculi îndepărtatstratul superior de particule şi le duce afară din camera de lucru. În acest caz, porţiuni dinsuprafaţa de tuberculi în mod repetat să vină în contact cu suprafete abrazive şi, prin urmare,dezbrăcat, nu doar pielea, ci, deasemenea, o parte din tubercul, ceea ce duce la o creştere a deşeurilor. Pentru reducereatuberculii trebuie să fie calibrat, şi un tratament adecvat pentru a opri atunci când eliminate85-90% din tuberculi. Ochi, părţi ale suprafeţei prejudiciului concavă, mecanice şi biologicedecupată de mână. Maşinele de curăţat cartofii unitatea fundamentală pot varia în funcţie delocalizarea motor electric - top (peste nivelul entităţii de operare) sau mai mici (sub nivelulde exploatare al entităţii) şi forma corpului de lucru - un conic sau disc. Sistem cu un
 
CoalaMod CoalaN. Document SemnatData
Măşina da curăţat cartofii
superior-motor din cauza la o înălţime redusă este convenabil pentru cartofi. Cea mairăspândită în Rusia de azi sunt de tipul de cartofi CIO (Beltorgmash, Ba-ranovichi, Belarus).Când folosiţi, cum ar fi IOC cele mai bune rezultate cu privire la calitatea de tratament serealizează în timpul curăţării cartofi. Masina universala de curatare pentru legume şi ceapaMoola-500 (SA "Salute", Samara), spre deosebire de maşinile de CIO combinacuratceapă, morcovi, sfecla, cartofi şi alte legume, fără porecle şi daune şi le dă curate, gata deutilizare. După îndepărtarea de Don şi gât de bulbi pot imediat post-tratament, fără a tăiat însalate. Cantitatea de deşeuri nu este mai mare decât pre-sortare de legume: murdare, chiar legume încolţite din camera curată şi adecvată pentru ardere. Organul de lucru este la volanstandard este un profil plat, montat pe arborele motor cu o capacitate instalata de 2,2 kW. 40mm grosime disc nu este practic de lucru chiar si cativa ani de funcţionare. Performanţă amaşinii este pe arc de până la 500 kg / h (la ciclu de 30), cartofi, morcov şi sfeclă de zahăr - până la 300 kg / h (cu o bucla pe cartof 20), la o sarcină unică de 5 kg şi debitul de apă nueste mai mare de 0,2 m3 / h. Maşinile Belarus sunt echipate cu un material abraziv, cum ar fila partea de jos a camerei (instrumente detaşabile), şi pe pereţii acestuia (segmenteabrazive). producătorii de cartofi de Vest diferă de prezenţa pe piaţa internă din Belarus şide mai multe tipuri de corpuri abrazive amovibil de lucru, care sunt numite discuri: 
grosier de curatare pentru cea mai mare parte vechi cartofi, morcovi, sfecla; 
pentru curăţare ridiche tineri şi cartofi de vârstă medie, şi verde, sfecla tineri şimorcovi; 
perie pentru a curăţa prova; cuţit
pentru peeling cartofi la cheltuiala de a reduce numărul minim de piele cu cutite stabilitla o distanta minima.În mai multe modele de import variantă comună, atunci când abraziv este plasat doar pe partea de jos a camerei, şi, rareori, atunci când în partea de jos şi laterale sunt realizate dinabrazive. În plus, un numar de masini second-hand importate tobe amovibile perforate, peretii sunt aminteşte de o răzătoare amendă (utilizate pentru curăţarea tuturor tipurilor de produse, cu excepţia ceapa), şi coşuri speciale pentru spălarea şi uscarea legume si ierburi.Masina universala de curatare pentru legume, fructe, scoici, fabricate de către ImperialMachine Company (Peelers) Limited (Anglia).
 
CoalaMod CoalaN. Document SemnatData
Măşina da curăţat cartofii
Universale Masini de curatare, cum ar fi PPF (FIMAR Firm, Italia), utilizate pentrucurăţarea legumelor, legume rădăcinoase şi midii. Abilitatea de a lucra la masini două vitezevă permite să selectaţi regimul optime de tratament al produsului cu privire la caracteristicilesale. Maşină PPF-5 oferă performanţă de până la 100 kg / h la o singură încărcare de 5 kg şi puterea motorului 0,37 kW (PPF-10: 300 kg / h, 10 kg, 0.55 kW; PPF-18: 500 kg / h 18 kg,0,9 kW).Curăţarea produs de unitate perie cu viteză redusă, cu peri din nylon realizate din alimente.unitate Scoaterea şi instalarea făcut manual şi nu are nevoie de unelte speciale. Cameracapac din plastic turnat transparent, care vă permite să monitorizeze punerea în aplicare atuturor etapelor de prelucrare a produsului. Instalarea maşinilor de curăţare podeaua la loculde muncă necesită un CONFORMAL special nu în jurul barei de protecţie înălţime maimică de 100 mm. În interiorul zonei delimitate de RIM, dezvolta gura de scurgere cu o gaurăde cel puţin 100 mm în diametru.

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->